Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

καμια ειδοποιηση για συνεντευξη κοπελασ απο χανια που εκανε αιτηση στην aegean?

καλησπερα!ειμαι 30 χρονων κι εχω κανει αιτηση για την aegean,αν υπαρχει κοπελα στην ηλικια μου που να εχει στειλει βιογραφικο και να την καλεσανε για συνεντευξη ασ στειλει παρακαλω...

κι εγω εχω τρομερο αγχοσ και εχω τρελαθει.αν ειδοποιηθει κοπελα απο χανια ασ μασ το ανακοινωσει

αν και λίγο άδικο να πηγαινεις αεροδρόμιο stand by μόνο και μόνο για να σου πουν πως δεν δουλεύεις.
Αχ,τι γλυκό!
Ποιος τα λέει αυτά,ρε παιδιά;
Από που προκύπτει ότι όταν είτε stand-by δεν εργάζεσθε;Μήπως να σας περιμένει το αεροπλάνο να ξυπνήσετε αν προκύψει πρόβλημα και "σας χρειαστούν";Μη σας ενοχλάνε αδίκως,βρε αδερφέ!
Που είστε,Γιατρέ και 747;Γιατί με αφήνετε μόνο;

να μας περιμενει το αεροπλανο ε;; μμμ...δεν ειναι κακοο, θα εισηγηθουμε.

εχουμε αγχοσ,δεν αντεχουμε την αγωνια,εχουμε τρελαθει............!!!θα πεθανουμε απ το αγχοσ μασ.ειμαστε αγχωδεισ τυπακια εμεισ τι να κανουμε!!

mima":14za5dk2 said:
Καλησπέρα σε ολους!
Γνωριζει κανεις μεχρι ποια ηλικια προσλαμβανουν αεροσυνοδους οι ελληνικες εταιριες?? Για παραδειγμα σημερα εκλεισα τα 28.θεωρουμαι μεγαλη?!

Και κατι τελευταιο. Οι προσληψεις ποιο μηνα γινονται? Ειχα την εντυοωσει πως γινονται καλοκαιρι αλλα μαλλον ξεκινουν πιο μπροστα ετσι??
Επισης δεν εχω δει να κανει προσληψεις η ΟΑ.
Σας ευχαριστω
γεια σου κοριτσι μου.κι εγω ειμαι 30 κι εστειλα βιογραφικο αλλα φοβαμαι πωσ δε θα με καλεσουν γιατι ειμαι μεγαλη!τελικα εσενα σε καλεσαν;

"Λένε κάποιοι αγχώθηκαν!!!!!Μα πόσο χρονών είστε ρε παιδιά και δεν αντέχετε? "
Aγχωνόμαστε γιατί το θέλουμε πολύ όχι γιατι δεν το αντέχουμε ! :banana:

Καλά,που να ανέβαινες και σε αεροπλάνο.
Κ.Κ. Διαχειριστές,είδα ότι αποσύρατε πολλές δημοσιεύσεις.
Θέλω όμως να καλέσω,ως απλό μέλος, τις άλλως καλούμενες ως wannabe,να αντιληφθούν ότι τα πεδία συζητήσεων ΔΕΝ είναι facebook και να σταματήσουν.
Και,επιτέλους,μάθετε λίγη ορθογραφία.Τέτοια κακοποίηση της γλώσσας θα πρέπει να σας κάνει να ντρέπεστε.
Αγαπητέ CHRISTOS55,δε νομίζω ότι είναι μόνο η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας αλλά η εντελώς επιφανειακή νοοτροπία και συμπεριφορά.

Βλέπω πολλά λέγονται, από "γνώστες" - εντός και εκτός εισαγωγικών, πράγμα που αν το δεις από μια λίγο πιο μακρινή σκοπιά είναι, θα τολμούσα να πω, διασκεδαστικό.

Για όσους ανησυχούν λοιπόν, μήπως οι "wannabe" δεν είναι κατάλληλες, τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι recruiters (που και αυτοί θα κάνουν λάθη φαντάζομαι, αλλά δεν είμαι εδώ για να κρίνω). Όποιος/α δεν κάνει, ψάχνει για κάτι άλλο. Τώρα, στην Ελλάδα, το όλο θέμα με το συγκεκριμένο επάγγελμα είχε ξεπέσει αρκετά, παρόλα αυτά, τώρα πια θέλουν να ενταχθούν στον κλάδο άτομα με σπουδές και γνώσεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που αν μη τι άλλο, μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Υπό μια προϋπόθεση: να αλλάξει ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης από όλους όσους εμπλέκονται ή επιθυμούν να εμπλακούν.

Τραγικά αισιόδοξο; Μπορεί!

Καλό απόγευμα σε όλους!