Λάθος posts ...

Re: Ryanair στην Ελλάδα

gigibol":2mxudlgg said:
ΣυγκΕβερνήτη;;; Έγκυρες πηγές δηλαδή!!! Σκέψου να γίνει και κΕβερνήτης...

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ....ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aegean, Cyprus, Astra και Olympic ήταν στην γραμμή πριν 2 χρόνια... Τώρα; Aegean μόνη της. Λογικό να κάνει ότι θέλει. Καλύτερα που ήρθε μια ακόμη εταιρία αρκεί να κρατήσουν και οι δυο. Ακούστηκε ότι η FR δεν ήρθε σε επαφή με τον Βενιζέλο. Ξέρουμε τίποτα περισσότερο;

του εσβησε ο κινητήρας? Μα τι ακούμε..

Re: Συνοδός εδάφους

Paidia exei kapoios eidopoiithei gia to interview tis qatar gia tin athina;;

georgeli":1umabk8x said:
gigibol":1umabk8x said:
ΣυγκΕβερνήτη;;; Έγκυρες πηγές δηλαδή!!! Σκέψου να γίνει και κΕβερνήτης...

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ...ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ....ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάντως αφού έχεις τέτοιες πληροφορίες, καλό είναι να γραφτείς σήμερα και σε ένα διεθνές φόρουμ, να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους ευρωπαίους που συνεχίζουν να πετούν με τη ryan αγνοώντας τον κίνδυνο. Μη σωθούν μόνο οι έλληνες, κρίμα είναι. Άνθρωποι είναι και οι ξένοι.

nikosoik":35immcrv said:
Ακούστηκε ότι η FR δεν ήρθε σε επαφή με τον Βενιζέλο. Ξέρουμε τίποτα περισσότερο;
Δεν ακούστηκε, ειπώθηκε απ' τους Ιρλανδούς όταν ρωτήθηκαν απο δημοσιογράφο. Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αμέσως μετά την χθεσινή συνέντευξη -παρεπιπτόντως δημοσιογράφος έκραζε τους Ιρλανδούς που δεν προσέφεραν ούτε νερό :twisted: - η αεροπορική συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον ΑΙΑ.

georgeli":35immcrv said:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 30-40 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΟΒΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
Κατ' αρχάς πάτα το Caps Lock γιατί κεφαλαία=κουβάς.
Όσο για τα 30-40 ευρώ που αναφέρεις, ο τηλέγραφος είχε γράψει
Last year, the average customer spent €48.20 on their ticket, which includes the credit card fee and any checked-in baggage. But the cost to the airline was €52.56 per passenger. In other words, it lost money on flying nearly 80m passengers around the globe.

But it made a crucial €13.43 per passenger in ancillary fees – an increase of 35pc over three years. These were more than enough to push the company into profit.

Τέλος, για τη Ρόδο το δρομολόγιο δεν ενθουσιάζει, είναι απογευματινό μόνιμα κ πολύ κοντά με πτήση της Α3 ενώ στη high season δεν λέει μία απέναντι στα 5-6 καθημερινά των γλάρων που αυτή τη στιγμή είναι και φτηνότεροι απ' τον Ιούνη και έπειτα. Φυσικά, οι Ιρλανδοί θα τσιμπήσουν τον κόσμο τους κυρίως απο αγανακτισμένους λόγω υψηλών ναύλων κ χρεώσεων στη βαλίτσα της Α3 ωστόσο χωρίς τουλάχιστον και μια πρωινή οι Ιρλανδοί δε φαντάζουν ικανοί να τρομάξουν την Α3.

gigibol:
Φεύγω τώρα να πάω στο νεκροταφείο να δω κάτι φιλαράκια που είχαν ταξιδέψει με ryan...φτηνή μεν αλλά ένας στους δύο επιστρέφει...έλεος...
Μας λέτε,σας παρακαλώ,σε ποιο ατύχημα της εν λόγω εταιρείας σκοτώθηκαν τα φιλαράκια σας;

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Στέλλα":1odi6ebo said:
Γνωρίζετε μήπως αν κάλεσαν κοπέλες και στην Θεσσαλονίκη?
καλησπερα κι απο μενα,ειμαι καινουργια στο forum.ειμαι 30 χρονων κι εχω κανει αιτηση για aegean για τα χανια.αν υπαρχει κοπελα που ειναι στην ιδια ηλικια με μενα κι εχει ηδη προσληφθει η την εχουν καλεσει για συνεντευξη ασ στειλει.ευχαριστω και καλη επιτυχια στισ νεεσ που εχουν ολη τη ζωη μπροστα τουσ να πραγματοποιησουν το ονειρο τουσ

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

vicky999":2fmoc80e said:
Καλησπέρα.
Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο για συνέντευξη στην Aegean.Είχα κάνει την αίτηση πριν κανά δεκαήμερο περίπου.Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για όποιον ξέρει διότι δεν είμαι σίγουρη άμα αξίζει την ταλαιπωρία(μένω εκτός αθήνας).
Όταν αναφέρουν ότι η δουλειά είναι για την θέρινη περίοδο από εώς πότε εννοούν??Διότι θα αρχίσω μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβριο/Οκτώβρη και το έχω σαν priority το μάστερ.
Κατά την περίοδο της εκπαίδευσης πληρώνεσαι?
Γενικά για τι μισθό μιλάμε περίπου και τι σου παρέχουν στα μέρη που θα πετάς που είναι εκτός έδρας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
γεια σου κοριτσι μου.μια φιλη μου ειναι αεροσυνοδοσ τησ aegean και η συμβαση τησ ειναι απο απριλη μεχρι τελοσ οκτωμβρη.στην εκπαιδευση δεν πληρωνοταν και ηταν ικανοποιημενη με το μισθο τησ σχετικα με το μισθο που πληρωνονται εργαζομενοι στην ελλαδα ο οποιοσ ειναι πολυ χαμηλοτεροσ.καλη επιτυχια