Λάθος posts ...

Re: Μισθοί Ιπταμένων

teller":2nous7sb said:
Δηλαδη φιλε μου αν δεν εχεις τελειωση την φιλοσοφικη Αθηνων δεν μπορεις να γραψεις σε αυτο το forum ?

Eτσι κανεται παντα οταν καποιος γραφει κατι σωστο.

Των υποβαθμηζεται με τα ορθογραφικα ετσι ωστε τα επειχηρηματα του να περασουν στο "ντουκου"

Και κατοπιν των βγαζεται απο το forum.

Σπουδαια τακτικη ... να σας χερωμαστε για την αντηληψη σας.
Εγω μονο κακια βλεπω απο σενα και αν ψαξεις δεν ασχολουμαι συχνα με ορθογραφικα... Ουτε ειμαι βαλτος αν αυτο υπονοεις...
Γινε πρωτα καλυτερος ανθρωπος, βρες τα με τον εαυτο σου, σεβασου ενα Α επιπεδο που προσπαθουν καποιοι να κρατησουν στο φορουμ, η εστω σεβασου τη γλωσσα που μιλας και γραφεις και μετα γραψε οτι θελεις εδω. Δεν θα στο απαγορεψει κανενας, πιστεψε με. Ουτε εμενα μου το απαγορεψε καποιος. :rolleyes:

Φιλε μου το να αποβαλεις καποιον απο το forum για ορθογραφικα λαθοι ... ειναι προσβολη της πρωσοπικοτητας

του θιγομενου.Και καταφορη λογοκρισια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο θιγομενος μπορει να προβει σε καθε νομημο μεσο για την αποκατασταση του.

:banana:

teller":20ffvi0t said:
Και ο θιγομενος μπορει να προβει σε καθε νομημο μεσο για την αποκατασταση του.
Δίκιο έχει το παιδί!!!!
Μπζέκασμα σε αυτούς που λογοκρίνουν!!!!!

Σοβαρέψου...
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός

Αν έχεις δυσλεξία ή οποιαδήποτε άλλη δυσκολία να μας το πείς και θα βρείς κατανόηση.
Αν όχι να πας να μάθεις ελληνικά.

Αν ειναι ετσι .... δηλαδη πρεπει καποιος για να ποσταρη εδω να εχει και τα καταληλα προσοντα.

Σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να υπηρχαι και ενα τεστ ικανοτητων.

Αν δεν το περνουσες ... δεν ποσταρεις.

Εισαστε με τα καλα σας !

Το forum ειναι δημοσιος χωρος ... και οποιος εκφραζεται πολιτησμενα πρεπει να εχει προσβαση.

Αν ημουν ομογενης απο Αμερικη και δεν ηξερα καλη ορθογραφια θα επρεπε να με αποβαλεται ?

Δηλαδη αν κανεις ορθογραφικα λαθοι θιγεις καποιον ? μηπως θεωρηται κλεψια ? ειναι εγκλημα ? σκοτωνης ανθρωπους ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλη με τα ορθογραφικα.

Αλλα ξερω τι ειναι ... οταν δεν γουσταρεται αυτα που γραφει καποιος "μεθοδευεται" την αποβολη του απο το
forum με την πετυχημενη δικαιολογια των ορθογραφικων λαθων

Δηλαδη λογοκρινεται τα ποσταρισματα του κοσμου ... μεσο των αποβολων

Ωραια πρακτικη εχεται βρει ... και εις ανωτερα στις Μακιαβελικες σας πρακτικες.

ΥΓ. Δηλαδη ειναι κεκτημενο σας δικαιομα να αποβαλεται οποιον εσεις γουσταρεται ?

Η αποβολη για ορθογραφικα ειναι προσβολη της πρωσοπικοτητας του ατομου.

Αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν τυφλοι και κοφαλαλοι βουλευτες.

Αν δεν γραφης καλη ορθογραφια εισαι αναπηρος ?

Εσεις εισαστε σε ολα τελειοι.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

teller":1rtsqcpl said:
Δηλαδη αν κανεις ορθογραφικα λαθοι θιγεις καποιον ? μηπως θεωρηται κλεψια ? ειναι εγκλημα ? σκοτωνης ανθρωπους ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενοχλη με τα ορθογραφικα.

Η αποβολη για ορθογραφικα ειναι προσβολη της πρωσοπικοτητας του ατομου.

Αγαπητέ teller (ή μετενσάρκωση όποιου είσαι) σε παραπέμπω στον 2ο κανόνα του forum, που μάλλον ΠΟΤΕ δε διάβασες πριν αρχίσεις να ..."γράφεις"

Προσέχετε την ορθογραφία των κειμένων που δημοσιεύετε στο φόρουμ και αποφεύγετε την άσκοπη χρήση smilies.

Επίσης, σε παραπέμπω στον 13ο κανόνα του forum, που ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ πριν αρχίσεις να ... "γραφεις"

Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε, αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους.

Αυτά τα δυο, αποτελούν λόγο σβησίματος των posts ή και αποβολής.

Όσο για το
Δηλαδη ειναι κεκτημενο σας δικαιομα να αποβαλεται οποιον εσεις γουσταρεται
που σκότωσες στο γραψιμο, οι διαχειριστές του forum ΕΧΟΥΝ αυτό το δικαίωμα προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του. Εσύ, αποδεχόμενος τους κανόνες (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ πριν αρχίσεις να.."γραφεις") αναγνώρισες στος διαχειριστές το δικαίωμα αυτό, οπότε ΔΕ δικαιούσαι να παραπονιέσαι, τουλάχιστον δημόσια.

Ελπίζω να κατάλαβες όσα έγραψα, ελπίζω να απαντήσεις με ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κι όχι του τύπου "άτοιμυ καινονία , με κινοιγαν για τα λάθοι μου" και εν τέλει, αν έχεις κάτι να πεις για τους μισθούς των ιπταμένων, για τις διαδικασίες πρόσληψης, για τα βύσματα, για τους διορισμούς από το παράθυρο, πες τα ΕΠΩΝΥΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βοηθήσεις τους μη έχοντας στον ήλιο μοίρα. Στην αντίθετη περίπτωση, σταμάτα να γράφεις με τον ερριστικό τρόπο που γράφεις γιατί γίνεσαι κουραστικός και γραφικός...

Re: Ελεγκτές ασφαλείας

teller":15o4yxe8 said:
...δηλαδη υπηρχαν τυφλοι,στραβοι,κοντοι,χοντροι,κοκαλιαρηδες ,αδερφαρες ... και αλλοι

αναπηροι (εποπτες που δεν γνωριζαν ξενες γλωσσες). :wall:
Κάποιοι σαν και σένα με κάνουν να υποστηρίζω αυτό που κάποτε έκανε ο Εφιάλτης.

Υ.Γ. Μην ψάξεις να βρεις ποιός ήταν.
Χρειάζεται να ξέρεις ανάγνωση και μπορεί να δυσκολευτείς (αν κρίνω από τη γραφή σου).

Re: Olympic A340

Δέν τα βάζουνε στο "μουσείο" καλύτερα;Να βγαίνη και κανένα ευρώ απ΄τους επισκέπτες......

Αν μάλιστα μετατρέψουν τα δύο απ'αυτά σε "ξενοδοχεία ημέρας" (ξέρετε,από εκείνα που φιλοξενούν ζευγαράκια διά συντόμους "συνομιλίας" περιλαμβανούσας αχ-βαχ και "ναί!"),σε ένα-δυό χρόνια θα έχουν βγάλει τα λεφτά που είχαν δώσει γιά να τ'αγοράσουν καινούργια...

Τελικά είναι τόσο ακατάλληλοι (κι'εγώ είμαι κόσμιος,βλέπετε;) που δέν θα μπορούσαν να πουλήσουν ούτε ένα σάντουιτς χωρίς να ζημιώσουν την χώρα....

Re: Εκπαιδευτικό Βίντεο

Ευχαριστώ :great:

Re: Εκπαιδευτικό Βίντεο

Πολύ καλό!!!