Re: Olympic Air Marketing
Kiwi Jumbo":qikgoixt said:
Δεν ξέρω που ακριβώς την είδες την δεύτερη θέση σε αυτά?? Στόλος – ίδιος με την Αιγαίου και πιο άνετος, Υπηρεσίες – καθυστέρηση με την ΟΑ από Λονδίνο πρόσφεραν οτιδήποτε θέλαμε να πιούμε και μπισκότα με την Αιγαίου καθυστέρηση τα Χριστούγεννα από Αθήνα για Μιλάνο μόνο νερό και χυμό τπτ άλλο δεν επιτρεπόταν κατά την αεροσυνοδό, Δρομολόγια – Εκεί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς…. Στο ότι αντιγράφει την Αιγαίου όμως δεν της δίνω άφεση πρέπει να συνέρθει γρήγορα…
Πρώτα απόλα εγώ τα έγραψα και όχι ο mxnk...
Στόλος ίδιος με την Αιγαίου και πιο άνετος... ναι ε... με την διαφορά πως η Αιγαίου έχει 21 ολοκαίνουργια Airbus και η Ν.Ο.Α 15 αγορασμένα-νοικιασμένα από τα καλάθια... μην ξαναλέμε τα ίδια... άνετα τα νοικιάρικα από τις loco? γρήγορα μια πτήση με το ΟΑΚ στον κύριο... κοίτα μην σε πιάσει κατούρημα μόνο, γιατί οι τουαλέτες έχουν ένα προβληματάκι... (πιστεύω η εταιρία υπόδειγμα να τις έφτιαξε επιτέλους... αλλιώς κρατηθείτε...)
Καταρχήν δεν σε πιστεύω. Η Ν.Ο.Α δεν έχει ποτέ καθυστερήσεις,ποτέ μα ποτέ... και όταν έχει, πράγμα σπανιώτατο συμπεριφέρετε επαγγελματικότατα στους πελάτες της... τους λέει π.χ αλήθεια για τους λόγους της καθυστέρησης και δίνει σε όλους ένα δωρεάν εισιτήριο για την ταλαιπορία που τράβηξαν...
Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω δρομολόγια? Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή, το ότι η Α3 πετάει σε πολύ περισσότερους προορισμού από την Ν.Ο.Α? Πως να το γράψω δηλαδή για να το καταλάβεις?
Η Aegean ασφαλώς και βόγκηξε... αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια όχι τους πεθαμένους αλλά ένα ολόκληρο Ελληνικό κράτος που παράνομα επιδοτούσε την Ο.Α. Ξεκίνησε από το τίποτε χωρίς κανένας να της χαριστεί και χτίζει από το μηδέν το όνομα της...
Pashalis84":qikgoixt said:
Το αν δεν κατάφερε να αναπτυχθεί σοβαρά δεν είναι δικό μου θέμα αλλά μάλλον της Aegean.
Τώρα εσύ δηλαδή έχεις καταλάβει ότι η Aegean δεν έχει αναπτυχθεί σοβαρά? Άλαλα τα χείλη των ασεβών...
Pashalis84":qikgoixt said:
To ότι δεν καθιερώθηκε ποτέ στο μυαλό μου ως Brand Name οφείλεται στα δικά τους λάθη. Δεν μπορεί όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που να σε differentiate από τον πεθαμένο ανταγωνιστή σου να είναι μόνο η συνέπεια ως προς τους ακριβείς χρόνους απογείωσης και τίποτα άλλο. Αν ξέρεις μια μεγάλη καινοτομία τις Aegean όλα αυτά τα χρόνια να μου την πείς για να την μάθω.
Προφανώς μόνο στο δικό σου μυαλό δεν καθιερώθηκε ποτέ σαν Brand Name... μάλλον όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ποιά είναι η Α3...
Καμιά καινοτομία δεν έκανε η Α3... ούτε αγόρασε καινούργια αεροπλάνα, ούτε έριξε λεφτά στην διαφήμηση, ούτε καθιέρωσε τα δωρεάν εισιτήρια σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης, ούτε σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο και όχι σαν υποχρέωση όπως η παλιά καλή Ο.Α... ΤΙΠΟΤΕ...