Λάθος posts ...

Re: Ατυχημα B738 της Ethiopian Airlines

Βρέ παιδιά, όταν ο πιλότος του 737 δέν απαντάει στις εντολές του πύργου και μετά απο 5 λεπτά ρίχνει το αεροπλάνο, τι συμπέρασμα μας βγένει? Απλό, ο πιλότος έκανε αυτοκτονία...............

Re: Ατυχημα B738 της Ethiopian Airlines

Πολύ απλό,πράγματι...

Δέν πάς να τό πής στούς εμπειρογνώμονες που διερευνούν το δυστύχημα;Νά μήν κουράζωνται κι'όλας τζάμπα κι'άδικα,οι κακόμοιροι....

Re: Ο Κώστας Μακεδόνας πιλότος στην Aegean με....πρόσληψη????

εγώ τον Μακεδόνα τον θυμάμαι από ένα ατύχημα με ελικόπτερο παλιότερα...
θυμάται κάποιος κάτι?

Re: Olympic Air Marketing

geia xara
nomizw oti eisai ligo skliros.
Oi diafimiseis gia paradeigma ths OA den eixan sxesh me aftes ths AEGEAN.
Twra gia to an tha kanoun prosfores se mathites gia to mouseio h oxi, den nomizw oti fernei megalyterh epivatikh kinhsh sthn ekastote etaireia.
Exallou mallon den nomizw kanenas apo tous dyo na endiaferetai gia tetoia themata.
Mallon allou estiazoun.
To kyriotero apo ola einai emeis oi epivates na niwthoume asfaleis kai efxarista stis ptiseis mas.
Egw toulaxiston afto anazhtw.

Εγώ διαβάζω τις μπούρδες του καθενός εδώ μέσα........ σοβάρψε το πράγμα ρε. Η Agean ποιόν αντέγραφε όλα τα προηγούμενα χρόνια??? Και πάνω που πάτησε για να αναπτυχθεί???? Στην πεθαμένη και κρατικοδίαιτη Ολυμπιακή η κάνω λάθος??? Μια Ολυμπιακή που αν θυμάστε δεν είχε πάνω από 100000 ευρώ διαφημιστικά έξοδα τον χρόνο, και από την άλλη μια Aegean που είχε αν δεν κάνω λάθος πάνω από 4000000 ευρώ. Η Aegean δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει Flag Carrier της Ελλάδας. Με τόσα χρόνια λειτουργίας σε μονοπωλιακό καθεστώς, γιατί ας μην γελιόμαστε εδώ μέσα...... με μια διαλυμένη και ασυνεπή Ολυμπιακή θεωρώ ότι είσαι αστείος, ανεπαρκής, άχρηστος και τυχάρπαστος να μην μπορείς να την ξεπεράσεις σε μέγεθος και σε επιβατική κίνηση τόσα χρόνια.......παρά μόνο να το καταφέρεις το 2008 και 2009 που η εταιρία ουσιαστικά είχε κατεβάσει τα πτητικά της ρολά.... Οπότε μην μου λέτε έμενα για το ποιος έχει επιτυχημένο marketing όλα αυτά τα χρόνια. Και μην ακούσω καμία χαζαμάρα ότι τα παίρνω από την olympic air και κάτι τέτοια. Απλός πελάτης είμαι που ταξίδεψα και με τις δυο αλλά όχι ακόμα με την Olympic Air.

Νομίζω έχεις μπερδέψει πολλά πράγματα.
Η κριτική αφορά το τμήμα marketing της νέας Ολυμπιακής, που το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει το τμήμα marketing της Aegean. Είναι τόσο μεγάλη η σύγχησή σου που δεν καταλαβαίνεις ότι με το να αναφέρεις τα ποσά που επένδυε η κάθε εταιρία στο παρελθόν (εκ των οποίων η μια δεν υπάρχει πια) αποδεικνύεις ότι το τμήμα marketing της Aegean ποτέ δεν αντέγραψε το τμήμα marketing της ΟΑ.

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι παρά πίκρα και χολή που προφανώς οφείλονται σε προσωπικά σου πρόβλημα με την Aegean, το οποίο και δεν αφορά τους υπόλοιπους.

lewton":h8n7q148 said:
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι παρά πίκρα και χολή που προφανώς οφείλονται σε προσωπικά σου πρόβλημα με την Aegean, το οποίο και δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Ψέματα δεν λέει!! Βόγκηξε η Αιγαίου ακόμα και με αδύναμο αντίπαλο……

Καμία εμπάθεια με την Aegean δεν έχω και το 2002 ήταν η πρώτη μου πτήση με το ΒΑΕ από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο. Το marketing τώρα περιλαμβάνει τα πάντα, από την διαφήμιση, τα φθηνά εισιτήρια, τις προσφορές και το service κατά την πτήση κτλ. Με συγχωρείς τώρα αλλά εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι πλήρωνα 125 ευρώ για one way με Aegean και 110 με Ολυμπιακή, πού ήταν τότε οι προσφορές????? της σοβαρής Aegean??? Νομίζω ότι η εποχή που χρηματοδοτούσε την ανάπτυξη της στο εξωτερικό με τα ακριβά εισιτήρια εντός Ελλάδας πέρασε οριστικά. Το αν δεν κατάφερε να αναπτυχθεί σοβαρά δεν είναι δικό μου θέμα αλλά μάλλον της Aegean. To ότι δεν καθιερώθηκε ποτέ στο μυαλό μου ως Brand Name οφείλεται στα δικά τους λάθη. Δεν μπορεί όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που να σε differentiate από τον πεθαμένο ανταγωνιστή σου να είναι μόνο η συνέπεια ως προς τους ακριβείς χρόνους απογείωσης και τίποτα άλλο. Αν ξέρεις μια μεγάλη καινοτομία τις Aegean όλα αυτά τα χρόνια να μου την πείς για να την μάθω.

Kiwi Jumbo":ebeg7l6k said:
με την ΟΑ από Λονδίνο πρόσφεραν οτιδήποτε θέλαμε να πιούμε και μπισκότα με την Αιγαίου καθυστέρηση τα Χριστούγεννα από Αθήνα για Μιλάνο μόνο νερό και χυμό τπτ άλλο

ΟΚ αφού είχε μπισκότα..

Pashalis84":ebeg7l6k said:
Καμία εμπάθεια με την Aegean δεν έχω και το 2002 ήταν η πρώτη μου πτήση με το ΒΑΕ από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο

Αλλά δεν ήταν καινοτόμος αρκετά κ είπες οτι Pashalis84 δεν ξαναπετάει με αυτούς...

Το οτι στο τοπικ αυτό τα μισά ποστς γράφουν για την Α3, φανερώνει την επιτυχία της Olympic...κάποια πράγματα τείνουν μπορούμε να τα δούμε πιο αντικειμενικά κ το ότι η ΟΑ δεν μας έχει πείσει για μεγάλη πρωτοτυπία της στο μάρκετινγκ, χρειάζεται μόνο να βγάλεις της παρωπίδες για να το καταλάβεις...

Kiwi Jumbo":qikgoixt said:
Δεν ξέρω που ακριβώς την είδες την δεύτερη θέση σε αυτά?? Στόλος – ίδιος με την Αιγαίου και πιο άνετος, Υπηρεσίες – καθυστέρηση με την ΟΑ από Λονδίνο πρόσφεραν οτιδήποτε θέλαμε να πιούμε και μπισκότα με την Αιγαίου καθυστέρηση τα Χριστούγεννα από Αθήνα για Μιλάνο μόνο νερό και χυμό τπτ άλλο δεν επιτρεπόταν κατά την αεροσυνοδό, Δρομολόγια – Εκεί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς…. Στο ότι αντιγράφει την Αιγαίου όμως δεν της δίνω άφεση πρέπει να συνέρθει γρήγορα…

Πρώτα απόλα εγώ τα έγραψα και όχι ο mxnk...

Στόλος ίδιος με την Αιγαίου και πιο άνετος... ναι ε... με την διαφορά πως η Αιγαίου έχει 21 ολοκαίνουργια Airbus και η Ν.Ο.Α 15 αγορασμένα-νοικιασμένα από τα καλάθια... μην ξαναλέμε τα ίδια... άνετα τα νοικιάρικα από τις loco? γρήγορα μια πτήση με το ΟΑΚ στον κύριο... κοίτα μην σε πιάσει κατούρημα μόνο, γιατί οι τουαλέτες έχουν ένα προβληματάκι... (πιστεύω η εταιρία υπόδειγμα να τις έφτιαξε επιτέλους... αλλιώς κρατηθείτε...)

Καταρχήν δεν σε πιστεύω. Η Ν.Ο.Α δεν έχει ποτέ καθυστερήσεις,ποτέ μα ποτέ... και όταν έχει, πράγμα σπανιώτατο συμπεριφέρετε επαγγελματικότατα στους πελάτες της... τους λέει π.χ αλήθεια για τους λόγους της καθυστέρησης και δίνει σε όλους ένα δωρεάν εισιτήριο για την ταλαιπορία που τράβηξαν...

Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω δρομολόγια? Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή, το ότι η Α3 πετάει σε πολύ περισσότερους προορισμού από την Ν.Ο.Α? Πως να το γράψω δηλαδή για να το καταλάβεις?

Η Aegean ασφαλώς και βόγκηξε... αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια όχι τους πεθαμένους αλλά ένα ολόκληρο Ελληνικό κράτος που παράνομα επιδοτούσε την Ο.Α. Ξεκίνησε από το τίποτε χωρίς κανένας να της χαριστεί και χτίζει από το μηδέν το όνομα της...

Pashalis84":qikgoixt said:
Το αν δεν κατάφερε να αναπτυχθεί σοβαρά δεν είναι δικό μου θέμα αλλά μάλλον της Aegean.

Τώρα εσύ δηλαδή έχεις καταλάβει ότι η Aegean δεν έχει αναπτυχθεί σοβαρά? Άλαλα τα χείλη των ασεβών...

Pashalis84":qikgoixt said:
To ότι δεν καθιερώθηκε ποτέ στο μυαλό μου ως Brand Name οφείλεται στα δικά τους λάθη. Δεν μπορεί όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που να σε differentiate από τον πεθαμένο ανταγωνιστή σου να είναι μόνο η συνέπεια ως προς τους ακριβείς χρόνους απογείωσης και τίποτα άλλο. Αν ξέρεις μια μεγάλη καινοτομία τις Aegean όλα αυτά τα χρόνια να μου την πείς για να την μάθω.

Προφανώς μόνο στο δικό σου μυαλό δεν καθιερώθηκε ποτέ σαν Brand Name... μάλλον όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ποιά είναι η Α3...

Καμιά καινοτομία δεν έκανε η Α3... ούτε αγόρασε καινούργια αεροπλάνα, ούτε έριξε λεφτά στην διαφήμηση, ούτε καθιέρωσε τα δωρεάν εισιτήρια σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης, ούτε σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο και όχι σαν υποχρέωση όπως η παλιά καλή Ο.Α... ΤΙΠΟΤΕ...