Είμαι απόφοιτη της oxford aviation academy (integrated).Τελείωσα με γενικό 98% στην θεωρία (JAA ATPL'S) και 95% τα πτητικά. Στισ προηγούμενες εξετάσεις της AEGEAN δυστυχώς κόπηκα αλλά ακούστε γιατί έγινε αυτό.Όλα πήγαν πολύ καλά,πέρασα όλες τισ εκσετάσεις μέχρι που ήρθε το sim.Ήμουν εγώ και ένας άλλος που μέιναμε τελευταίοι.Αυτός είχε τελειώσει μια σχολή άγνωστη στην Αμερική και γενικά στο atpl theory περίπου 78% και είχε κάνει το IR checkride 3 περίπου φορές.Αυτόν λοιπόν του έβαλαν να κάνει απλώς ένα touch and go σε απλές συνθήκες και φυσικά πέρασε...Εμένα μου έβαλαν full IFR conditions,με πρόβλημα στον κινητήρα μετά από την απογείωση και να επιστρέψω πίσω στο αεροδρόμιο με ILS approach και ταχύτητα ανέμου κοντά στους 49 knots.Επείδη ήθελα πολύ την δουλειά έβαλα τα δυνατά μου και τα κατάφερα.Ελάτε όμως που έβρεχε (στο sim) και μου λέει "κόπηκες επειδή δεν άνοιξες τα wipers"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω αν καν υπάρχουν στα sim?!?!?!O άλλος πήρε την δουλειά και γέλαγε με τον εξεταστή μας!!!!Οπότε το παραπονό μου είναι εγώ μια απόφοιτη της ΟΑΑ ,με 98% και 95% και που τα κατάφερα σε όλες τισ εξετάσεις να κοπώ λόγω των wipers και ο άλλος να περάσει!!!!!!Δηλαδή τι ήθελε?Να του κάτσω?!?!?