Λάθος posts ...

Re: Norwegian στην Ελλάδα

Πω πω, πολλά από μεγάλη πληροφορίες εκεί. Ευχαριστώ για το χρόνο σας για να το κάνουμε αυτό.

Re: Ηλεκτρονικό (software) Logbook

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν χρησιμοποιείτε φυσικά, ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ηλεκτρονικό Logbook? :with: :twisted: :twisted:

Re: βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε την εθνική

Τελικά πέταξαν στο GRU με το N717AN της American Airlines. Από εκεί συνέχισαν με την gol και το PR-GXR.

Re: βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε την εθνική

Τελικά πέταξαν στο GRU με το N717AN της American Airlines. Από εκεί συνέχισαν με την gol και το PR-GXR.

Re: Dubai International Airport (DXB)

Δεκτή κάθε κριτική, για τις φωτό μου, και όποιος εχει να μου υποδείξει βελτιώσεις, θα του είμαι ευγνώμον

Re: Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

Γνωρίζει καποιος εξ υμων να με καθοδηγήσει σχετικα με hour building κόστη αερολέσχη σ´ τυχόν πακέτα;για να δω αν τελικα ppl

Re: Darwin Airline

to palio afentiko tis Crossair is back. prin merikes meres egrapsa gia tin Hello Air. Tora Kai oti matheutike I deuteri Eteria POU "emplekse" aniksi tha tis Me :D :)

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Τι κουταμάρες διαβάζουμε μεσημεριάτικα...

Re: Αεροδρόμια Κυκλάδων, JNX, PAS, JSY, MLO.

Καλημέρα σε όλους,
Ψάχνοντας το forum διαπίστωσα ότι υπάρχουν ελάχιστες συζητήσεις για τα μικρά αεροδρόμια των Κυκλάδων όπως αυτά της Πάρου, Νάξου, Σύρου και Μήλου. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν κάνεις google search. Έχω διαβάσει κάποιες τοπικές εφημερίδες αλλά πάντα έχω την εντύπωση ότι η αντιμετώπιση ή η οπτική των μέσων είναι μέσα από ένα κομματικό πρίσμα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε όλοι φαντάζομαι ακούσει διάφορες ανακρίβειες σε σχέση με την αναβάθμιση των αεροδρομίων Πάρου και Σύρου από τον ίδιο τον υπουργό ο οποίος δείχνει όχι απλά να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει και ποιες είναι οι ανάγκες του σήμερα και του αύριο αλλά να μην μπορεί να κατανοήσει απλά πράγματα που προσπαθούσε εκπρόσωπος της ΥΠΑ να εξηγήσει. Ίσως επίσης να ήταν χρήσιμο να συζητήσουμε για την τοποθεσία, τις επιχειρησιακές δυσκολίες τις τοπογραφικές προκλήσεις σχετικά με αναβαθμίσεις των υφιστάμενων αεροδρομίων και την βιωσιμότητα των διαφόρων επιλογών. Ελπίζω να είναι αρκετά ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση και να υπάρχει ανταπόκριση. :great: