Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Κορίτσια κ σε μένα οποία θέλει ας μου στείλει να μου πει, να ξέρω τι περιμένω κ να μην ελπίζω άδικα...

Καλησπερα σε ολες και ολους!

Εχω συνεντευξη στην Αegean τη Τριτη και θα ηθελα οποιος/οποια γνωριζει να με πληροφορησει ποια Μεσα Μαζικης Μεταφορας εξυπηρετουν για τα γραφεια στο 2ο χλμ Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου οπου και θα γινουν οι συνεντευξεις.

Επιπλεον,γνωριζετε αν οι συμβασεις που θα υπογραφουν θα ειναι για την καλοκαιρινη περιοδο και για τι μισθο και ωραρια περιπου μιλαμε;Τα εξοδα για την εκπαιδευση στο εξωτερικο καλυπτονται απο την εταιρεια;

Καθε συμβουλη ειναι πολυτιμη! :)

Σωκράααατη, ήθελες τα και παθές τα.... Όταν εμείς μιλούσαμε γινόμασταν κακοί και πηγαίναμε διακοπές. Άκου τα κι από πάνω....

Re: Delta στην Αθήνα

Γνωρίζει κανείς αν η Delta θα συνεχίσει και φέτος τη πτήση ATH-JFK; Κι αν ναι από πότε; Καλοκαίρι τις ξεκινάει ή άνοιξη; Ενδιαφέρομαι για τέλος Απρίλη - αρχές Μάη, αλλά δε τη βλέπω στο σύστημα...

Αννα καλησπέρα.Απ ότι θυμάμαι περίμενες για Κέρκυρα.Μήπως είχες καποιο νέο για τις συνεντεύξεις;.Ευχαρστώ!

Μαίρη, από ότι φαίνεται αγνόησες, κάπως αγενώς, το παραπάνω ποστ μου. Σε ένα π.μ. ευχαρίστως να σου απαντήσω. :)

Συγγνώμη αν ένιωσες ό,τι αγνοώ κ τμήνυμα σου και αν φάνηκα αγενης.... Δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά δεν ειχα διαβάσει τα παραπάνω μηνύματα και δεν ήξερα περι τίνος πρόκειται.Όπως και να΄χει ευχαριστώ!

Προς ενημερωσιν και τερψιν αναφερω οτι: η Αεολιαν δε πρεπει να προσλαμβανει ατομα, εφοσον δεν πεταει πια ή πεταει πολυ περιστασιακα. Η Σκαιγκρις εχει παρει ηδη 19κοπελες πληρωμα τις οποιες εστειλε για εκπαιδευση, δεν ξερω αν θα παρει αλλες. Η Ηερμες παντα θελει κοσμο, αλλα δεν ξερω μηπως θελει καποιο ενδιαμεσο για προχωρησει η προσληψη.

Σνουφελ δεν είχα ιδέα.. Σε ευχαριστώ, να ξέρω να μην περιμένω τσάμπα!!
flyaway_sky :thx: όπως λες πολύ σωστά εδώ είμαστε για να μάθουμε/πάρουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτερες/οι και πιο έτοιμες/οι για την συγκεκριμένη δουλειά.

γνωριζετε εαν εξακολουθουν να καλουν για αθηνα????