Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Πολίτης 3ης κατηγορίας είσαι γιατί πληρώνεις ακριβά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και γιατί δεν θα πάρεις ποτέ σου σύνταξη. Όχι γιατί δεν υπάρχει το χειμώνα απευθείας πτήση για αμέρικα.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να στηρίζουν τις εταιρείες στις οποίες αργάζονται. Οι επιβάτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής με ποιά εταιρεία θα ταξιδέουν εξετάζοντας πολλούς παράγοντες όπως: απ ευθείας πτήση, τιμή εισιτηρίου, χρόνος αναχώρησης - άφιξης, τύπος και εθνικότητα α/φους, κύρος εταιρείας, ασφάλεια, κλπ. Σε όποιον δεν αρέσει το εγχείρημα νομίζω πως τα σχόλιά του περιττεύουν. Να φύγετε να πάτε αλλού που λέει και κάποιο σλόγκαν.

Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Αν,ΗΡΩ,σας χαλάει η μέρα διαβάζοντας κριτική ή διαφορετική άποψη τότε δε κάνετε για αυτό το αντικείμενο.
Δις elenaksenaki,στα ελληνικά τι πιστοποιητικό έχετε;Θα σας πρότεινα ψάξετε λίγα περισσότερα πράγματα πάντως,περισσότερο ουσιαστικά.

ρε συ σοβαρα τωρα θα με τρελανεις; κριτικη εχω ακουσει και μαλιστα μεγαλη λογω του αντικειμενου μου...δεν με γνωριζεις και δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι κριτικη μου εχουν ασκησει και τι κριτικη εχω ασκησει....λοιπον αγορακι μου (φανταζομαι απο το alex) εχω παρατηρησει και σε αλλα θεματα οτι ανοιγεις καυγαδες...αμα ρε συ δεν σε ενδιαφερει και τα θεωρεις μπουρδες αυτα που ακους κρατα τα για τον εαυτο σου... εδω το forum ειναι για να συζητιουνται διαφορα θεματα..αν εσυ καποια απο αυτα τα βρισκεις χαζα (οσα διαβαζεις) ή οτι αλλο πιστευεις...μην πετας κακιουλες...ο κοσμος μας ειναι γεματος απο αυτες...μην γινεσαι ενας απο ολους...και για να επανελθουμε στο θεμα μας και να το ληξουμε εδω ..κοριτσια και αγορια απο το λιγο που εχω ενημερωθει εχω ακουσει (οπως εγραψε και καποιοσ απο πανω) οτι το πως θα εμφανιστουμε σε μια συνεντευξη (γιατι το επαγγελμα αυτο εχει να κανει ΚΑΙ με την εμφανιση) ειναι αναλογως την εταιρεια..παιρνουμε τα πτυχιακια μας και ολα τα καλα μας τα εφοδια και ο θεος βοηθος! να κανω και εγω μια ερωτηση..περα απο την aegean εχει ακουσει κανενας για αλλες προσληψεις στο χωρο αυτο;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτή τη στιγμή (μπορει να) σας διαβάζουν οι recruiters; Κι αν δε σας διαβάζουν όλοι αυτή τη στιγμή, θα το κάνουν σίγουρα αύριο το πρωί, που θα πανε στη δουλειά. Εχετε υπό όψιν ότι έχει απολυθεί κόσμος απο την Αιγαίου, μετά τη δημοσίευση μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε εδώ; Οπως εσείς ψάχνετε εδώ, έτσι ψάχνουν κι αυτοί για τα υποψήφια μέλη ΠΘΕ και πιστέψτε με ότι δε φτάνει μόνο το lower σας και η εμφάνιση σας. Χαλαρώστε λοιπόν κι αν αυτό σας είναι τόσο δύσκολο, σκεφτείτε ότι βγάζοντας το χειρότερο εαυτό σας σε μια πτηση, οδηγείστε με συνοπτικές διαδικασίες στην έξοδο.

ΗΡΩ, αυτή τη στιγμή πολλές εταιρείες κάνουν recruitment ή δέχονται τα βιογραφικά σας. Ψάξε λίγο και θα τις βρεις κι εσύ, όπως τις βρήκα με λίγο ψάξιμο. Δεν είναι κανένα μυστικό.

Επίσης, εκτός απο την καλή σου εμφάνιση και τα πτυχια σου, θυμήσου να πάρεις μαζί σου και τους καλούς σου τρόπους.

άστο ηρώ δεν χρειαζετε καϊ να ασχολούμαστε καϊ με τον κάθε πικραμενο!!ο καθένας έχει την άποψη του...εγώ δεν εχω ακούσει για άλλη εταιρία.αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!

Εγώ απλά προειδοποίησα. Σκέψου απλά ότι το φόρουμ είναι δημόσιο, οι εταιρείες στην Ελλάδα που σας δίνουν μια σοβαρή ελπίδα να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή προϋπηρεσία, μήπως και σας προσλάβει κάποια εταιρεία στο εξωτερικό, είναι ελάχιστες και το σημαντικότερο απο όλα: επειδή το φόρουμ είναι δημόσιο δεν μπορείτε να ξέρετε ποιοι
σας διαβάζουν και τι σχέση έχουν με την
αεροπορία και ειδικά με το επάγγελμα που θέλετε να ακολουθήσετε.

λοιπον aakunz εγω δεν μιλησα ασχημα σε κανεναν...δεν προσεβαλα καποιον...απλα δεν μου αρεσει οι υπολοιποι να προσβαλουν αλλους ανθρωπους...μπορει οι ερωτησεις να ειναι χαζες (στο επαγγελμα που κανω καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη ωστοσο) οι απαντησεις πιστευω πρεπει να κανουν με το αντικειμενο τις ερωτησης και οχι με την προσωπικοτητα αυτου που ρωταει
οσο για τους τροπους μου σε διαβεβαιω οτι ειναι πολυ καλοι αν με γνωριζες καλυτερα πιστευω (θελω να πιστευω ) θα καταλαβαινες..
συμφωνω μαζι σου οτι σιγουρα καποιοι θα διαβαζουν αυτα που γραφουμε..ωστοσο δεν εγραψε κανενας ονοματεπωνυμο...και παλι δεν προσεβαλα και κανενας απο εδω θαρρω καμια εταιρεια.. απλα καταλαβαινεις..η αγνοια καμια φορα οδηγει σε πολλες ερωτησεις ισως και ανουσιες καμια φορα...και κατι τελευταιο δεν υπαρχει λογος να σβαζομαστε για λιγες θεσεις εργασιας (οποιες και αν ειναι αυτες) ας δινουμε λιγο χωρο και στη κατανοηση..aakunz ευγενικα παντα μιλωντας..

ααα και κατι που ξεχασα...ψαχνω συνεχως για open days και εχω στειλει σε διαφορα site...αλλα μονο η aegean εχει βγαλει...τεσπα αααααν καποιος θελει και ξερει εδω ειμαστε :)

Σωστοτατος πες τα που ολοι εδω μεσα ειναι ειδημονες και κακοπροαιρετοι, ας δουμε πως θα παει το δυσκολο εγχειρημα και μετα τους κραζουμε!!!!

Μιλάει ο άνθρωπος που χαρακτηρίζει αεροπλάνο "σαλαμοκόφτη" και "της απάτης".
Αγαπητέ,υπέδειξέ μου ΕΝΑ κείμενο που τους "κράζει".Όλοι παραθέτουν απόψεις και επιχειρήματα.Και,επιτέλους:Αυτός το χωρατό "αφήστε πρώτα να δούμε πως θα πάει",τι νόημα έχει;Γιατί δε πρέπει κάποιος είτε να "κράζει" αν θέλει είτε να επιχειρηματολογεί εκ των προτέρων;
Φοβάστε μη ματιάσουμε το εγχείρημα;
ΥΓ: Εύχομαι και ελπίζω να επιτύχει.Όπως θέλω και τα στελέχη μιας υγειούς επιχείρησης να έχουν οξυμένη αντίληψη,να ακούν απόψεις και όχι να προβαίνουν σε εξορκισμούς.