Λάθος posts ...

Re: Lufthansa

Λοιπόν,τι μού θύμισες!Όταν ήμουν δεκαεφτά χρονών,για μερικούς μήνες είχα αυτή τήν ευχάριστη συνήθεια:Να "χαρίζω" στον εαυτό μου τήν πολυτέλεια ενός αεροπορικού πρωινού πρώτης θέσεως.Είχα ένα μεγάλο μεταλλικό παραλληλόγραμμο δίσκο πού τον γέμιζα με πιατάκια ό,σο το δυνατόν πιό μικρά,στα οποία έβαζα μεζεδάκια από προϊόντα τού σούπερ μάρκετ.Δηλαδή αγόραζα το φτηνό υποκατάστατο τού χαβιαρίου στα μικρά βαζάκια,το οποίο το άπλωνα σε κρακεράκια πάνω στα οποία είχα αλείψει τυρί κρέμα ή έκοβα ένα βραστό αυγό σε άλλο πιατάκι με κάποια γαρνιτούρα,κ.ο.κ. Το κυρίως "πιάτο" ήταν πάντα ένα τόστ με μπόλικο τυρί,καλό ζαμπόν και βούτυρο,ώστε να γίνεται πολύ λιπαρό όταν ψηνόταν στο grill,σερβιρισμένο σε καλή χαρτοπετσέτα. Φαντασία θέλει και ευρηματικότητα.Είναι ανάγκη να ταξιδέψω;Αν σάς άνοιξε η όρεξη,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Γιά τούς λάτρεις τού αεροπορικού σέρβις,ολίγη πολυτέλεια δεν κοστίζει ακριβά!

Re: Emirates info

Φωτογραφίες ταυτότητας, ολόσωμη (με κουστούμι) που δεν είμαστε προφίλ ή 3/4, χαμογελάμε, τα χέρια κολλημένα στο πλάι και τα πόδια σε μικρή διάσταση.

cabin crew,
'Eχω ήδη βγάλει φωτογραφίες. Στην ολόσωμη είμαι κανονικά μπροστά,αλλα στου προσώπου ειμαι 3/4. Έχω δλδ μια μικρή κλήση προς τα δεξιά,φαινεται όλο το πρόσωπο ,οχι ομως το αυτί της μίας πλευράς. Μπορεί αυτο να λειτουργήσει ανασταλτικά ; Να βγάλω άλλες φωτογραφίες ,μήπως,τι προτίνετε?

Re: Emirates info

dark sukar σε ποιό group ήσουν?εγώ στο πρώτο.αχ μακάρι!!!τι ώρα περίπου έδωσες το cv?

Re: Ellinair

Kalispera ! Mipos kserei kaneis an uparxei kapoio site ths etaireias? kapoio e-mail ? Euxaristw !

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Ρε παιδιά κάνετε λες και δεν ξέρετε πως λειτουργεί η αγορά.Περιμένετε να φορτωθεί εντελώς το πτητικό έργο της επόμενης σεζόν(ούτε η Α3 το έχει φορτώσει ακόμα ολόκληρο) και μετά αρχίζετε να σκούζετε και να κινδυνολογείτε.Είναι που είναι το site "μαραμένα τα γιούλια και οι βιόλες" τα μόνα post που διαβάζω τις τελευταίες μέρες είναι "Θεέ μου η ΟΑ έκοψε τη RHO, πώς θα πάω τώρα KZS, η A3 έκοψε την KGS" και λοιπά φαιδρά. Όποιος κάνει μια στοιχειώδη αναζήτηση θα δει ότι από το site της Α3 δεν έχουν φορτωθεί πτήσεις προς τουλάχιστον AXD,CFU και KGS.Επίσης η OΑ δεν έχει φορτώσει ακόμα EFL και RHO.Και στις πτήσεις που έχουν φορτωθεί σίγουρα θα δούμε αλλαγες.Υπομονή λίγο καιρό και θα δούμε τι θα γίνει.Είτε θα φορτωθούν αργότερα είτε αν κάποια εταιρία κόψει κάποιο δρομολόγιο η άλλη τότε θα βάλει αυξημένες συχνότητες.Οπότε μικρό το κακό.
To μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι αν κοπεί το ATH-EFL τότε ενδεχομένως το δούμε κάποια στιγμή άγονο όπως έγινε και με το ATH-ZTH πρόσφατα.Αλλά ακόμα αυτό είναι "ιστορίες για αγρίους".

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Μιλάμε για ειλημμένη απόφαση,με τα σημερινά δεδομένα,γι'αυτό σου προτείνω να ξανασκεφτείς τα περί φαιδρότητας και αγρίων.

Re: British Airways στην Θεσσαλονίκη

Τελικα Α321 ερχετε για το charter του Σαββατου, φαινεται το Ε190 ειταν μικρο για να εξυπηρετηση τη ζητηση!!!