Re: Athens airways
Ακουστε να δειτε κυριοι κι εγω εφαγα τιμωρια πανω σε αυτο το θεμα και αν πιστευετε οτι οντως η ιδιοκτησια του φορουμ αβανταρει αυτη την εταιρια να το γραψετε και να μην κρυβεστε.
Απο αυτο και μονο θα κριθει η σοβαροτητα αυτου του φορουμ, δηλαδη αν σεβεται τη δημοκρατια η οχι.
Αν παλι εγω και μονο εγω ημουν αυτος που δικαιως κατα την αποψη των πολλων τιμωρηθηκα με μια εβδομαδα αποκλεισμο απο τις συζητησεις ,τοτε να μην πειτε τιποτα αμφησβητισημο για αυτη την εταιρια.
Επειδη δεν θελω να πεσω στην παγιδα του καθε μελους που απλα και μονο γραφει για να την πει και τιποτα παραπανω δεν θελω να προχωρησω στις διαφορες ενστασεις που εχω για τον προγραμματισμο αυτης της εταιριας.
Οσο για το φιλο που εκανε κριτικη για τα αεροσκαφη,μαλλον ξεχασε ενα σωρο αλλα περιεργα που ηδη βλεπουμε σε αυτη την εταιρια.
Οσο για το ΠΜ που ελαβε ο Chania27 κι εγω πηρα κατι αναλογο απο ενα μελος του οποιου το ονομα για ευνοητους λογους δεν θελω να αναφερω και το οποιο μου ειπε τα ιδια,δηλαδη οτι η ετιρια αυτη αβανταρεται πολυ απο τους διαχειρηστες.Αν ειναι τυχαιο να διαψευστει τωρα και να παψει η ειρωνικη και ακρως απαραδεκτη κριτικη σε οποιον κανει αρνητικη κριτικη σε αυτη την εταιρια.