Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Αν ο κ.Κατσαρός δρούσε υπέρ γνωστών και φίλων τότε θα ήταν πολύ πιθανότερο να είχε φίλους από την πλευρά των "ψεκαστών'' και να καθησυχάζει τον κόσμο αντί να φαίνεται τουλάχιστον σκεπτικός απέναντι στο συγκεκριμένο φαινόμενο.

Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αθωώθηκε αργότερα απο τα δικαστήρια (πριν λίγο το ανακάλυψα,δεν το ήξερα μέχρι τώρα,η αλήθεια να λέγεται :oops: ),συνεπώς ζητώ συγνώμη για το μονόπλευρο ανωτέρω post μου.(Παρ'όλα αυτά η σχέση με τον Φιλίππου δεν αμφισβητείται).

Αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος , άσχετα αν άνοιξα τον ασκό του Αιόλου, μάλλον έχουμε ξυφύγει από το θέμα.

Re: Olympic A340

Λοιπόν δεν ξέρω τι βλακείες κάνει η OAir με codeshare και αναστολές πτήσεων τα A340 θα μπορούσαν να είχαν προστεθεί στο στόλο της εταιρίας και να μην διακόπτονταν τα LongHaul δρομολόγια αλλά ...........

Υποτίθεται ότι την πήραν για να την κάνουν καλύτερη αλλά αυτή την έκαναν....Δεν θα πω άλλα ξεφέυγουμαι.

Re: LGSK/JSI Skiathos "A. Papadiamantis"

Γειά σας δεν ξέρω αν αληθέυει ότι το αροδρόμιο της Σκιάθου θα επεκταθεί,αλλα και πάλι θα είναι καλό γεγονός άμα γίνει.
Πηγαίνω από μικρούλης στη Σκιάθο λόγο του εξοχικού μας και κάθε χρόννο ανεξαιρέτως επισκέπτομαι το αεροδρόμιο.
Πιστεύω οτι σε λίγο θα δούμαι και Α330 να προσγειώνεται εκεί.

Re: Olympic A340

aakunz":3d94og6h said:
Το επιβεβαιώνω. Έχω γνωριμίες με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Hamdi Topçu και της προϊσταμένης πληρωμάτων κυρίας Nurcihan Güzelşekercioğlu.

:with:

χααχχαχαχααχχααχ

Re: Aeolian Airlines

AirNewZealand":3b576kvu said:
MerNion":3b576kvu said:
Το SX-BTM πήρε τα χρώματα της εταιρίας σήμερα.

Εμπνευσμένα, αν μη τί άλλο... :roll:

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε,ακόμα και οι μπογιές τών αεροπλάνων κοστίζουν....

Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να έχη διάρκεια και συνέπεια το εγχείρημα ώστε να υπάρχη δουλειά γιά Ελληνες εργαζόμενους και όταν φτιάξουν τα οικονομικά πράγματα,άς το βάψουνε και φούξια με μπλέ και πράσινους κόκκους...

Αν μή τι άλλο,βλέπουμε ξανά ένα MD80 με Ελληνικό νηολόγιο.....

Re: Μισθοί Ιπταμένων

N121WW τα ειπες ολα μεσα σε 9 γραμμες. Οι πιο πολοι εδω μεσα νομιζουν οτι πιλοτος θα πει να πληρωνεσαι σε χρησαφη
και να ζεις σαν βασιλιας. Απο καταβολης αεροπλοιας οι πιλοτοι ηταν οι πιο αδικημενοι εργαζομενοι των μεταφορων γενικα.
Εγω ξερω προσοπικα πιλοτους που θα ηθελαν να γυρισουν τον χρονο πισω, για να ξεκινουσαν απο την αρχη ... κανοντας
κατι αλλο στην ζωη τους.

traveler εαν έχεις φίλους που παραπονιονούνται για τα χρήματα στην αεροπορία γενικά ε, τοτε είναι άπληστοι.....
Στην ΠΑ δεν πας άμα δεν είσαι κ.....μενος με την ΠΑ, αυτή είναι η αλήθεια. Και 4 απο τα πιο δύσκολα <<φοιτητικα>> χρόνια και ύστερα το πλεον αστάθες ωράριο με όπου γης και πατρις....

Στην πολιτική αεροπορία μπορεί να μην βγάζεις χρυσάφι αλλά έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μισθό.

Oι εργαζομενοι στις μεταφορες δεν πληρωνονται απο τον εργοδοτη τους αλλα απο αυτους που επωφελουνται απο το μεταφορικο εργο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα χρηματα που περνεις να υπολογιζονται απο μια στρατια λογιστων που καποιοι απο αυτους δεν ... εχουν οδηγηση ουτε πατινη σε αδειο παρκιν. Γιαυτο λοιπον αν σπουδασεις για να γινεις υπαλληλος .... εισαι χαμενος απο χερι.