Λάθος posts ...

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία τότε...

Πως να φυγω ... αφου το διασκεδαζω ... Απλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ανασφαλης οι περισσοτεροι απο εσας που

καταφερατε να μαθετε να πετατε αεροπλανα και ελικοπτερα. Συγουρα τα ιδια γινονται παντου ( πολιτηκοι,επιχειρηματιες )

gr-pilot":1yk06lvn said:
Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία τότε...
γεια σας,φιλε εσεις αν ειστε πιλοτοι νεεοι, με τον τροπο που γραφετε , δειχνετε οτι δεν εχει βαση και ειμαι σιγουρος , οτι θα κοπητε με το που θα πατησετε το ποδι σας ,στην olympic i aegean!!!γιατι αλλιως θα εκλειναν οι εταιριες με τα δικα σας , τα μυαλα!!! αιντε αγορι μου πανε αλλου να παιξεις η πανε σε καμια αερολεσχη, το ιδιο ειναι!!
ευττυχως ειστε 5,6 εδω και ευτυχως αυτοι που το κατεχουν ειναι ψηλα!!!

traveler1":11qqr0ng said:
Πως να φυγω ... αφου το διασκεδαζω ... Απλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ανασφαλης οι περισσοτεροι απο εσας που

καταφερατε να μαθετε να πετατε αεροπλανα και ελικοπτερα. Συγουρα τα ιδια γινονται παντου ( πολιτηκοι,επιχειρηματιες )
γεια σου φιλε πες τα αγορι μου!!!! (οπως λεει ο τραγκας) Αλλα οι ελληνες που πετουν τωρα ειναι καλοι χειριστες, μην ακουσ εδω που ειναι 4,5 που τρεμουν!!!

ξεκινησε το interview!! απο δευτερα και ο αριθμος που θ απεταξουν, θα ειναι περιπου 10!!! αντε παιδακια κλαψτε!!!!

C421":2ljufbz6 said:
Μα δεν θα υπάρχει διαφορά.Περιμένει η μία εταιρία την άλλη, να δει ποιοι θα φύγουν για να κάνει τις αντίστοιχες ποσοτικά και ποιοτικά προσλήψεις.
αν εσεις ασχολειστε με φορουμ για να βρειτε δουλεια, εγω σας το υπογραφω ειστε ηδη κομενοι απο χερι!!!Πολυ γελιο, καθονται και ασχολουνται με το ποια υα κανει πρψτα , αν θα εχει καφε στο interview , ποσες καρεκλες θα εχει και τι μαρκα ειναι οι καρεκλες και τι θα φοραμε οταν θα παμε, καλα μιλαμε πολυ γελιο!!!!αχαχαχ

Re: Mηχανικός αεροσκαφών

paidia na kanw kai gw mia erwtisi....to ptyxio pou tha parw apo tin ypa i opoiodipote allo forea,prepei na to pistopoihsw gia na anagnwristei kai sto exwteriko???sas euxaristw ek twn proterwn.... ;)

Φίλε traveler 1, εσύ μπορεί να έπεσες σε flat spin εγώ όμως παρ’ ολίγο να πάθω καταρράκτη από το ανορθόγραφο κείμενό σου ( δεν πειράζει όμως, είναι γενικότερο το φαινόμενο της αγραμματοσύνης για αρκετούς σπουδαστές της γενιάς σας , ως προς την γνώση της ελληνικής γλώσσας όπως τη διδάσκεστε , κααθώς επίσης και για τη σωστή χρήση του προφορικού και γραπτού σας λόγου, ακόμα κι αν είστε απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ), αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το ουσιαστικό περιεχόμενο της τοποθέτησής σου. Θα συμφωνήσω επίσης και με τα δηκτικά σχόλια του gelio, διότι δυστυχώς το επίπεδο σκέψης , επιμέλειας και επιδόσεων αρκετών νέων παιδιών που ενδιαφέρονται να μπουν στον αεροπορικό χώρο είναι πολύ κάτω του μετρίου.

Συμφωνω με τον traveler(βεβαια δεν σημαινει οτι οσοι μιλανε εδω κουβαλανε και κοσμακι)..Δηλαδη ελεος,ολα ωραια και αγια σε αυτο το φορουμ,αλλα με το που γινονται συζητησεις για την επαγγελματικη αποκατασταση λες και κερδιζει κανεις τιποτα απο το να στρεφεται εναντιων των αλλων,με το που ανακαλυπτει το φορουμ ενα νεο παιδι και κανει μια απλη ερωτηση για αυτη τη καριερα τρωει την ξενερα της ζωης του(συγνωμη για την λαικη εκφραση),οσο για τον gr-pilot δεν εκπλησομαι αν ειναι κανενα μελος bussines class ή παραπανω.

Re: Mηχανικός αεροσκαφών

nbill":3n3ibydz said:
paidia na kanw kai gw mia erwtisi....to ptyxio pou tha parw apo tin ypa i opoiodipote allo forea,prepei na to pistopoihsw gia na anagnwristei kai sto exwteriko???sas euxaristw ek twn proterwn.... ;)
Όχι. Αναγνωρίζεται και είναι το ίδιο σε όλες τις χώρες-μέλη της EASA.