Λάθος posts ...

Re: Cyprus Airways News

Δεν σου ζιτισε κανενας να νταπης για λογαριασμο τις Cyprus ( μωρε ) kiwi ...H ετερια εβγαλε μια ανακινςση οτι οντος σε πτιση ειχε φαγητα FROZEN με expired date ! Δεν ελεγε ομος expired date for consumption ! εχη διαφορα νομιζω το ενα απο το αλλο ! Μου ετιχε το ιδιο περιπου στο Λονδινο σε γαλα ποθ αγορασα απο γνωστι αλισιδα τροφιμων κε οταν το επεστρεπσα πισω μου εκσιγισε ειπε ο manager το ιδιο πραγμα !

nonstop2 κάνε μια χάρη σε όλους και πάρε αυτόματο διορθωτή...Είπαμε 1-2-3 λάθη αλλά όλο(α) το ποστ;

''Ξ''

Αγαπητε flesland εδω κανουμε μαθημα ορθογραφιας ? Σε ενοχλισε αν εγραψα το ξερω ( κσερω ) ? Το θεμα μας εινε για το aviation νομιζω !

nonstop2":37i4f4j7 said:
Αγαπητε flesland εδω κανουμε μαθημα ορθογραφιας ? Σε ενοχλισε αν εγραψα το ξερω ( κσερω ) ? Το θεμα μας εινε για το aviation νομιζω !

Φίλε μου δεν έχει και άδικο ο flesland..Όσο καλή διάθεση και να έχεις, πονάνε τα μάτια σου με αυτή την ορθογραφία.....Φιλικά πάντα!!

Re: Πλάνα απο απογειώσεις και προσγειώσεις

Ευχαριστω το μελος BILLYKRAN30 για το βιντεακι που μου εστειλε! :thx:

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

KARTER":3ma2muhy said:
Ξεκινησε η ΟΑ να φωναζει.

oti thelei leei o kathenas......kai na kalei kosmo esu prepei na to peis edo pou to 90% einai asxetoi!!!!
H katinia paei sunnefo!!

Ante bravo pou eipes kati, san ton trelo tou xoriou pou trexei kai oti akousei to fonazei
ELEOS!!!

kai auto pou eipes den isxuei se kamia periptosi!!!!

@enaatomo:
Το ξέρεις οτι όλα τα post σου είναι στο trash area; Κοινώς σβησμένα; Και αυτό που έγραψες εκεί θα πάει.

Οσο για αυτό που λέει ο KARTER έχει δίκιο. :)

enaatomo Να σε παρακαλέσω να μήν κρίνεις άτομα τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν ή τουλάχιστο να ρίξουν λίγο φώς στο τούνελ (έστω και αν έχεις κάποιο αυτοσκοπό). Καλοπροαίρετες όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, έστω και αν είναι φήμες/διαδόσεις.

Ευχαριστούμε φίλε KARTER.

Έχει καλεστεί κανένας?

Μα καλά εσύ δεν ζήτησες να σε διαγράψουν?(enaatomo)Ούτε αυτό δεν κατάφερες? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: