Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νεα αεροπορικη εταιρεια με βαση την Κυπρο...

Μπορείς να μας το πεις και εμάς η φοβάσαι τις συνέπειες της βόμπας;;;

Re: AF-KLM

Μια ενδιαφερουσα ειδηση για την KLM
Αντιγραφω απο in.gr
''Από την κουζίνα στα σύννεφα
Με τηγανόλαδο θα πετούν από φέτος αεροπλάνα της KLM
Άμστερνταμ, Ολλανδία
H μεγάλη ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει βιοκαύσιμο που παράγεται από τηγανόλαδο σε 200 εμπορικές πτήσεις ανάμεσα στο Παρίσι και το Άμστερνταμ, αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο.

«Θα χρησιμοποιούμε 50% συμβατική κηροζίνη και 50% βιοκαύσιμο που παράγεται από χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τόνισε ότι η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που αξιοποιεί αυτό το μείγμα σε εμπορικές πτήσεις. Βιοκαύσιμα δοκιμάζονται πάντως και από άλλες αερογραμμές.

Η χρήση του βιοκαυσίμου, το οποίο παράγεται από την αμερικανική Dynamic Fuels, δεν απαιτεί τροποποίηση των κινητήρων ή άλλων συστημάτων στα αεροπλάνα, διευκρίνισε η KLM.

Επισήμανε ωστόσο ότι «οι τιμές των βιοκαυσίμων πρέπει να μειωθούν δραστικά και μόνιμα» προτού η εταιρεία αποφασίσει να χρησιμοποιεί «100% βιώσιμη ενέργεια».

Επιφυλάξεις

Τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά λίπη είναι μια πηγή βιοκαυσίμων φιλική στο περιβάλλον. Ωστόσο, άλλα είδη καυσίμων από βιομάζα αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, δεδομένου ότι απαιτούν μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις και δεν είναι σαφές ότι μειώνουν τις εκπομπές.

Τα βιοκαύσιμα έχουν εξάλλου κατηγορηθεί για σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των αγροτικών προϊόντων.

Νέα έρευνα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Άιοβα καταλήγει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι οι αμερικανικές επιδοτήσεις για την παραγωγή βιοαιθανόλης, συνολικού ύψους 6 δισ. ευρώ, αύξησαν την τιμή του καλαμποκιού έως και 17% το 2011.''

Re: Αερολεσχη Δεκελειας

Για σου Anasair

Χαίρομαι που θέλεις να κλάνεις μια πτήση εθισμού.
Να ξέρεις ότι σε όλες οι Αερολέσχες μπορείς να κάνεις μια πτήση. Λόγου της ηλικίας σου θα πρέπει να υπογράψουν οι γονείς σου ώστε να 1. γίνεις μέλος (προϋπόθεση να πετάξεις σε λέσχη) 2. για να μπεις στο αεροπλάνο και 3. για να πληρώσει κιόλας.
Κόστος μεταξύ 150€ και 180€ αναλόγου που θα πας :!:

Re: Hellenic Imperial Airways

Duck Roger":hqtl1vmt said:
Θα έλεγα να χωρίζαμε το θεμα αυτό σε δύο πιό μικρά . . . στο ένα οι ΥΠΕΡ HELLENIC και στο άλλο οι KATA HELLENIC . . . παιδιά δεν πάει άλλο, δεν είμαστε σε αυτο φόρουμ για να μιλάμε με αυτόν τον τρόπο ! Admins κάντε κάτι επιτέλους . . .

Φιλικά Duck Roger

H αντιπαράθεση δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Εξάλλου δεν είδα κάποιον να παρεκτρέπεται εδώ πέρα.

Re: Easyjet

matilaw":1pipixjr said:
Tα εισιτηρια της ΕαsyJet δεν ακυρωνοντε και δεν επιστρεφουν χρηματα. Ειναι εταιρεια χαμηλου κοστους και οταν εκλεισες τα εισιτηρια και κλικαρες το τελευταιο κουτακι να επικυρωσεις την κρατηση,το ελεγε εκει περα στου ορους. Σου δινει την δυνατοτητα να τα ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω,48 ωρες μετα την αρχικη ημερομηνια που εκανες την αγορα εισιτηριου.
Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα, ειναι να πας στο 'Manage Bookings' και να αλλαξεις τα εισιτηρια ειτε σε αλλη μελλοντικη ημερομηνια ειτε σε αλλο προορισμο, για να μην χασεις εντελως τα χρηματα σου.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Αυτά που μου γράφεις τα έχω διαβάσει και έχω λάβει και απαντητικό μήνυμα της easy.
Η πρόθεση μου δεν είναι να μου επιστρέψουν χρήματα.
Εξάλλου τα πήρα πολύ φτηνά ώστε και μόνο τα «ακυρωτικά» που αναγράφουν στους όρους να μου «χρεώσουν», ξεπερνούν την αξία που κατέβαλλα για την αγορά.
Επιθυμώ με την ακύρωση να αποδεσμεύσω τις θέσεις για να τις ξαναπουλήσει η εταιρία στις χαμηλές τιμές που τα αγόρασα.
Μπορώ να τα μεταβιβάσω ή να αλλάξω ημερομηνία ή ...αλλά το κόστος ανά εισιτήριο (2Χ42=84 ευρω συν την όποια διαφορά ναύλου της στιγμής) θα ξεπερνά κατά πολύ την αξία του «ακυρωμένου» εισιτηρίου για όποιον προλάβει να το αγοράσει
Εν ολίγοις «συμφέρει» να τα αγοράσει κάποιος (αν όντως διατεθούν μετά την αποδέσμευση-ακύρωση στην τιμή που τα είχα αγοράσει) εξ αρχής – αρκεί να προλάβει- παρά να του τα «προσφέρω» δωρεάν με μόνη(!!!) επιβάρυνση του νέου επιβάτη το κόστος αλλαγής ονομάτων και τη διαφορά ναύλου.
Απλά θέλω να καταλάβω η easy δεν αποδέχεται ούτε ακύρωση χωρίς να υπέχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων?
Αφού μπορεί να τα ξαναπουλήσει και να κερδίσει ξανά από τα ίδια εισιτήρια!!!
Οι θέσεις δηλ. θα μείνουν κενές?
Τι θα συμβεί αν κάνω ηλεκτρονικό check in και δεν εμφανιστώ ή αν απλά δεν κάνω απολύτως τίποτα? θα τα διαθέσει απλώς προς πώληση λίγο πριν (30-60min) την πτήση?

Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

Αντιγράφω από το TVXS: Στον τομέα των αεροπορικών συγκοινωνιών, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συνεδριάζουν αύριο για να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ σε απεργία προσανατολίζεται η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, γεγονός που σημαίνει ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις πτήσεις από και προς τα περιφερειακά αεροδρόμια.

metanastis83":5qji5b1y said:
Άλλαξε browser! Ο Chrome δεν δείχνει το αεροσκάφος, το δείχνει όμως ο Firefox.

Απίστευτο. Εγώ αντιθέτως το βλέπω μόνο με τον Crome. Τόσην ώρα το άνοιγα με Mogilla και Explorer και δεν το έβλεπα. Ευχαριστώ!!! :banana:

Update: Άκυρο, το βρήκα τι παίζει. Αν βάλεις τη σελίδα στα ελληνικά, δεν το δείχνει. Αν τη βάλεις στα αγγλικά το δείχνει!! :!:

Απο το flightstats.com

ATH Athens HT 411 Aeromist 9:30 PM T-1 En Route
340

Η Αeromist τι είναι;

Belavia":3krx4jc9 said:
Kiwi Jumbo":3krx4jc9 said:
Εμφανίζονται οι πτήσεις της Hellenic Imperial στο Amadeus μόνο που το όνομα της εταιρίας είναι Aeromist Kharkiv...

O κωδικός ΗΤ της IATA ήταν της Aeromist Kharkiv η οποία ήταν Ουκρανική εταιρεία και ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε το An-140.

ψάχνουμε λιγάκι :doubt:

kαλησπέρα σας,είμαι καινούργιος στο φορουμ!παρακολουθώ την συγκεκριμένη εταιρειά απο τοτε που αρχισε να (ξεδιπλωνεται στον δυσκολο χωρο του αεροπορικου τομεα)επειδη γνωριζω απο ατομο μεσα στην εταιρεια κοντινο μ στην αρχη ολα ηταν χαλια εως πολυ τωρα εχω μια ερωτηση τοτε που γινοταν οι ελεγχοι μ ειπανε οτι το αεροπλανο ηταν υπο διαλυση μεσα οτι και να επιανες στο χερι σ επεφτε :wall: :wall: συγνωμη αλλα επειδη τα εχω ακουσει ολα αυτα δν προκειται να μπω σε αυτα θα εμπαινα μονο αν επαιρνε καινουργιο στολο και με ολα αυτα που ακουγονται πραγματικα δν ξερω τι να πιστεψω για την εταιρεια αυτη.παντως ευχομαι να παει καλα παρα τισ δυσκολιες που αντιμετωπιζει και πολλες προχειροτητες ρε παιδι μ θα συμφωνησω με εναν παραπανω που ειπε οτι θα αφησει κοσμο συξιλο!