Re: Easyjet
matilaw":1pipixjr said:
Tα εισιτηρια της ΕαsyJet δεν ακυρωνοντε και δεν επιστρεφουν χρηματα. Ειναι εταιρεια χαμηλου κοστους και οταν εκλεισες τα εισιτηρια και κλικαρες το τελευταιο κουτακι να επικυρωσεις την κρατηση,το ελεγε εκει περα στου ορους. Σου δινει την δυνατοτητα να τα ακυρωσεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω,48 ωρες μετα την αρχικη ημερομηνια που εκανες την αγορα εισιτηριου.
Το μονο που μπορεις να κανεις τωρα, ειναι να πας στο 'Manage Bookings' και να αλλαξεις τα εισιτηρια ειτε σε αλλη μελλοντικη ημερομηνια ειτε σε αλλο προορισμο, για να μην χασεις εντελως τα χρηματα σου.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Αυτά που μου γράφεις τα έχω διαβάσει και έχω λάβει και απαντητικό μήνυμα της easy.
Η πρόθεση μου δεν είναι να μου επιστρέψουν χρήματα.
Εξάλλου τα πήρα πολύ φτηνά ώστε και μόνο τα «ακυρωτικά» που αναγράφουν στους όρους να μου «χρεώσουν», ξεπερνούν την αξία που κατέβαλλα για την αγορά.
Επιθυμώ με την ακύρωση να αποδεσμεύσω τις θέσεις για να τις ξαναπουλήσει η εταιρία στις χαμηλές τιμές που τα αγόρασα.
Μπορώ να τα μεταβιβάσω ή να αλλάξω ημερομηνία ή ...αλλά το κόστος ανά εισιτήριο (2Χ42=84 ευρω συν την όποια διαφορά ναύλου της στιγμής) θα ξεπερνά κατά πολύ την αξία του «ακυρωμένου» εισιτηρίου για όποιον προλάβει να το αγοράσει
Εν ολίγοις «συμφέρει» να τα αγοράσει κάποιος (αν όντως διατεθούν μετά την αποδέσμευση-ακύρωση στην τιμή που τα είχα αγοράσει) εξ αρχής – αρκεί να προλάβει- παρά να του τα «προσφέρω» δωρεάν με μόνη(!!!) επιβάρυνση του νέου επιβάτη το κόστος αλλαγής ονομάτων και τη διαφορά ναύλου.
Απλά θέλω να καταλάβω η easy δεν αποδέχεται ούτε ακύρωση χωρίς να υπέχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων?
Αφού μπορεί να τα ξαναπουλήσει και να κερδίσει ξανά από τα ίδια εισιτήρια!!!
Οι θέσεις δηλ. θα μείνουν κενές?
Τι θα συμβεί αν κάνω ηλεκτρονικό check in και δεν εμφανιστώ ή αν απλά δεν κάνω απολύτως τίποτα? θα τα διαθέσει απλώς προς πώληση λίγο πριν (30-60min) την πτήση?