Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Timetables Ολυμπιακής

Αλλο ενα δωρο απο τις ΟΑ στον ανταγωνισμο.Γενευη,Φρανκφουρτη κλπ .
Ευτυχως η LX δε θα μεινει και πολυ μονη της.Ερχεται η Flybaboo.

Re: Timetables Ολυμπιακής

Το topic αφορά συλλεκτικά timetables της ΟΑ (βιβλιαράκια, όχι το περιεχόμενο τους). Δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχουν τα τελευταία posts... :roll:

Re: Aεροπειρατεία σε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών

Και για όλους αυτούς που από τον συγκεκριμένο π@π@ρα δεν τον πιστεύουν ούτε για το εάν είναι ημέρα ή νύχτα έξω, η είδηση από εδώ.

Re: Εξετάσεις στην ΥΠΑ ATPL για theory credit

ipilot27 said:
θα συμφωνισω μαζι σου φιλε μου , καλη προετημασια θελει , κατι λιγο απο bristol data base , aviation exams , και εισαι set. :)

θα συμφωνησω απολυτα με τα λεγομενα

Re: Γυναίκες Πιλότοι

H AEGEAN ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SELECTION ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ Α320.

Re: Pantheon Airways

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν τα ποσά ζημίας,χωρίς να έχει δημοσιευθεί ισολογισμός...Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί 4 χρόνια δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμούς;

Δεν τον ξέρω τον Πατέστο και κανέναν συνδικαλιστή,αλλά από τους δήθεν εθνοπατέρες προτιμώ τους συνδικαλιστές.Τουλάχιστον αυτός έχει εργαστεί...

Το τελευταίο το έγραψα πριν ακούσω το κλείσιμο του Πατέστου!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλά μιλάμε ξέφυγε τελείως ο άνθρωπος!

Να παρακαλέσουν δεν πρόκειται,εφόσον δεχθούν τους όρους του νέου εργοδότη.Χαμηλοί μισθοί και περισσότερες ώρες εργασίας.Αν τους δεχθούν,γιατί να μην τους προσλάβει;Έτοιμοι εργαζόμενοι,χωρίς να χρειάζονται εκπαίδευση...

imaginas":3hnerxzj said:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν τα ποσά ζημίας,χωρίς να έχει δημοσιευθεί ισολογισμός...Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί 4 χρόνια δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμούς;.....
Τί νόημα έχει να ρωτάς και να ξανα ρωτάς κάτι, εάν δεν διαβάζεις τίς απαντήσεις ;
Πολύ πρόσφατα έχεις πάρει την απάντηση στο ψευδο-ερώτημα των Ισολογισμών.

jkar":l94hsp58 said:
Τί νόημα έχει να ρωτάς και να ξανα ρωτάς κάτι, εάν δεν διαβάζεις τίς απαντήσεις ;
Πολύ πρόσφατα έχεις πάρει την απάντηση στο ψευδο-ερώτημα των Ισολογισμών.

Όσοι θέλουν να παρουσιάσουν όπως θέλουν μια εταιρεία,δεν δημοσιεύουν-παρανόμως-ισολογισμούς.Άλλωστε αν έμπαινε κάποιος ανεξάρτητος ελεγκτής στην εταιρεία αυτή δε θα έβρισκε τη μόνη παρανομία τη μη δημοσίευση ισολογισμών,αλλά ένα σωρό.Κάποιοι εδώ μέσα,φανατισμένοι από την κομματική τους ταυτότητα δε βλέπουν το λογικό αλλά το κομματικό.

Εν τω μεταξύ η απάντηση σου δεν πείθει.Κάθε Α.Ε είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύσει ισολογισμό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Είτε έχει κέρδη είτε όχι.Δεν είναι θέμα επιλογής,είναι υποχρέωση.Όπως είναι υποχρέωση να πληρώνει τις εισφορές της στα ασφαλιστικά ταμεία,κάτι που η Ο.Α δεν κάνει.Όσον αφορά τα λογιστήρια και τη δουλειά τους,άσε με να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

imaginas":1qfojrgr said:
Όσοι θέλουν να παρουσιάσουν όπως θέλουν μια εταιρεία,δεν δημοσιεύουν-παρανόμως-ισολογισμούς.

Και παρανόμως η Νομαρχία Αθηνών δεν έχει άρει την άδεια λειτουργίας της.
Αλλά βλέπεις πολιτικά δεν συμφέρει να κάνει τέτοια κίνηση η Υπερνομαρχία........

imaginas":1qfojrgr said:
Κάθε Α.Ε είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύσει ισολογισμό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Είτε έχει κέρδη είτε όχι.Δεν είναι θέμα επιλογής,είναι υποχρέωση.Όπως είναι υποχρέωση να πληρώνει τις εισφορές της στα ασφαλιστικά ταμεία,κάτι που η Ο.Α δεν κάνει.

Παρανομούν δε και οι Δημόσιοι υπάλληλοί της που είναι υπεύθυνοι κατά τον νόμο .
Είναι μάλιστα παράβαση καθήκοντος σύμφωνα με τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και επιφέρει ποινή απόλυσης.

Πολλά τα ολισθήματα της (από διοίκηση μέχρι τελευταίο εργαζόμενο) και δεν θα διορθωθούν μένοντας στο τέλμα ως έχει......