Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Προσωπικά, περισσότερο με ενοχλεί η γραμματική σου, παρά ο στόλος της Aegean. Αν θέλουμε όμως να το δούμε αντικειμενικά, τα αεροσκάφη από Olympic Air, Air Berlin, κλπ., υποβαθμίζουν το προϊόν και την εικόνα που έχει σαν εταιρεία. Τόσο απλά.

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Προσωπικά, περισσότερο με ενοχλεί η γραμματική σου..

Τη επόμενη φορά Θα συμβουλεύτω εσένα η τον Μαμπινιώτη για το πως θα γράψω κάτι.

Re: Global Aviation Academy

Γεια σε ολους! μπορειτε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις που εχω...το ξερω οτι τις εχεται απαντησει αλλα το φορουν ειναι τεραστιο και δεν μου φτανει ο χρονος...
Η Clobal Aviation Academy ειναι εξαιρετικη σχολη ομως και πανακριβη ... οποτε ειναι χρησιμη καθε πληρογορια σας...ποσα χρονια φοιτας σε αυτη την σχολη? μολις την τελειωσεις μπορεις αμεσως να πας να δουλεψεις στην Ολυμπιακη ? τα χρηματα τα δινεις την ιδια μερα η σταδιακα?
ΥΓ προσωπικα ενδιαφερομαι μονο πιλοτος πχ. Ολυμπιακη τι χρειαζεται για να το κανω αυτο και ποσο στοιχιζει? που ακριβως γινονται τα μαθηματα ?
ευχαριστω εκ τον προτερον :D

Re: Global Aviation Academy

1) Ολυμπιακή δεν υπάρχει. Olympic Air λέγεται.
2) Η σχολή λέγεται Global, οχι Clobal
3) Πάρε λοιπόν ένα τηλέφωνο στην Global και θα σου λύσουν όλες τις απορίες αμέσως, αντί να περιμένεις 1-2 εβδομάδες για απάντηση απο εδώ.

Re: Hellenic Imperial Airways

OA570":17qxu8tp said:
***Και τα/τo 340 ειναι της Gulf Air.

Αληθεια ποτε θα το/τα θαυμασουμε ζωγραφισμενα με τον περηφανο γερανο? Ξερει κανεις τιποτα?

Καλημέρα !

ψάχνοντας βρήκα αυτό : http://forums.x-plane.org/index.php?app=downloads&showfile=13252

αν και καλύτερα θα ήταν ένα λογότυπο σχεδιασμένο από την αρχή παρά ένα LH υβριδικό λογότυπο..απόψεις θα μου πείτε..

Re: Πλάνα απο απογειώσεις και προσγειώσεις

καποιος αλλος??? :thx:

Re: Sky wings

mima":d9chg5fh said:
σημερ πηρα τηλεφωνο στην εταιρια να ρωτησω εαν δεχονται βιογραφικα για καμπινα και μου ειπαν να στειλω γιατι ενδεχεται να παρουν ατομα με εδρα την αθηνα..να το επιχειρησω??ειναι καλες οι συνθηκες εργασιας εκει??

Πρώτα ρώτησέ τους καλύτερα εάν και κάθε πότε πληρώνουν και ύστερα όλα τα υπόλοιπα(συνθήκες,ωράρια κλπ)....

Re: Sky wings

τα αεροσκαφοι ειναι ασφαλεις???ειναι καλα ἠ ειναι παλια για να βγαινει η δουλεια??! και ποια ειναι η αυτοκρατειρα ρε παιδια?? εω διαβασει ολες τις σελιδες και ομολογω πως τα εχασα λιγακι με τους τυπους αεροσκαφων που γραφετε!!
κλεοπατρα μου θα παω απο βδομαδα και θα σου πω τι γινετε!ελπιζω η αντιμετωπιση να ειναι καλη!!

Re: Emirates interview

DLTKIR":2hp85ls7 said:
Crystal, τη British airways τη σκεφτηκες ποτε; Έδω δεν έχουμε τέτοια περιστατικά, και εφ όσον γνωρίζεις την Αγγλία, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πληροφοριακά, Εμεις δίνουμε στον υποψήφιο δυνατότητα να περάσει όλα τα στάδια επιλογής και στο τέλος αποφασίζουμε αν θα προσληφθεί, η όχι. Και όσο είσαι έδω, βγαλε ένα ppl στα αμέτρητα aeroclubs,να σου φύγει και ο καημός. Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι για το αεροπλάνο και τις πτήσεις. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να κανείς σωστές επιλογές
εκεί πιστεύω πως η μεγάλη δυσκολία θα είναι στη γλώσσα , που ως πραγματικά εθνική θα πρέπει να τη μιλάς σαν Άγγλος! σωστά?