Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Spotting in Thessaloniki (SKG/LGTS)

ε οχι θα ταν καλο θα ελεγα

Re: Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Καλησπερα παιδια , ξερω πως to post ειναι λιγο παλιο αλλα επλιζω καπιος να μου απαντισει.Ειμαι 16 χρονων και θελω να παω ικαρων αλλα εχω μειοποια 0,70 και στα δυο νομιζω.....Εαν κανω lezer θα με δεχτουν στη σχολη?!

Re: Αγορά αεροναυτιλιακών χαρτών

kalisperaa... gnwrizei mipws kapoios pou mporw na vrw charts aerodromiwn.... px gia LGMG, LGAV kai alla....???

Re: Αγορά αεροναυτιλιακών χαρτών

Αγαπητέ geosioz, όσο γράφεις greeklish δε θα παίρνεις απάντηση.... 3ο post, και το 3ο λάθος.

Συγγνώμη για το off topic

Re: Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Απο οσα γνωριζω επειδη κ εγω ικαρων θελω να περασω ουτε με lazer σε αφηνουν.. μονο στην πολιτικη αεροπορια σε αφηνουν! Μπορεις να κατεβασεις την εγκυκλιο των στρατιωτικων σχολων και θα σου λυθουν ολες οι αποριες !

Re: Περίεργο συμβάν πάνω από τη Ρόδο.

Λοιπόν, αρκετά γελάσαμε, αυξήσατε και τα post σας για να πάρετε αεροπλανάκι, παραπέμψτε τώρα το θέμα στον Χαρδαβέλα και φωνάξτε τον κλειδαρά...

Δυο φωτάκια, τρια φωτάκια, ο Alf o εξωγήινος, ο captain Kirk και η παρέα του.... Έλεος πια !!!

:deadthread:

Re: Περίεργο συμβάν πάνω από τη Ρόδο.

:? :? :?

Και εσύ τι ζόρι τραβάς τώρα?????

Γιατί να μην κάνουμε λίγο χαβαλέ, σου χαλάσαμε το forum?

Re: Κεραυνός χτυπάει A380 της Emirates πάνω απο το Λονδίνο

Νομίζω ότι το είδα στο radar.(Ή της singapore ήταν? :roll: )

ΥΓ. Δεν βάζουμε μόνο λινκ :wall:

Re: Κεραυνός χτυπάει A380 της Emirates πάνω απο το Λονδίνο

Το είδα με τα μάτια μου από το σχολείο μου!! Προς την κάθοδό είχε κάτι μεγάλα σύννεφα , και μια αστραπή χτύπησε το αεροσκάφος :| Άν είχα την κάμερα..