Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: πιλότος

flyhigh330":39tgi0kj said:
Επειδή είσαι μικρός και μιλάει το συναίσθημα, δες λίγο το μέλλον:

Είσαι τυχερός και μπαίνεις στην Ικάρων με την πρώτη, δηλαδή 18. Εισαι τυχερός και δεν κόβεσαι, τελειώνεις σε 4 χρόνια. Πάμε στα 22. Περνάνε 15 χρόνια, βγαίνεις στη σύνταξη στα 37 (αν εισαι γερός), έχεις πίσω σου οικογένεια (κατά πάσα πιθανότητα), μάλλον δάνειο ή άλλες υποχρεώσεις και τα 50-60.000 σημερινά θα έχουν γίνει 80.000. Θες και 2 χρόνια για το ATPL, πάμε στα 39-40. Κι αρχίζει το κυνήγι της δουλειάς. Απ΄οσο διάβασα εδω μεσα αλλά και σε άλλα fora, μια μέση μεγιστη ηλικία για πρόσληψη ως FO είναι τα 34-35 με 200-500 ώρες. Το ότι μπορεί να ησουν ο Maverick της ΠΑ, μάλλον δεν παίζει και σπουδαίο ρόλο, οπότε θες ακόμα 1-2 χρόνια για να βάλεις αυτές τις ώρες. Πήγαμε στα 41-42. Και σε ρωτάω, τι ελπίδες έχεις όταν στην αγορά θα υπάρχουν 25χρονοι με μέλλον στο επάγγελμα...

Οπότε , μάλλον πρέπει ν' αρχίσεις τη σκληρή οικονομία....

Σωστά όλα αυτά που μου λες. Αλλά δεν υπάρχει περιπτωση όταν θα εχω τελειωσει το λυκειο να εχω στην διαθεση μου αρκετα χρηματα για εκπαιδευση σε πολιτικη αεροπορια. :( Οπότε τι μου προτείνεις για αυτην την κατασταση; Μπορω να παρω σταδιακα τα πτυχια ; Επισης γινεται στην αρχη να δουλευω καπως αλλιως στην αεροπορια παντα? Αν ναι πως; :wall:

Φιλικα, futAIR

Re: Cross Bleed Startup - APU

Kosta kalimera...

Apolita katanoita ta osa egrpases alla ego exo kapoia kena isos kai kena aeros me ta stoixeia tou aeroskafous... Ti thelo na po me afto..

To Boeing 737 px exei tis mpataries tou.. ok mexri edo.. To ground power erxetai etsi oste na mi katanalonei to aeroskoafos apo tis mpataries tou gia tin arxiki trofodotisi tou aeroskoafous osos einai sto edafos asfalos.... Oi kinitires an de parei brosta i APU mporoun na ksekinisoun me afti ti paroxi aera tou edafous pou aneferes? Afto proti fora to akouo de to iksera kan... Oi kinitires gia na paroun brosta theloun revma i theloun aera???? EXO MPERDEFTEI... Kai telos ekei pou ta ekana salata einai otan eipes pos oi kinitires gia na ksekinisoun pairnoun revma apo tin mpataria tou aeroskoafous !!! Ma tote giati ksekiname tin APU...??????
Episis o kinitiras mas dinei bleed air? Kai an mporeis na m eksigiseis ligo parapano ti einai to bleed air apo tin APU, apo ton kinitira kai an exoun kapoia diafora afta...

Tora asfalos sou ta ekana ola axtarma ta erotimata :evil: :wall: :rant: :with: :?:

Perimeno tin apantisi sou giati tha m ksedialinei polla... :thx: :)

Re: Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη ανάμεσα στις Σπέτσες και Πόρο

MORDIM":2b88pz4t said:
Οποιος ξερει λεπτομερειες για το πως εγινε και τι εγινε καλο ειναι να μας πει αρκει να ειναι επιβαιβεωμενες.....για να μαθαινουμε και να προσεχουμε το τι μπορει να συμβει στο καθενα μας....ο θεος να συγχωρεσει τους ανθρωπους που εφυγαν
Ειναι πολυ πολυ νωρις ακομα.

Re: LHR-ATH-LHR A3603 & A3602

Ωραία αυτά που μας παρέθεσες, έχω όμως μία μικρή φιλική συμβουλή - προσωπική μου γνώμη φυσικά, να σου γράψω: πιστεύω πως καλά έκανες και μοιράστηκες μαζί μαs την εμπειρία σου αυτή (να δεις και να ταξιδέψεις από το πιλοτήριο), όλοι μας πιστεύω έτσι θέλουμε να ταξιδεύουμε, όμως θεωρώ ότι τα ονόματα των χειριστών που σου χάρισαν αυτή την εμπειρία δεν έπρεπε να τα δημοσιεύσεις για να αποφευχθούν πιθανά μπλεξίματα! Αυτό το λέω διότι λογικά γνωρίζεις ότι κανονικά απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή εντός του πιλοτηρίου οποιουδήποτε ατόμου πλην των πιλότων (έχει αναφερθεί εκτενώς στο σχετικό θέμα)! Οπότε η χαρά που σου δώσανε μην τους βγεί ξινή!!! Φιλική συμβουλή!!! :) :)

Re: Ryanair

dab4coins":g103cumi said:
Ευχαριστώ πολύ!Να υποθέσω(ή να ελπίζω) επομένως ότι τα 6 ευρώ που χρεώνει στις υπόλοιπες κάρτες δε θα τα κρατήσει από τη Maestro???
Απορία ... αν κλείσουμε εισιτήρια απο άλλο site (πχ viva.gr) γλιτώνουμε τα παραπάνω έξοδα?

Προκηρύξεις για Ι/Σ

Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν πρόκειται να βγάλει προκήρυξη για αεροσυνοδούς κάποια ελληνική εταιρεία για το καλοκαίρι; Ευχαριστώ