Re: Bulgaria Air
Ααααχ...Απο τη μια εχεις δικιο. Απο την αλλη οπως τα καναμε, ολοι μας κοροιδευουν και μας εχουν στο δουλεμα.. Εμεις φταιμε. Εχεις αναρωτηθει τι εικονα δινουμε στους αλλους? Κουτοπονηρια σε ολο το μεγαλειο της.
Δε θα ξεχασω περιοδο ολυμπιακων αγωνων, εγω θελω να παω σχετικα αργα απο Ρεντη με ταξι στη Γλυφαδα. Δεν εβρισκα ταξι, ξαφνικα σταματαει ενας τυπος και μπαινω. Ειχε ηδη μεσα ενα ατομο. Εγω πρωτη (απο αμαθεια) και τελευταια φορα μπηκα σε ταξι με αλλον μεσα. Τελος παντων στη συνεχεια σταματαει και παιρνει και 3ο(!!!) ατομο,το οποιο τελικα ηταν μια δημοσιογαφος του BBC που ηθελε να καλυψει ενα "Ολυμπιακο Παρτυ" στο Ακρωτηρι (αν το εχεις ακουστα, ειναι στο Ελληνικο). Ο ταξιτζης δεν ηξερε καν αγγλικα!!!!!Εγω του εκανα τη μεταφραση στο τι ηθελε η γυναικα!!!!Και στο τελος χρεωνε ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!
Τωρα αν αυτη οταν γυρισε εγραψε οτι οι Ελληνες ειναι κω**λαος εχει αδικο? Αυτα της εδειξε ο ενας. Αλλα αυτος ο κακος ειναι που μενει.
Οποτε αντι να τσαντιζομαστε για το τι γραφουν οι αλλοι, μηπως να συμμαζεψουμε το νεο-Ελληνα ο οποιος δε σεβεται τιποτα?
Τα παιδια απο μικρα μαθαινουν οτι το δημοσιο ειναι ενας κουβας με λεφτα που ολοι το εκμεταλευομαστε. Δες τα θρανια στα σχολεια!!Δες τους τοιχους, τις αυλες! Μαυρο χαλι!!!
Μετα μπαινουν σε ενα ΤΕΙ-ΑΕΙ της κακιας ωρας και μαθαινουν τη κομματικοποιηση...Αλλο φρουτο. Και φυσικα οσα δε σεβονταν απο το σχολειο τα κανουν χειροτερα.
Τελος μπαινουν σε οποια δουλεια μπουν με μεσο. Και φυσικα ολοι βριζουν το δημοσιο, αλλα θα φιλουσαν χ*σμενες ποδιες για να δουλευουν εκει. Και φυσικα αντι να κανουν κατι εποικοδομητικο, καθονται και βλεπουν Big Brother και λοιπες φολες για να κουτσομπολευουν.
Δυστυχως αυτοι ειναι το 70% τουλαχιστον των Ελληνων πια.