Λάθος posts ...

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Μιας και ήσουν μέλος πληρώματος στην ΟΑ,θέλεις να μας περιγράψεις τα briefings που κάνατε πριν απο μια πτήση;
Σε μια πτήση με ATR για παράδειγμα.

@SX-Petros:
Προσπαθώντας να καταλάβω τι εννοείς (η ορθογραφία σου και η σύνταξη των προτάσεων δε βοηθάει καθόλου), μου δημιουργείται η εξής απορία:
ΑΣΕΠ υπήρχε τότε;

Βεβαιως και υπηρχε ΑΣΕΠ και πτυχιο ΥΠΑ υπηρχε.
το ότι κάνουμε γραμματικά λάθη εδώ σημαίνει ότι είμαστε και ηλίθιοι????εσύ δεν έχεις κάνει ποτε λάθος στην ζωή σου ????Eφοσον νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και ότι είσαι ο αλάνθαστος γιατι δεν μας λες που εχεις σπουδασει να παμε και απο την σχολη σου να βγαλουμε το πτυχιο του κυριου Perfect??? :D :p
όσο για εσένα alex96 γιατί δεν κανεις ένα τηλ στην EISF να σου κάνουνε μια επίσημη ενημέρωση να μάθεις αυτά που ζητάς???Τα στοιχεια που σου ζήτησα ότι δημιουργούσαμε προβληματα τα εχεις διοτι εαν δεν τα εχεις μπορει να σου γινει σοβαρη καταγγελια για δυσφήμιση εναντιον πληρωμάτων καμπίνας και δεν θα σου βγει σε καλο..... :!:
Γενικα πριν πεις κατι να το σκεφτεσαι 2 φορες και εφοσον εχεις καταγγελιες οτι προκαλουσαμε προβηματα στην ασφαλεια των επιβατων ως πληρωματα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ να τα
γραψεις εδω και τοτε τα λεμε μεσω πμ η εκτος εαν θελεις μπορει να σε καλεσει και ο Γενικος Διευθυντης Προσωπικου των Ολυμπιακων Αερογραμμων να σου πει οτι θες :great:

SX-Petros":2t0hdy4h said:
Βεβαιως και υπηρχε ΑΣΕΠ και πτυχιο ΥΠΑ υπηρχε.
το ότι κάνουμε γραμματικά λάθη εδώ σημαίνει ότι είμαστε και ηλίθιοι????εσύ δεν έχεις κάνει ποτε λάθος στην ζωή σου ????Eφοσον νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και ότι είσαι ο αλάνθαστος γιατι δεν μας λες που εχεις σπουδασει να παμε και απο την σχολη σου να βγαλουμε το πτυχιο του κυριου Perfect??? :D :p
Αγαπητέ SX-Petros, υπάρχουν και ηλίθιοι που δεν κάνουν "γραμματικά", όπως τα αποκαλείς, λάθη.
Στη ζωή μου σαφώς και έχω κάνει πολλά λάθη.
Όμως, τόσα ορθογραφικά, συντακτικά και γραμματικά λάθη μαζεμένα σε δυο αράδες και γραμμένα σε ένα φόρουμ του οποίου ένας εκ των κανόνων για να συμμετέχω είναι και οι ορθογραφημένες δημοσιεύσεις, πίστεψέ με δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει. Εναλλακτικά, αν δε μπορεί να τα γράψει σωστά, δεν τον αφήνω να τα γράψει καθόλου.
Όλα δεν τα ξέρω (ακόμα) και αλάνθαστος φυσικά και δεν είμαι.
Οι βασικές σπουδές γραμματικής και ορθογραφίας δε διδάσκονται σε σχολές. Μαθαίνονται στο σχολείο παρακολουθώντας την υποχρεωτική δωδεκαετή εκπαίδευση.
Για να ολοκληρώσεις τις σπουδές της σχολής μου (και όχι "για να βγάλεις το πτυχίο του κυρίου Perfect" όπως αναφέρεις) είναι βασική προϋπόθεση η ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης και πραγματικά ΠΟΛΥ διάβασμα και πρακτική εξάσκηση. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών, παίρνοντας το πτυχίο σου και αποκτώντας (κατόπιν εξετάσεων) την άδεια άσκησης επαγγέλματος μπορείς να αναζητήσεις την τύχη σου στην αγορά εργασίας.
Να ξέρεις ότι για να επιβιώσεις στο χώρο εργασίας μου θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, των συνεργατών και φυσικά των πελατών και να συνδιαλέγεσαι μαζί τους είτε προφορικά είτε γραπτά.
Εκεί νομίζω ότι θα δυσκολευτείς αρκετά.

τελικά το σχολειό που σε φοίτησε ήταν πολύ καλο θα έλεγα και σε έχει βγάλει πολύ έξυπνο.μακάρι να είχα βγάλει και εγώ το ίδιο με το δικό σου :great
να εισαι παντα καλα και με τις σοφιες σου και τα διδαγματα σου να κανεις καλυτερο τον κοσμο ακομα.
Μακαρι ατομα σαν και εσενα να μπορουσανε να αλλαξουνε και την χωρα μας προς το καλυτερο :)

Τι είναι EISF και ποιά είναι τα προβλήματα τα οποία επικαλείσαι οτι ανέφερα;
Έχουμε,νομίζω,φύγει λίγο εκτός θέματος.Ωστόσο στην ερώτηση που έκανα δεν απάντησες.Για αυτό τη ξανακάνω:Κάνατε Pre-flight briefings στις πτήσεις με ΑΤR;

Ψαξε στο http://www.google.gr

Καει εγω ξανακανω την ερωτηση.
Εχεις στοιχεια που αναφερεσαι σε προβληματα ασφαλειας που ειχανε τα πληρωματα της Ολυμπιακης???

Στις 27 Μαιου εγραψες

Οι οποίοι της ΚΟΑ έσκιζαν στα θέματα safety!Άσε το αυτό γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.Άλλο πράγμα εννοούσαν ως ασφάλεια τότε (και ίσχυε)
Ανεφερε μου στοιχεια σε παρακαλω γιατι το θεμα θα παει στην διευθυνση των ΟΑ και γιατι δεν υπαρχει πλεον σεβασμος σε οτι και αν λεμε.1!!!!!

Ποια διευθυνση των ΟΑ? Εχει μεινει τιποτα..?? :shock:

Αμε τοσο ευκολα θα κλεισουνε την εταιρια???? ;)