Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Astra Airlines

Katarhas signomi stous mods gia ta greeklish alla eimai se net-cafe sto londino kai sto language bar den ehei ellinika!...

Ishiei oti i Astra koitazei na parei A-320 gia ta therina programmata ton praktoreion kai kyrios gia ispania? (Barcelona,Sevilla) Giati mou eipan oti o k. Zlatanis sinergazetai me to kavaliero-viajes..Idi stelnei ta avro to heimona stin ispania me afta ta programmata pou proothei i isp.kivernisi gia tous ano ton 55

Re: Short haul flights Vs High Speed Trains

Kiwi Jumbo":3efcefat said:
Ευτυχώς που με υποστήριξε και κάποιος γιατί φαίνατε πως 4 χρόνια στο Λονδίνο δεν ξέρω ακόμα πόσο χρόνο θέλω να πάω στα αεροδρόμια του Λονδίνου το κόστος για να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται και φυσικά δεν ξέρω από που φεύγει το Eurostar. Όσο για το χρόνο που θέλω να πάρω την βαλίτσα ήταν ήδη έτοιμη πριν ακόμα φτάσω στον ιμάντα, άλλωστε το Eurostar δεν είναι και ο ασφαλέστερος τρόπος να πας Παρίσι μπορείς και να μείνεις μέσα στο τούνελ όπως απέδειξε και η πρόσφατη ιστορία……. Τέλος…

Τις τοποθεσιες δεν τις ανεφερα απλα για παραδειγμα, οχι για να σου υποδειξω οτι κατι δεν ξερεις. Προς Θεου. Μην αρπαζεσαι αμεσως!
Απλα σε γενικες γραμμες καμια φορα βγαινει το αεροπλανο ΠΟΛΥ πιο αργο απο το τρενο.

Φυσικα δε μιλαμε για περιπτωσεις απροοπτων γιατι καλλιστα μπορει να ακυρωθει / καθυστερησει η πτηση ή να χαθει η βαλιτσα. Το οποιο ειναι ακριβως ιδιο με το να κλειστεις στο τουνελ για κααααμποσες ωρες!

Re: Άγονες Γραμμές - 2009/2010 edition

Τελικά δεν υπάρχει κανένα νέο για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού?

Re: Ryanair στην Ελλάδα

Τελικά διάβασα σήμερα στην Ελευθερία της Λάρισας ότι από 24 Μαΐου ξεκινά πτήσεις ( 4 εβδομαδιαίως ) για Μιλάνο και Φρανκφούρτη.
Και η σύνδεση αυτή θα είναι για όλο το χρόνο.

Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

Από 24 Μαΐου Ryanair προς Μιλάνο και Φρανκφούρτη.

giorgosk μπες στο κόπο να διαβάσεις λίγο τι έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες. Το νέο που αναφέρεις είναι ήδη γνωστό εδώ και μέρες.

Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

Μα το γράφει και το ακριβώς προηγούμενο post :D

Ok μη βαράτε.

Re: Υπερελαφρά

lipon koita file kalh kai h prel alla yparxoun kai alles eksisou aksiologes sxoles kai ftynoteres.....http://www.airsafety.gr/ sto aerodromio icaros me tecnam aeroplana h http://www.aviodream.com/site/ pou exei kales times kai epidh o 8eios m 8ytei auth th stigmh se auth th stigmh kai exw er8ei se epafh me ta pedia kai me ta aeroplana tous sou tous protinw anepifilaxta....kai mia apo tis pleon poli diashmes einai kai h http://www.ulm.gr/flightschool/index.html me poli kala aeroskafh kai apo oti exw akousei dia8etei ekpedeush se filikes times...(sry gia tous aglikous xaraktires apla viazomoun kai me tous ellinikous m pernei ligo parapanw wra...euxaristw poly gia thn katanohsh sas) :D

Re: Viking Hellas

ADAMANTIA22":2t3j851t said:
υπαρχει καποιο νεο για τις προσληψεις της viking???γνωριζει καποιος??ευχαριστω!!

nai exoun ksekinisei oi proslipseis.....