Λάθος posts ...

Re: Olympic Air-Inflight services

Loipon vriskw to neo service ths OLYMPIC AIR akrws prosegmeno kai kyriws sta domestic flights.
Ta paidia einai poly evgenika kai den tha elega oti einai apeira katholou.
Yparxoun oi ecperienced kai oi initials.Oi kopeles einai sto megalytero pososto tous omorfes kai oi ligostoi iptamenoi frontistes
ektos exeresewn poly emfanisimoi.
Ta Q400 ths etereias einai olokainourgia , me th zelatinh hrthan , afta ths FLY BE to poly 3 xronwn aeroskafh enw apo ta
A319-320 sto synolo tous ta 10 einai kateftheian apo to ergostasio ths TOULOUSE kai ta ypoloipa 6 apo 1 mexri 6 xronwn to poly.
Kai mhn xehname oti ta paidia prospathoun ...kati pou to thewrw thn megalyterh dyskolia kai synama proklhsh.....na mas kanoun na
allaxoume ola osa thewrousame gia thn prwhn OA.
Den to vriskete ligo adiko gi aftous.
As tous dwsoume ligo xrono.
Syn tois allois oloi apo to teliko apotelesma krinomaste.
thanx pou kanate ton kopo na diavasete to mikro mou assesment .

Re: Olympic Air-Inflight services

Εχουν παρει Ιπταμενους Φροντιστες? :shock: :shock: :shock:
Πρωτη φορα το ακουω!!

Re: Easyjet

Γεια σας,
εχω κλεισει εισητηρια με την easyjet μεσω ιντερνετ. εχω 2 ερωτησεις..
1) Τα στοιχεια μου στην ταυτοτητα μου ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Αλλα ο αριθμος της ταυτοτητας μου εχει το "Φ" μεσα.. στην αστυνομια που ρωτησα και σε ταξιδιωτικους πρακτορες μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι μπορω να πεταξω στο εξωτερικο. ωστοσο, στο site της easyjet, και αφου εχω πληρωσει τα εισητηρια, δεν δεχεται το "Φ" στον αριθμο ταυτοτητας. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? Να γραψω το "F" αντι για Φ, η πρεπει να βγαλω καινουργια ταυτοτητα?
2) Στην ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας τι πρεπει να βαλω? Απ'οτι ξερω οι ελληνικες ταυτοτητες δεν εχουν ημερομηνια ληξης. Μηπως βαζω μια οποιαδηποτε ημερομηνια που να ειναι μετα το ταξιδι?
Οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει..
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Re: Easyjet στην Θεσσαλονίκη

Γεια σας,
εχω κλεισει εισητηρια με την easyjet μεσω ιντερνετ. εχω 2 ερωτησεις..
1) Τα στοιχεια μου στην ταυτοτητα μου ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Αλλα ο αριθμος της ταυτοτητας μου εχει το "Φ" μεσα.. στην αστυνομια που ρωτησα και σε ταξιδιωτικους πρακτορες μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι μπορω να πεταξω στο εξωτερικο. ωστοσο, στο site της easyjet, και αφου εχω πληρωσει τα εισητηρια, δεν δεχεται το "Φ" στον αριθμο ταυτοτητας. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? Να γραψω το "F" αντι για Φ, η πρεπει να βγαλω καινουργια ταυτοτητα?
2) Στην ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας τι πρεπει να βαλω? Απ'οτι ξερω οι ελληνικες ταυτοτητες δεν εχουν ημερομηνια ληξης. Μηπως βαζω μια οποιαδηποτε ημερομηνια που να ειναι μετα το ταξιδι?
Οποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει..
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Είναι ανάγκη να βάζεις το ίδιο ποστ σε τρία διαφορετικά θέματα? Το είδαμε, το καταλάβαμε...

Συγνωμη, αλλα δεν μπαινουν ολοι σε ολα τα θεματα του forum..
και προσπαθω να βρω μια απαντηση σχετικα γρηγορα..
σορρυ παντως!!

Και όμως μπαίνουμε σε όλα τα θέματα που βλέπουμε να έχει κάτι καινούριο:) Ακριβώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, θεωρητικά με ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες, ταξιδεύεις εντός ΕΕ, οπότε νομικά θα έλεγα οτι δεν έχεις πρόβλημα. Στην κράτηση αυτό που μετράει είναι το επίθετο και το όνομα. τώρα αν δούν το Φ και ξενερώσουν δεν νομίζω. Εδώ στην Ελλάδα δεν θεωρώ οτι θα έχεις κανένα πρόβλημα, και στην τελική, χρησιμοποιείς την τακτική της πάπιας, δεν ήξερα, σιγά, δε θα μιλήσεις και ιδιαίτερα αγγλικα, και θα είσαι fine...

Re: Easyjet

johnnie8var":26i1z8sa said:
...ωστοσο, στο site της easyjet, και αφου εχω πληρωσει τα εισητηρια, δεν δεχεται το "Φ" στον αριθμο ταυτοτητας. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω? Να γραψω το "F" αντι για Φ, η πρεπει να βγαλω καινουργια ταυτοτητα?..
Φίλε μας, κάτι δε στέκει στα παραπάνω...
α) Ποτέ δε μου έχει ζητηθεί αριθμός ταυτότητας στην ιστοσελίδα της Easyjet. Δε μπορώ να καταλάβω σε ποιό σημείο σου ζητάει να το δηλώσεις. Αν όντως το ζητάει, άφησέ το κενό.
β) Νομίζω πως οι καινούριες ταυτότητες (αυτές στις οποίες τα στοιχεία αναγράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες) ΔΕΝ περιέχουν το γράμμα "Φ" στο συνθετικό του αριθμού τους. Αυτό γίνεται γιατί πρέπει τα στοιχεία να μπορούν να διασταυρώνονται σε υπολογιστές με πληκτρολόγια λατινικών χαρακτήρων (όπως και με τις νέου τύπου πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Σε καμία δε θα συναντήσουμε τα γράμματα Π, Ξ, Δ, Θ, Λ, Σ, Φ, Ψ, Ω).

Πάντως, έτσι και αλλιώς, δε χρειάζεται να αλλάξεις ταυτότητα.

johnnie8var":26i1z8sa said:
2) Στην ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας τι πρεπει να βαλω? Απ'οτι ξερω οι ελληνικες ταυτοτητες δεν εχουν ημερομηνια ληξης. Μηπως βαζω μια οποιαδηποτε ημερομηνια που να ειναι μετα το ταξιδι?...
Τίποτα.

Υ.Γ.1: Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά στα ζητάει η Easyjet;

Υ.Γ.2: Μόλις είδα τις άλλες δύο πανομοιότυπες δημοσιεύσεις. Όπου Easyjet πετάμε και μια δημοσίευση ε;
Αφού βιάζεσαι τόσο πολύ μήπως να καλέσεις στο 2103530300; Να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα σε διαφωτίσουν πριν το ξαναδημοσιεύσεις και στο "Πολλά και Διάφορα" που είδα τη λέξη "Easyjet" σε κάποιο ποστ.

Re: Sky wings

Μήπως να ανοίξουμε μια νέα υποκατηγορία στο θέμα "Ενεργές ελληνικές εταιρίες" με τίτλο "Εταιρίες - Απάτες";;
Πρέπει να μεταφέρουμε στην κατηγορία αυτήν τις περισσότερες "ενεργές" ελληνικές εταιρίες...

Re: Sky wings

Για να γει κανεις μετα απο την εταιρεια να βαραει μηνυσεις στα παιδια που κρατανε το φορουμ για συκοφαντια... Γιατι απο νομικη πλευρα δεν απατουν, απλα δεν ειναι συνεπεις.

Α, ρε μυαλο που κουβαλατε μερικοι... :rant: