Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air : Το πρώτο πάρτι

mmm ligo kourastikh tha elega

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

pws ginetai synexeia h AEGEAN na akolouthei kata podas thn OA se nees pthseis den mporw na to katalavw

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση Απάντηση με παράθεσηαπό gioannis την 15 Σεπ 2006 - 18:44

GP707 έγραψε:
gioannis έγραψε:
(Ante me to kathe Kseko--ki pou egine servitora polutelias me trelo merokamato kai to pezei...........)
Καλο θα ειναι να μην εκφραζομαστε κατ' αυτον τον τροπο, ειδικα αν δεν εχουμε ιδεα επι του θεματος. Εγω συμφωνω οτι η συμπεριφορα της ηταν λαθος αλλα αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το παραπανω ασχετο συμπερασμα.
Το καθε ξε οπως το χαρακτηριζεις πεταει αβερτα σκελη καθε μερα και τους βγαινει η πιστη για να παρουν τα 700 καθαρα. Αν νομιζεις εσυ οτι οι αεροσυνοδοι και οι φροντιστες ειναι "σερβιτοροι πολυτελειας", μαλλον βρισκεσαι σε λαθος φορουμ.

h mhtera mou phre sintaksh apo thn oa to 96" me ypano pano 20 xronia servirismata ...........(kai exo dei kai zish thn nootropia ton neon koritsion kai to stylaki tous) kai pistepse me einai polles aytes ...................

Κοιτα να δεις που μετα απο 3 χρονια βλεπω κατι που θα μπορουσε να με δικαιωσει για το τοτε ποσταρισμα μου εκ'των εσω.... :great: viewtopic.php?f=11&t=3726&hilit=%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Ε ρε γλέντια!

Re: Συμβάν με Canadair στο Σχοινιά

Καλό γέλοιο οι φωτογραφίες του κακόμοιρου του cl :P

Aυτό πως ξέφυγε? Δεν το έδεσαν καλά?

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

Ενας τυχερος φωτογραφος , σε μια ατυχη στιγμη για πληρωμα,επιβατες και σκαφος κατα την διαρκεια :shock: http://www.airliners.net/photo/Germania ... 8ef0f262c3 και μετα :great: http://www.airliners.net/photo/Germania ... 8ef0f262c3 . Και μια ασχετη με το παραπανω μεριστατικο που μολις ειδα στην Ζουγκλα (ναι του Μακη :D ) AΠΙΘΑΝΗ και μοναδικη προσνειωση του ελικοπτερου που μετεφερε τον G.W.Bush στο σπιτι του Blair http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67758&cid=11

Re: Συμβάν με Canadair στο Σχοινιά

Καλως ηρθατε στον πλανητη Γη. Ελπιζουμε το ταξιδι να ηταν ανετο. Για τα συμβαντα που εγιναν κατα την απουσια σας παρακαλω διαβαστε τα προηγουμενα ποστ αλλα και τα εκει βρισκομενα λινκ! Για την ιστορια να αναφερουμε οτι οι συγκεκριμενες φωτο τραβηχτηκαν κατα τη διαρκεια της ρυμουλκησης στη στερια.

Ευχαριστουμε που επιλεξατε το Airliners.gr Spaceways για τον επαναπατρισμο σας.

:wall:

:banana:

Re: Τήρηση Προγράμματος Πτήσεων

Το σωστό είναι να παρουσιαστούν και τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία για την....άλλη εταιρεία...

Re: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΜΕΡΙΚΗ-Η' ΑΓΓΛΙΑ???

καλησπερα σε ολα τα παιδια στο club

Λοιπον, ειμαι 14 χρονον και ονειρο μου ειναι να γινω πιλοτος! :) Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω προστα που να στραφω και γι αυτο σας ζηταω να με βοηθησετε απαντοντας μου σε μερικες ερωτησης¨αναλητικα για να καταλαβω και εγω ο ανθροπως:
1)σε ποια χωρα θα πρεπει να παω (εχω αμερικανικη ιπικοτητα και εχουμε γνωστους στην ΗΠΑ που μενουν Νεα Υορκη )?
2)τα οικονομικα δεν πρεπει να ειναι προβλημα,αλλα ποσο θα κοστισι ολο αυτο?
3)ποσα χρονα θα κανω να τελιωσο ολες τις σπουδες μεχρι να πιασω δουλια?
4)πως θα πιασω δουλια μετα οταν τελειωσω(τι πρεπει να κανω)?
5)ειμαι μαθητητσ του 18, καλα ειναι ή πρεπει να το ανεβασω??
6)που ειναι ποιο φνηνα?
απαντηστε pleazzzz στισ ερωτισισ μου αναλιτικα

αμα εχετε να μου προτηνετε κατι αλλο καντε το
καθε γνωμη μετρα,

Γιώργος

ΑΑ...και συγνωμη για την ορθογραφια! :lol:

Re: Olympic Air website

red_fly9":2yplg1vp said:
Κι εμένα το Νοεμβριο για Λονδινο μου βγαζει οικονομικο ναυλο 36+36=71€..... :rant:
Φαινεται εχει αλλαξει το συστημα της αριθμητικης.... :wall:
Tελικη τιμη 71 + 122,93 (Τέλη & Φόροι) = Σύνολο EUR 193,93

Athens to Munich, Fri, 20 Nov, 08:30, Flight A3802, Economy
Munich to London, Fri, 20 Nov, 11:25, Flight A31620(!), Economy
London to Munich, Tue, 24 Nov, 07:15, Flight A31621(!), Economy
Munich to Athens, Tue, 24 Nov, 11:00, Flight A3803, Economy EUR 327,73 Service fee: EUR 10,00 Total amount to be charged to credit card:
EUR 337,73

Αυτές είναι οι τιμές από το site της Aegean.
Οι τιμές του site της ΟΑ είναι μακράν πολύ καλύτερες (183€). Και έχει και πτήση για Gatwick και Heathrow που βολεύει. :banana: :thx: :twisted: