Λάθος posts ...

Re: Παρενόχληση αεροσκάφους της ΟΑ

Εχουμε ξεφυγει προ πολλου απο το θεμα που ηταν η παρενοχληση του ATR απο τουρκικα μαχητικα.. :wall:

Re: Το νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας

παιδια ποιος πηγε στη δοκιμη του νεου αεροδρομιου λαρνακας?

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Παιδιά τι γίνεται με τα αεροπορικά εισητήρια?? Το πρωί περνούσα από ένα πρακτωρείο και ρώτησα για εισητήρια 01 Οκτώβρη και επιστροφή 5 και μου είπαν ώρες αναχώρησης και άφιξης βάση με αυτό το πρόγραμμα που έχουμε και στο site και όταν ρώτησα για το αεροσκάφος μου είπαν Q400 Bombadier κλπ κλπ. Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στο 2109666666 και ρώτησα για τις ίδιες ώρες και μέρες και μου είπαν ώρες βάση της τορινής ΟΑ και τα αεροσκάφη Β733 και Β734. Τι ισχύει τελικά?? Από που μπορούμε να κλείσουμε εισητήρια?? Αν κλείσω από την τορινή ΟΑ(2109666666) θα ταξιδέψω ή όχι??

Το 801 801 01 01 λειτουργεί ήδη? Αν ναι, εκεί θεωρώ πως θα πάρεις μια πιο αξιόπιστη απάντηση.

Λειτουργεί το νέο τηλ κέντρο?

Ναι λειτουργει το τηλ κεντρο 2103550500(απο κινητο)-(απο σταθερο) 8018010101 το ηχογραφημενο απαντα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ
OLYMPIC AIR THANK YOU FOR CALLING

Re: Πτώση πυροσβεστικού αεροσκάφους PZL

egw pantws katalavainw k apoti vlepw k sto video pws to aeroplano kati xtypise me to ftero..k an paratirisete 8a deite pws sto deksi ftero h mprostini pros to wing tip fainetai paramorfomeni (tsalakomeni) tha elega.. o tropos pou to aeroplano mpike se roll pantws apodykniei oti kati symbainei me to deksi ftero

Προσπαθώ να πιάσω γραμμή αλλά τίποτα!!! Εχω πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο και περιμένω κανένα 20λεπτο!! :wall: :rant:

Ρε manos_p, να πω ότι δεν ξέρεις, ξέρεις... Τέλη Σεπτεμβρίου θα κλείσει η ρημαδο-ΟΑ και θα πετάει μία νέα εταιρεία που αυτή τη στιγμή μάλλον έχει πάρει φωτιά ο *μπιπ* τους για να προλάβουν να είναι έτοιμοι. Θα έπρεπε να μην κλείσεις εισιτήριο τότε. Αν ήθελες ντε και καλά νε πετάξεις εκείνες τις μέρες ας έκλεισες Α3 για σιγουριά. Μη μας πρήζεις τώρα για το τι θα γίνει με τα δρομολόγια και πως θα γίνουν και αν θα γίνουν...

Το θέμα μας δεν είναι τι θα γίνουν τα εισήτηρια που έχω ήδη κλείσει αλλά αυτά που θέλω να κλείσω γιατί αλλά λέει το τηλ κέντρο της πΟΑ (2109666666) άλλα λένε τα πρακτωρεία και δεν ξέρουμε ακόμα τι λένε στο τηλ κέντρο της νΟΑ γιατί από το μεσημέρι δεν ποιάνεις γραμμη!!! :wall:
Το βρίσκω τραγικό το τηλ κέντρο της πΟΑ να συνεχίζει να κάνει κρατήσεις με το παλαιό πρόγραμμα!!! Τα πρακτωρεία να έχουν ενημερωθεί και να μην ξέρουμε από που και πως θα κλείνουμε εισητήρια!!!
--Εdit--
Το τηλ κέντρο της νΟΑ έκλεισε. Θα λειτουργεί 8:00 με 20:00. :rant: