Κράτηση εισιτηρίων

Προσπάθησα σήμερα να κάνω κράτηση σε ναύλο που ήταν ο τελευταίος σε αυτή την τιμή.
Ενώ είχα φτάσει στις επιλογές θέσεις, γύρισα στη αρχική σελίδα για να προσθέσω ενα voucher και τώρα ο ναύλος δε φαίνεται.
Πόση ώρα πρέπει να περάσει για να αποδεσμευτεί η κατηγορία ναύλου? (το chat-GPT λέει 24h αλλά μου φαίνεται πολύ. Παλιά σε 1 ώρα ξαναεμφανιζόταν η διαθεσιμότητα)

Εμένα συνήθως γύρω στην μισή με μία ώρα μου ξανά βγάζει την προηγούμενη τιμή.

Πόση ώρα πρέπει να περάσει για να αποδεσμευτεί η κατηγορία ναύλου? (το chat-GPT λέει 24h αλλά μου φαίνεται πολύ. Παλιά σε 1 ώρα ξαναεμφανιζόταν η διαθεσιμότητα)
Μην εμπιστεύεσαι το ChatGPT, κάνει πολλά λάθη και απαντά γενικόλογα. Τις προάλλες το ρώτησα ποιος είχε κάνει την κούρσα και στη συνέχεια έδωσε την ασίστ στον Βαζέχα στο Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1 το 1996 στο Άμστερνταμ και μου απάντησε ο... Βόκολος. Του κατέβασα μερικά καντήλια με ευγενικό τρόπο πάντα και στο τέλος μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως ακόμα μαθαίνει. :thx::banana:

Προς τους διαχειριστές: Αν γίνεται να αλλάξετε στον τίτλο το "εισητηρίων" με το σωστό "εισιτηρίων".

Το ChatGPT Plus (έκδοση 4o και o1-preview), όπως και το δωρεάν Perplexity μού έδωσαν όλα παρόμοια απάντηση: Η διάρκεια αυτής της δέσμευσης ποικίλλει ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και το σύστημα κρατήσεων, αλλά συνήθως κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως περίπου 30 λεπτά.

Όσο για τον ΠΑΟ
Screenshot 2024-11-10 at 18.41.49.png

Δεν ξέρω τι prompts του βάζετε και σας απαντάει μπούρδες.

• Like
Reactions: pet
Μα τα του ΠΑΟ του τα είπε ο d|m|tr|s και τα έμαθε :p

Τελικά τουλάχιστον σε εμένα στις 6 περίπου ώρες ξαναβγήκε η τιμή διαθέσιμη