Κλοπή Κινητήρα Ελικοπτέρου απο το αεροδρόμιο Ελληνικού

Το μονο που αποδεικνυεται ειναι το ποσο παιδικη χαρα εχει γινει ο στρατος (στο επιπεδο του απλου οπλιτη) και μερικοι ακομα χτυπιουνται και κλαινε σαν ...νιτσες γιατι τους φαινονται πολλοι οι 9 μηνες θητειας! Λες και εμεις παθαμε κατι που καναμε 18 μηνες, και οι μεγαλυτεροι εως 3 χρονια. Τελος παντων, μεγαλο θεμα ανοιγουμε...

Παιδία δεν φταίνε μόνο οι φαντάροι.Όλοι φταίνε και πιο πολυ οι ανώτεροι.Ας κάνουν τον χώρο λίγο πιο δημιουργικό.Ας κάνουν το LGAT μουσείο και ΟΧΙ χώρο εκθέσεων και πίστα για να πηγαίνουν τα αμάξια τους σε εκθέσεις και να τραβάνε χειρόφρενα..Είναι αμαρτία,αυτό που γίνετε.

@makedonas : :thx:
Χωρις να βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, και χωρις να σχολιαζω κανενα απο εδω μεσα, απλα ετσι για να γινεται κουβεντα (το εγραψα και σε αλλο θεμα)
Το κακο με αυτον τον τοπο ειναι οτι το ονειρο ολων μας ειναι να γινουμε υπαλληλοι γραφειου (εγω ειμαι, αλλα προσπαθω οσο το δυνατο να ειμαι σε κινηση εκτος γραφειου)....
Σκεφτειτε γιατι ολοι μισησαμε τη θητεια μας (23 μηνες για εμενα)... γιατι μας εβαλαν (οκ πολλες φορες ισως οχι με τον καλυτερο τροπο) να κανουμε (η να εφαρμοζουμε) και πραγματα οπως:
σκοπια, καλιοπη και γενικα καθαριοτητα, μαγειρεια, γοπινγκ κλπ (και ατομικη υγιεινη), αποψιλωση, πυρασφαλεια, εκπαιδευση κλπ
ενω ολοι μας (οχι εσεις γενικα αναφερομαι) θα θελαμε να ειμασταν σε καποιο γραφειο.....
Σκεφτειτε λιγο τι θεωρειτε οτι λειπει απο το κρατος, ειδικα σε πραγματα που εχουν παει στραβα σε αυτον, τον ευλογημενο (κατα τα αλλα), τοπο. Η δικια μου θεωρια ειναι οτι φταει η νοοτροπια του υπαλληλου γραφειου που εχουμε ολοι μας, ειδικα στον χρονο εργασιας μας, γιατι εκτος δουλειας ολοι θελουμε να ειμαστε εκτος τοίχων και τοιχών....
Και για το τοπικ....
ΕΙλικρινα δεν θελω να νομιζω οτι αυτοι που πηραν τον κινητηρα ειναι απλα κλεφτρονια του δρομου γιατι τοτε η ξεφτιλα δεν εχει οριο.
Εμενα κατι μου λεει οτι δεν προκειται να βρεθει ακρη, γιατι προκειται για πολυ εξειδικευμενη και επαγγελματικη δουλεια....

agrodemm":3siiemap said:
...προκειται για πολυ εξειδικευμενη και επαγγελματικη δουλεια....
Μην ξεχνάς ότι ο κινητήρας αυτός ταιριάζει μόνο σε ίδιου τύπου ελικόπτερα, ενώ το γεγονός ότι διαθέτει σειριακό αριθμό δυσκολεύει (μάλλον κάνει αδύνατη) την "εξαγωγή" του σε άλλες χώρες.
Άρα δε βλέπω το λόγο για "εξειδικευμένη και επαγγελματική δουλειά".

Τα 250 κιλά του κινητήρα με προσανατολίζουν αλλού:
fotis":3siiemap said:
Πόσα € κοστίζει το κιλό;
Να θυμήσω ότι κάποιοι έκλεβαν τα καλύμματα των φρεατίων από τους δρόμους για να τα πουλήσουν σαν σίδερο;

agrodemm":t0yqj3p9 said:
Εμενα κατι μου λεει οτι δεν προκειται να βρεθει ακρη, γιατι προκειται για πολυ εξειδικευμενη και επαγγελματικη δουλεια....

Συμφωνώ agrodemm με το σχόλιο όσο αφορά το πως "βγήκε" από το συνεργείο στο οποίο βρισκόταν.

Υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τον κινητήρα του SUPER PUMA. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά,

Επιμελώς κρυμμένο μέσα σε ένα κιβώτιο, φορτωμένο σε φορτηγό με τελικό προορισμό την Ιταλία βρέθηκε εξάρτημα που προέρχεται από την κλεμμένη μηχανή του ελικοπτέρου Super Puma από τη βάση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η κλοπή είχε σημειωθεί στις αρχές του μήνα, με το κόστος του κινητήρα να ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ...

Από: taxalia.blogspot.com

Η μαφία έχει όνομα: Agusta :banana: