@makedonas :
Χωρις να βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω, και χωρις να σχολιαζω κανενα απο εδω μεσα, απλα ετσι για να γινεται κουβεντα (το εγραψα και σε αλλο θεμα)
Το κακο με αυτον τον τοπο ειναι οτι το ονειρο ολων μας ειναι να γινουμε υπαλληλοι γραφειου (εγω ειμαι, αλλα προσπαθω οσο το δυνατο να ειμαι σε κινηση εκτος γραφειου)....
Σκεφτειτε γιατι ολοι μισησαμε τη θητεια μας (23 μηνες για εμενα)... γιατι μας εβαλαν (οκ πολλες φορες ισως οχι με τον καλυτερο τροπο) να κανουμε (η να εφαρμοζουμε) και πραγματα οπως:
σκοπια, καλιοπη και γενικα καθαριοτητα, μαγειρεια, γοπινγκ κλπ (και ατομικη υγιεινη), αποψιλωση, πυρασφαλεια, εκπαιδευση κλπ
ενω ολοι μας (οχι εσεις γενικα αναφερομαι) θα θελαμε να ειμασταν σε καποιο γραφειο.....
Σκεφτειτε λιγο τι θεωρειτε οτι λειπει απο το κρατος, ειδικα σε πραγματα που εχουν παει στραβα σε αυτον, τον ευλογημενο (κατα τα αλλα), τοπο. Η δικια μου θεωρια ειναι οτι φταει η νοοτροπια του υπαλληλου γραφειου που εχουμε ολοι μας, ειδικα στον χρονο εργασιας μας, γιατι εκτος δουλειας ολοι θελουμε να ειμαστε εκτος τοίχων και τοιχών....
Και για το τοπικ....
ΕΙλικρινα δεν θελω να νομιζω οτι αυτοι που πηραν τον κινητηρα ειναι απλα κλεφτρονια του δρομου γιατι τοτε η ξεφτιλα δεν εχει οριο.
Εμενα κατι μου λεει οτι δεν προκειται να βρεθει ακρη, γιατι προκειται για πολυ εξειδικευμενη και επαγγελματικη δουλεια....