Συγνώμη παιδιά, αλλά και οι 3 είστε λίγο λάθος.
Τα διαφορετικά τοπικς υπάρχουν για να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα. Αλλιώς θα είχαμε ένα τοπικ μόνο όπου μέσα θα λέγαμε όλοι ότι μας κατέβει.
Έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν στην ΟΑ καταλήγουν σε καβγά μεταξύ ΟΑτζίδες και Aegeanίδες.
@ imaginas
“Επίσης,μια ελαστικότητα θα έπρεπε να υπάρχει.Στην τελική ανάλυση δε μιλάγαμε για ποδόσφαιρο,για την Ο.Α μιλάγαμε...”
Όταν το θέμα ζήτα από τους χρήστες να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το ποια αεροσκάφη θα μπορούσαν να ενταχθούν στο στόλο της ΟΑ, δε μπορούμε να αρχίσουμε να λέμε ΠΑΛΙ για την οικονομική κατάσταση. Αυτό το έχουμε συζήτηση ξανά και ξανά σε αμέτρητα τοπικς. Είναι λάθος να το κάνουμε αυτό... τέρμα. Ο Άκης έχει κλειδώσει πάρα πολλά τοπικς για τον ίδιο λόγο.
Αν ανοίξω εγώ τώρα ένα θέμα για τα μαχαιροπίρουνα της ΟΑ... σας βάζω στοίχημα ότι μετά από 5 Posts κάποιος θα πει για τον Ονάση (οκ μέχρι εδώ) μετά κάποιος θα πει ότι της Α3 είναι καλύτερα (αρχίζει να φεύγει το θέμα) και θα καταλήξει πάλι στο «Η ΟΑ, αν κάποιοι δεν την είχαν καταντήσει έτσι τότε θα είχε πιρούνια από πλατίνα» και τη συνεχεία τη ξέρουμε. «Εγώ ξέρω, εσύ δε ξέρεις», «Η Α3 είναι μπροστά» κτλ κτλ ...
Για την ΟΑ θα μιλάμε και πάλι αλλά όχι για το θέμα που ανοίξαμε.
@ tarig_gr
“Συγγνώμη φίλε για την παρατηρησή μου στον φίλτατο aas54 αλλά βαρέθηκα να τον βλέπω να "κράζει" συνέχεια την Ολυμπιακή.”
OK... βαρέθηκες ... στείλε ένα προσωπικό μήνυμα και πες του «Φίλε βαρέθηκα». Γιατί πρέπει στα καλά καθούμενα όταν μας ενοχλήσει κάποιος να αρχίσουμε τη δημόσια αντιπαράθεση? Αν μιλάμε για τα αεροπλάνα της ΟΑ και μου κάποιος ότι τα 737 είναι σαράβαλα ... εκεί πρέπει να απαντήσω εγώ? Καλύτερα δεν είναι να απαντήσω σε ένα σχετικό θέμα ή με ένα προσωπικό μήνυμα? Αν δε το κάνω, τότε οδηγώ το τοπικ εκτός και στο τέλος θα πλακωνόμαστε οι Boeingακιδες με τους Airbusακιδες. Και φτου και πάλι από τη αρχή και θα κλειδώσει και ο Άκης γιατί το θέμα ήταν άλλο.
@ aas59
“Θεωρώ ότι καθ' υπερβολή κλειδώθηκε το θέμα (αν και αναφαίρετο δικαίωμα του Admin) αφού η επιλογή των αεροσκαφών που θα πετά η ΟΑ είναι σχετική και με το οικονομικό γίγνεσθαι της εταιρείας.”
Όπως ανέφερα και τα μαχαιροπίρουνα της ΟΑ αφορούν το οικονομικό γίγνεσθαι της εταιρείας αλλά το θέμα αναφέρει «ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ» υπάρχει άλλο θέμα (5-6 ίσως και περισσότερα) που αφορούν τα οικονομικά και μόνο. Επειδή ο τίτλος αναφέρει «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ» δε σημάνει ότι μπορούμε να μιλάμε γενικά για την ΟΑ. ΟΚ μπορείς να πεις κάτι για να υποστηρίξεις την άποψη σου αλλά όχι με τρόπο που θα οδηγήσει σε γενίκευση του θέματος.
Συγνώμη που τα λέω αυτά αλλά το φόρουμ μας είναι εδώ για να παραθέτουμε απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα όχι να πλακωνόμαστε για το ποιος φταίει για την ΟΑ και για το αν η Α3 είναι καλύτερη σε ΚΑΘΕ θέμα και σε ΚΑΘΕ ευκαιρία.
Πολύ καλώς λοιπόν και κλειδώθηκε το θέμα γιατί πολύ άπλα δε προσέφερε τίποτα και σε κανέναν.
EDIT: Sorry Ακη, Μέχρι να γράψω το κατεβατό μου με πρόλαβες