κεραυνος σε αεροπλανο

• Thread starter Thread starter spibou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σε όλους.Τη Δευτέρα έγινε το ίδιο στην πτήση Α3-414 (ATH to IOA).το AVRO χτυπηθηκε απο κεραυνο.προσγειωθηκε μεν αλλα δεν μπόρεσε να αναχωρισει.άκουσα οτι είχαν καεί τα περισσότερα primary.τελικά το βράδυ ήρθαν τεχνικοί με άλλο αεροπλάνο κ έφυγαν και τα δυο αεροπλανα το ίδιο βράδυ χωρις εμάς εννοείται.

tarig_gr":3edao9vw said:
γι'αυτό πρέπει να φορούν ακόμα και το βράδυ γυαλιά ηλίου

Και όταν έχει ομίχλη! Και εγώ τα φόραγα τότε γι' αυτό δεν είδα την έξοδο που έπρεπε :( :(
Ο άλλος ίσως άκουγε mp3 και δεν άκουσε οτι δεν πήρε άδεια για απογείωση!
Ειναι standar διαδικασίες όλες αυτές πάντως!

tarig_gr":2mlv6pah said:
(γι'αυτό πρέπει να φορούν ακόμα και το βράδυ γυαλιά ηλίου).

Καλεεεέ κυρίες μου καλέ ! Ελεήστε τπν φτωχό ....ελεήστε τον αόματο. Μάτια έχω....κόσμο δεν βλέπω.

(Σόρρυ.....δεν κρατήθηκα! 8) 8) 8) 8) )

Σχετικα με τους κεραυνους κλπ..κλπ. ρωτηστε τους αεροσταθμαρχες..αυτοι ξερουν :)

thndr_20":750548ke said:
Σχετικα με τους κεραυνους κλπ..κλπ. ρωτηστε τους αεροσταθμαρχες..αυτοι ξερουν :)

αεροσταθμάρχες δεν είναι αυτοί που δίνουν διαταγή στον πιλότο να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο ;
:lol: :lol:

αεροσταθμάρχες δεν είναι αυτοί που δίνουν διαταγή στον πιλότο να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο.

off topic

κοροιδευουμε τους δημοσιογραφους, ωστοσο κανουμε και εμεις τα ιδια λαθη (βέπε επανω).

αεροδιαδρομος : αερο+διαδρομος δλδ δρομος στον αερα. Πως γινεται να προσγειωθει το αεροπλανο στον αορατο δρομο?

Τα αεροπλανα προσγειωνονται στα αεροδρομια μονο εκει και πουθενα αλλου.ο δρομος που απογειωνονται και προσγειωνονται τα αεροσκαφοι λεγεται διαδρομος απο-προσγειωσεις (runway). Και ο δρομος οποιος ειναι παραλληλος με τον διαδρομο προ-απογειωσεις λεγεται τροχοδρομος (taxiway).

killerwing":27grhi1l said:
κοροιδευουμε τους δημοσιογραφους, ωστοσο κανουμε και εμεις τα ιδια λαθη (βέπε επανω).

:lol: βρέ φίλε δεν βλέπεις ότι το έχουμε γυρίσει στο OFF TOPIC (αλήθεια δεν έχει αυτό το φορουμ σχετικό emoticon η εγώ δεν το βρίσκω; ) και στην πλάκα ;
η μήπως πιστεύεις ότι ο αεροσταθμάρχης δίνει διαταγή ! στο αεροπλάνο να προσγειωθεί !! :lol: :lol: :lol:

jkar":193r7354 said:
thndr_20":193r7354 said:

αεροσταθμάρχες δεν είναι αυτοί που δίνουν διαταγή στον πιλότο να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο ;
:lol: :lol:
Ναι ρε συ JKAR ..εχεις δικηο αυτοι ειναι που δινουνε και.την αδεια..σε αεροδιαδρομο ομως. ετσι? για ναξερουμε τι λεμε :lol: