Καθυστερήσεις Aegean

Nα χ@@σω την ασφαλεια τους και την συντηρηση τους,αυτοι που απαξιωναν την ασφαλεια της ΟΑ λιγο πριν την πωληση της.

Μην αρχίσουμε τώρα αυτή την αντιπαράθεση και μην μετατρέπετε με το παραμικρό κάθε θέμα σε ΟΑ vs Α3. Και θα βγούμε εκτός θέματος και δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Φίλε evarestos13 γίνεσαι ιδιαίτερα dysarestos όταν είσαι εμπαθής και εκφράζεσαι με ανευθυνότητα, όπως κάνουν αδαείς δημοσιογράφοι, έχοντας στο μυαλό σου αυτό που αναφέρει παραπάνω ο GP707 για κάποιους λόγους που εσύ ξέρεις, δεν έχουν όμως καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα στο Παρίσι και την ασφάλεια/συντήρηση που αναφέρεσαι, απεναντίας. Aστοχίες και συμβάντα "ρουτίνας" πάντα συμβαίνουν όπως συνέβαιναν στην ΟΑ, στην OAL και σ’ οποιαδήποτε εταιρία, γι' αυτό να εκφράζεσαι καλύτερα, αφού πρώτα ενημερώνεσαι υπεύθυνα, ιδιαίτερα αν είσαι και του χώρου!

Βλεποντας ξανα το σχολιο που δημοσιευσα οντως μπορω να πω πως ειναι λιγο υπερβολικο,παντως αν και δεν ξερω πως το εκλαμβανει η κοινη γνωμη το περιστατικο θεωρειται σοβαρο εφ οσον το αεροπλανο εκανε πτησεις με το συγκεκριμενο προβλημα.Εαν η ρογμη στο φτερο δημιουργηθηκε κατα την διαρκεια της τελευταιας πτησης ανακαλω τα λεγομενα μου .

Υ.Γ: Θα παρακαλουσα φιλτατε ΑΟΑ να μην ξανα εκφερεις την αποψη/σχολιο σου με τετοιον τροπο ωστε να προσβαλεις τους συνομιλητες σου σε προσωπικο επιπεδο,οπως εκανες με το ονομα μου μετατρεποντας το σε καποια διαφορετικη σημασιας λεξη.

Φιλικα

Αγαπητέ evarestos 13, δεν είχα καμία πρόθεση να σε προσβάλω, άλλωστε «δυσάρεστος» δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός, το χέσ@μο όμως, είναι, προς τους συνομιλητές κι όχι μόνο. Η ουσία της καλόπιστης δημόσιας συζήτησης ( άσχετα από την ψευδώνυμη ταυτότητα των συνομιλητών), πρέπει να γίνεται πολιτισμένα, χωρίς εμπάθεια, με σεβασμό ,ευπρέπεια , επιχειρήματα, πλουραλιστικές απόψεις / διάλογο / αντίλογο, για να είναι ωφέλιμη.
Γι αυτό επεσήμανα ότι είναι καλύτερα να ενημερωνόμαστε σωστά, για να μπορούμε μετά να κάνουμε σχόλια, ιδιαίτερα σε σοβαρότερα ζητήματα, σε καμία περίπτωση όμως επιπέδου ΟΣΦΠ/ΠΑΟ, και, πολύ σωστά ομολόγησες ότι το αρχικό σου σχόλιο ήταν υπερβολικό ( συμπληρώνω, και αυθαίρετο ), ως προς το χαρακτηρισμό και κυρίως ως προς την ουσία, αφού επίσης ομολογείς και ανακαλείς με τα λεγόμενά σου ότι δεν γνωρίζεις τι ακριβώς συνέβη, πως συνέβη, πότε συνέβη και στα δυο περιστατικά.
Στην οποιαδήποτε περίπτωση, ζητώ συγνώμη αν το προσέλαβες ως προσβολή.

έχει κανείς υπόψη του τι γίνεται τελευταία με την Aegean? έχω πετάξει 3 φορές τον τελευταίο μήνα και είχα τουλάχιστον 30 λεπτά καθυστέρηση σε όλες τις πτήσεις.

johnlibe2":1e88eksd said:
Fysika, onomazonte slots. Symvainei ka8e kalokairi.
Δεν γεννήθηκα εχθές ... κάθε χρόνο κάνω τα ίδια ταξίδια, το ότι είμαι tourist στο forum δεν σημαίνει ότι είμαι tourist στην αεροπορία. Δεν μου έχει ξανατύχει να έχω όμως συνέχεια καθυστερήσεις, μιλάω για τον Ιούλιο σε πτήσεις μισοάδειες. Επίσης έχω κάνει στο ίδιο διάστημα άλλες 3 πτήσεις με ΟΑ, AF και ΙΒ και δεν είχα καθυστέρηση.

SLOTS ειναι .. τώρα αν δεν το πιστέυεις δικό σου πρόβλημα.

babalouko εχω πεταξει τελη μαιου, ιουνιο κ ιουλιο για κρητη συνεχεια καθηστερησεις! φιλοι μου ερχοντουσαν απο γερμανια κ τουρκια καθηστερησεις! ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ! τωρα παω με την τοπικη η με οα που ειναι κ φθηνοτερα κ καλυτερη εξυπηρετηση.

Μίλαγα τώρα με φίλο μου που πέταξε για Ηράκλειο την Τρίτη και είχε 40 λεπτά καθυστέρηση. Η επιστροφή του με ΟΑ εχθές on time. Φαίνεται ότι η θεωρία των slots ισχύει κατά περίπτωση...