Συγγνώμη καθόλου παράλογη δεν είμαι. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και ουδέποτε γκρίνιαξα. Έχω όμως έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν έκανε κανένας τον κόπο να μας ενημερώσει μέχρι που φτάσαμε στο αεροδρόμιο παρότι το γνώριζαν μια ημέρα πριν. Και δεν είναι μόνο αυτό, το στυλακι τους στο τηλέφωνο να λένε κόψτε το κεφάλι σας βρείτε κάπου να μείνετε και αν δεν βρείτε και τίποτα λόγω πληρότητας τι να κάνουμε πρόβλημα σας είναι απαράδεκτο και αντιστοιχεί σε συμπεριφορά αερο-κοτέτσιου. Αντιστοίχως και για το γεγονός ότι δεν έκαναν τον κοπο ΚΑΝ να φέρουν έναν υπάλληλο του handling να ενημερώσει για το τι συμβαίνει. Έβγαιναν στο τηλέφωνο και έλεγαν κοιτάξτε να δείτε δίνουμε 100€ κόψτε το λαιμό σας και βρείτε να μείνετε κάπου στο Λονδίνο με αυτά τα λεφτά (σημειωτέων, τα ξενοδοχεία στο κέντρο αποκλείονται που ίσως ήταν οικονομικότερα λόγω γενικής απεργίας και τα σχετικά κοντινα στο αεροδρόμιο είχαν πληρότητα 100%). Δηλαδή συγγνώμη εγώ φταίω για την ακύρωση της πτήσης τους; Η είμαι υπόχρεωμένη να πληρώσω από την τσέπη μου την διαφορά για να μείνω κάπου και να μην κοιμηθώ στο αεροδρόμιο;
οσο για το "μην ζητάτε παραπάνω από όσα δικαιουστε" οι αποδείξεις έχουν επισυνάπτει και ζητάω την νόμιμη αποζημίωση των 400€ συν τα έξοδα μου. Ελπίζω όσο αναμένεται εντιμότητα από την πλευρα μου, να υπάρξει εντιμότητα και από την δίκη τους και να μην τα ρίχνουν στο αεροδρόμιο. Καταλαβαίνω ότι το λες γενικά, αλλά η εικόνα που μου έδωσε και το υφάκι των υπαλλήλων της εταιρίας με κάνει να έχω πλήρη αλλαγή εικόνας για αυτούς. Ως τώρα τους εκτιμούσα, αλλά έπεσαν πολύ στα ματια μου μόνο και μόνο βία την συμπεριφορά τους. Όχι για την ακύρωση, αυτό μπορεί να συμβεί.