Καθυστέρηση αναχώρησης πτήσης της Α3 από Λάρνακα

• Thread starter Thread starter Luz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όπως τα λέει το μέλος Air Greece είναι, ούτε στα ΚΤΕΛ.

Έλεος αν ένα τάμπλετ με αξία 100-200Ε καθυστερεί 150 άτομα που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους ή σπίτια τους για 2,5 ώρες. Αν δηλαδή αργούσε 3 ώρες, η Α3 θα πλήρωνε τις αποζημιώσεις ή θα έλεγε στους πελάτες της ότι ήταν λόγοι ανωτέρας βίας;

Κάτι μου μυρίζει ότι αν δεν ήταν στην Λάρνακα, δεν θα γινόταν αυτό.

Luz":3aevlbjd said:
Μεταξύ των πτήσεων υπήρχε ένα καινό περίπου 1,5 ώρα.
90 λεπτά είναι εντελώς οριακό γιατί καθυστερήσεις 20-45 λεπτά αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Υπολόγισε και 20-30 λεπτά από το αεροπλάνο μέχρι τον αεροσταθμό αν χρησιμοποιηθούν λεωφορεία. Επομένως είναι ανεκτό μόνο με ενιαίο εισιτήριο και εντός Σένγκεν.

Με χωριστά εισιτήρια και χωρίς αποσκευές το ελάχιστο που παρέχει άνεση και μια σχετική ασφάλεια στην μετεπιβίβαση είναι 2 ώρες, πάντα για πτήσεις εντός Ευρώπης.

Εκείνη τη χρονιά το ρίσκαρα.Στην επιστροφή ήταν χειρότερα,διότι είχα πάλι 1 ώρα κενό και αν έχανα την Α3 θα έπρεπε να πάρω νέο εισιτήριο για Αθήνα που θα κόστιζε >300 ευρώ...Το Dash8 της Κ2 καθυστέρησε να έρθει,αλλά ο πιλότος που θα το έπαιρνε και μιλήσαμε λίγο στην αναμονή και του είπα το πρόβλημα,ήταν πιο γρήγορος από άλλες φορές!Έκανε 10 λεπτά λιγότερο το δρομολόγιο.Βγήκε και η βαλίτσα μου γρήγορα,και ήμουν ο τελευταίος επιβάτης που έδινε αποσκευή στο counter της Α3...Τώρα έμαθα,την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός στις επιλογές μου!