Καρτοκινητά για τα ταξίδια μας!

Δεν υπάρχει λόγος προαγοράς της κάρτας.
Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα με την αγορά.
Οι χρεώσεις προς Ελλάδα δεν είναι και οι φθηνότερες, αλλά σίγουρα είναι πιο φθηνές από τις κλήσεις περιαγωγής με την ελληνική σύνδεση.
Αναγνώρισης κλήσης ΔΕΝ προσφέρεται στην ελληνική σου σύνδεση.
Να γνωρίζεις επίσης, ότι λαμβάνοντας κλήσεις στο αμερικάνικο καρτοκινητό έχεις κάποια (μικρή) χρέωση.

Εαν δεν χρεαιζεται να εισαι 24/7 με προσβαση σε ελληνικο κινητο, εγω θα προτεινα το ελληνικο κινητο να το εχετε μαζι σας απλα για αναγνωριση κλησεων και το φθηνοτερο US καρτοκινητο πιο πολυ για τηλεφωνα εντος USA (ενα ταξι, ενα 0800 κλπ). Για τηλεφωνα προς Ελλαδα, θα προτεινα να δοκιμασετε το Skype credit (πολυ ευκολα με ενα netbook, ειτε με μερικα κινητα- μεχρι προσφατα κυκλοφορουσε ενα λογισμικο για περισσοτερα κινητα που ομως το απεσυραν).
Οτι credit σας μεινει δεν χανεται και μενει για επομενες εξορμησεις, ή και για κλησεις απο ελλαδα.

aakunz":b3oe6yx6 said:
Βρισκόμαστε στην υλοποίηση ενός πολύ φιλόδοξου πρότζεκτ που θα μας στείλει στο Μεγάλο Μήλο. Από διάφορες πλευρές, ακούω και διαβάζω διάφορες ιστορίες τρόμου για γνωστούς που έκαναν περιαγωγή εκεί και επέστρεψαν με απίστευτα παραφουσκωμένους τηλεφωνικούς λογαριασμούς, από απλά τηλεφωνήματα του τύπου "Έλα μαμα, φτάσαμε και είμαστε καλά". Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός καρτοκινητού αριθμού T-Mobile (απ' ό,τι είδα, υποστηρίζεται από το Tri-Band κινητό μου) για τις λίγες μέρες που θα είμαι εκεί. Η ιστοσελίδα της T-Mobile δεν κάνει αποστολή καρτών στο εξωτερικό, οπότε ψάχνω να βρώ κάποια άλλη λύση για να προμηθευτώ την κάρτα και να την προ-ενεργοποιήσω. Καμία ιδέα;

Έχω την αίσθηση πως για τις Η.Π.Α χρειάζεται quand band κινητό.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε.