Jokez

Fred and his wife Edna went to the state fair every year. Every year Fred would say, "Edna, Id like to ride in that there airplane." And every year Edna would say, "I know Fred, but that airplane ride costs ten dollars, and ten dollars is ten dollars." One year Fred and Edna went to the fair and Fred said, "Edna, Im 71 years old. If I dont ride that airplane this year I may never get another chance." Edna replied, "Fred that there airplane ride costs ten dollars, and ten dollars is ten dollars." The pilot overheard them and said, "Folks, Ill make you a deal. Ill take you both up for a ride. If you can stay quiet for the entire ride and not say one word, I wont charge you, but if you say one word its ten dollars." Fred and Edna agreed and up they go. The pilot does all kinds of twists and turns, rolls and dives, but not a word is heard. He does all his tricks over again, but still not a word. They land and the pilot turns to Fred, "By golly, I did everything could think of to get you to yell out, but you didnt." Fred replied, "Well, I was gonna say something when Edna fell out, but ten dollars is ten dollars."

Ο εν λόγω φοιτητής που δουλεύει σε πιτσαρία πάει να παραδώσει μία πίτσα στο
σπίτι του γερο-Νίκου...
Ο γερο-Νίκος λοιπόν τον ρωτάει:
- Ποιο είναι το σύνηθες φιλοδώρημα;
- Ξέρετε, είναι το πρώτο μου delivery...
εδώ, αλλά οι άλλοι μου είπαν ότι αν καταφέρω και πάρω 10 δραχμές από εσάς θα είμαι πολύ τυχερός...
- Έτσι ε; Ε, λοιπόν για να σου αποδείξω πόσο άδικο έχουν, πάρε ένα
χιλιάρικο...
- Ευχαριστώ πάρα πολύ, απαντά ο νέος... Χρησιμοποιώ ξέρετε τα φιλοδωρήματα
για να ανταπεξέρχομαι στα έξοδα των σπουδών μου...
- Αλήθεια, τι σπουδάζεις; ρωτά ο γερο-Νίκος.
Ο νέος χαμογελά και απαντά: "Εφαρμοσμένη ψυχολογία"

:banana:
==================================================

Οι φύλακες στον ζωολογικό κήπο είχαν πρόβλημα με ένα καγκουρό που το έσκαγε τα βράδυα.
Ψηλώνουν λοιπόν τον τοίχο 5 μέτρα. Την επόμενη μέρα το καγκουρό ήταν έξω και έκοβε βόλτες.
Ψηλώνουν τον τοίχο 10 μέτρα...
Πάλι έξω το καγκουρό.
Ψηλώνουν τον τοίχο 20 μέτρα. Και πάλι έξω το καγκουρό.
Έχουν λοιπόν μαζευτεί όλοι οι φύλακες και προσπαθούν να απόφασίσουν πόσο πρέπει να ψηλώσει ο τοίχος.
- Καλά, λέει η καμηλοπάρδαλη στο καγκουρό, δεν ανησυχείς ότι θα κάνουν τον τοίχο τόσο ψηλό που δεν θα μπορείς να βγείς;
- Εγώ, λέει το καγκουρό, πάντα θα βγαίνω, εκτός αν σκεφτούν να κλείνουν την πόρτα...!!!!!!

Παντρεμενος, σ'ενα σουπερμαρκετ τωρα και τον χαιρετα μια εντυπωσιακη ξανθια!
- Γνωριζομαστε? λεει αυτος...
- Νομιζω εισαι ο πατερας ενος απο τα παιδια μου, απανταει η ξανθια.
- Ω θεε μου! λεει εκεινος και θυμαται τη φορα που απατησε τη γυναικα του. Εισαι η στριπτιτζου απο το μπατσελορ ναιτ που ειχαμε κάνει έρωτα στην πισινα?
- ΟΧΙ, κανει εκεινη σαστισμενη! Ειμαι η φιλολογος του γιου σας..

- Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Όση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα!
- Πρώτη φορά...

ακούω κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σάς ξαναδώ...

Μία εβδομάδα αργότερα...
- Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ...
- Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα...

Την επόμενη εβδομάδα...
- Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν. Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω;
- Λοιπόν, θα σάς δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν.
- Καλά, αλλά μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο;
- Απόψε σάς είπα.
- Έχει τελικό απόψε...

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε έλληνας στη Ρενό..

Dear Mr. KatsiarosD.

We have received and analyzed your complaint letter regarding the "arhidia kivotio" issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "ga mo to aftokinito sas", "valte to ston kolo sas" and "ga mo tin kariola tin reno ".

Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai , France

Δεν ξέρω αν είναι αληθινό, έτσι μου το στείλανε :mrgreen:

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι,
πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών,
ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.
Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»
και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!»
και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».
Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά .
Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το
σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα.
Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι
και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε.
Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46.
Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!»
Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση
άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα.
Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο
οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!»
Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο,
από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε
βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου.
Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια.
Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει
μερικά κιλά με την άθληση..
Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με
τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ.
Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη
και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος.
Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και
γεμάτη θρεπτικές ουσίες.
Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια,
τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι..
Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη...
Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν
προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες.
Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών.
Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;»
Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!».
Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Ετσι μπράβο!»
Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα.
Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς.
Και τότε ο σατανάς είπε 'είπαμε να παίζουμε τίμια'...

...Και δημιούργησε το ΙΚΑ. :mrgreen:

bgm":1x26dq6g said:
...Και δημιούργησε το ΙΚΑ. :mrgreen:

Αν αυτό δεν ήταν έργο του Σατανά, τότε ποιό θα μπορούσε να είναι; :great:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα..

'Ποιο είναι το πρόβλημά σου?', τον ρωτάει εξαγριωμένη..

'Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη'. Απαντά ο Τοτός με ύφος. 'Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ'.

Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη.

'Πόσο κάνει 3x13?', ρωτά ο διευθυντής.

'Τριάντα εννέα'.

'Ποια είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας?'

'Το Ελσίνκι'..

'Πότε γιορτάζουμε το έπος της Αλβανίας?'

'Την 28η Οκτωβρίου'.

Σε όλες τις ερωτήσεις του διευθυντή, ο Τοτός απαντά σωστά. Όμως, μετά αρχίζει να ρωτά η δασκάλα, η οποία τον έχει άχτι και θέλει να αποδείξει πόσο αθυρόστομος είναι.

'Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει 4 κι εγώ 2?', ρωτάει πονηρά η δασκάλα.

'Τα πόδια', απαντά ήρεμα ο Τοτός.

'Τι είναι αυτό που έχεις μέσα στο παντελόνι σου, ενώ εγώ δεν έχω?'

'Τσέπες'.

'Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό?'

'Η καρύδα'.

'Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο?'

Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να μιλήσει ο Τοτός λέει με αυτοπεποίθηση:

'Η τσίχλα'.

'Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του?', ρωτά ακόμη πιο έντονα η δασκάλα.

'Χειραψία'.

Η δασκάλα τα έχει πάρει στο κρανίο! Αποφασίζει λοιπόν να χτυπήσει πιο δυνατά:

'Χώνεις τα παλούκια μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις κι εγώ βρέχομαι. Τι είμαι?'

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πάλι πριν προλάβει να πει κάτι, ακούει τον Τοτό να απαντά:

'Η σκηνή!', απαντά με σιγουριά ο Τοτός.

'Βάζεις το δάχτυλο μέσα μου! Με παίζεις νευρικά! Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Τι είμαι?'

Ο διευθυντής πλέον άναυδος κοιτάζει σα χαμένος!

'Η βέρα!', λέει θριαμβευτικά ο Τοτός.

'Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.... Τι είμαι?'

'Η μύτη'.

'Είμαι σα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.. Τι είμαι?'

'Το βέλος!'.

'Αρχίζω από 'μ' και τελειώνω σε 'ι'. Όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. Τι είμαι?'

'Το μέλι φυσικά!'

Ο διευθυντής φωνάζει: 'Φτάνει πια! Ποια τρίτη τάξη? Στείλε το κωλόπαιδο κατευθείαν στο πανεπιστήμιο! Εγώ από μέσα μου απάντησα λάθος σε όλες τις ερωτήσεις...!!!'

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου του άρεσε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιστρέφουν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μετά από αγώνα με ομάδα της πρωτεύουσας. Φτάνοντας στα Τέμπη, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να περάσουν μια και ορδές εξαγριωμένων αγροτών έχουν κλείσει το δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα. Οι επικεφαλής των οπαδών κατεβαίνουν από τα πούλμαν και επιχειρούν να συνεννοηθούν με τους αγρότες...
- Ρε φιλαράκια, αφήστε να περάσουμε να πάμε σπίτια μας...
- Αποκλείεται, παιδιά, το μπλόκο δε σπάει για κανέναν.
- Ελάτε, ρε παιδιά τώρα, είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
- Σοβαρά - ξεσοβαρά δεν περνάει κανένας.
- Ρε, κάντε στην μπάντα να πάμε σπίτια μας λέμε...
- Ρε, δε θα πάτε πουθενά λέμε...
Τα πνεύματα αρχίζουν να οξύνονται και για να αποφύγουν μια πιθανή σύγκρουση - αλλά και για να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου - οι αγρότες προτείνουν συμβιβαστική λύση...
- Εντάξει, ρε παιδιά. Να περάσετε, αλλά πριν φύγετε, δε μας βγάζετε και κανένα ωραίο συνθηματάκι για να το φωνάζουμε και να γουστάρουμε;
Οι ΠΑΟΚτζήδες συμφωνούν και αποσύρονται σε μια γωνία για να το σκεφτούν. 3 λεπτά αργότερα, επιστρέφουν φωνάζοντας:

- ΑΓΡΟΤΗ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!

ανέκδοτα από την εκπομπή Comfouzio
(για τους μικρούς που δε την ξέρουν, αυτή θεωρητικά είναι η πρώτη εκπομπή ΑΜΑΝ με Καλυβάτση, Κανάκη και τον θεών συγχωρέστων Αντώνη Παράρα, ο Σερβετάς ήρθε ποιο μετά)

αεροσυνοδός
αεροπλάνο

ειδικά το δεύτερο βίντεο είναι απο τα ποιο διάσημα και τα ποιο κλασικά τους