Ο Ιωάννου τηλεφωνεί στο γραφίο του φίλου του, του Νικολάου και το σηκώνει η γραμματέας του δεύτερου:
_Ιω Γεια σας, τον κ.Νικολάου θα ήθελα.
_Γρ Α, λυπάμαι, ο κος Νικολάου δεν μπορεί να σας μιλήσει αυτή τη στιγμή, έχει πάει για χέσιμο.
_Ιω Εντάξει, ο κος Ιωάννου είμαι, πείτε του να με πάρει όποτε μπορέσει παρακαλώ.
Βγαίνοντας ο Νικολάου από την τουαλέτα, ενημερώνεται για το τηλεφώνημα και τηλεφωνεί στον φίλο του. Αφου συζητάνε για λίγο, ο Ιωάννου ρωτάει:
_Ιω Ρε φίλε, έχεις πάρει καινούργια γραμματέα?
_Νι Ναι και είναι άψογη. Τρομερή στη δουλειά της και πολύ ευχάριστη παρουσία.
_Ιω Ναι αλλά πρέπει να προσέχει λίγο τα λόγια της. Πριν που σε πήρα, μου είπε ότι έχεις πάει για χέσιμο.... Φαντάζεσαι να είχε πάρει κανένας πελάτης? Ρεζίλι θα γινόσουν.
_Νι Πω πω ρε φίλε, καλά που μου το πες. Θα το κανονίσω αμέσως.
Πιάνει ο τύπος την γραμματέα του και της εξηγεί πως δεν μπορεί να μιλάει έτσι στο τηλέφωνο ή γενικά. Στην απορία της, τι να λέει όταν το αφεντικό είναι στο μέρος, συμφώνησαν να λένε πως είναι σε κάποιο meeting.
Την επομένη, ο Ιωάννου τηλεφωνεί στον φίλο του και πάλι και τυχαίνει πάνω στην ώρα που ο Νικολάου είναι και πάλι στην τουαλέτα:
_Ιω Γεια σας, τον κ.Νικολάου θα ήθελα.
_Γρ Α, λυπάμαι, ο κος Νικολάου δεν μπορεί να σας μιλήσει αυτή τη στιγμή, έχει πάει για χέ... έέέ, ένα meeting.
_Ιω Χμμμ, μάλιστα, ξέρετε αν θα αργήσει?
_Γρ Μπαααα, δεν πιστεύω, έφυγε κλάνοντας...