Jokez

Οι τυποι ειναι απιστευτοιοι!!!
Αραγε οι ιρλανδικοι χωροι που θα τιμησω στο θεατρο badminton θα ειναι το ιδιο ικανοποιητικοι με αυτο το 5λεπτο υπερθεαμα που παρακολουθησα??

Ο Ιωάννου τηλεφωνεί στο γραφίο του φίλου του, του Νικολάου και το σηκώνει η γραμματέας του δεύτερου:
_Ιω Γεια σας, τον κ.Νικολάου θα ήθελα.
_Γρ Α, λυπάμαι, ο κος Νικολάου δεν μπορεί να σας μιλήσει αυτή τη στιγμή, έχει πάει για χέσιμο.
_Ιω Εντάξει, ο κος Ιωάννου είμαι, πείτε του να με πάρει όποτε μπορέσει παρακαλώ.

Βγαίνοντας ο Νικολάου από την τουαλέτα, ενημερώνεται για το τηλεφώνημα και τηλεφωνεί στον φίλο του. Αφου συζητάνε για λίγο, ο Ιωάννου ρωτάει:
_Ιω Ρε φίλε, έχεις πάρει καινούργια γραμματέα?
_Νι Ναι και είναι άψογη. Τρομερή στη δουλειά της και πολύ ευχάριστη παρουσία.
_Ιω Ναι αλλά πρέπει να προσέχει λίγο τα λόγια της. Πριν που σε πήρα, μου είπε ότι έχεις πάει για χέσιμο.... Φαντάζεσαι να είχε πάρει κανένας πελάτης? Ρεζίλι θα γινόσουν.
_Νι Πω πω ρε φίλε, καλά που μου το πες. Θα το κανονίσω αμέσως.

Πιάνει ο τύπος την γραμματέα του και της εξηγεί πως δεν μπορεί να μιλάει έτσι στο τηλέφωνο ή γενικά. Στην απορία της, τι να λέει όταν το αφεντικό είναι στο μέρος, συμφώνησαν να λένε πως είναι σε κάποιο meeting.

Την επομένη, ο Ιωάννου τηλεφωνεί στον φίλο του και πάλι και τυχαίνει πάνω στην ώρα που ο Νικολάου είναι και πάλι στην τουαλέτα:
_Ιω Γεια σας, τον κ.Νικολάου θα ήθελα.
_Γρ Α, λυπάμαι, ο κος Νικολάου δεν μπορεί να σας μιλήσει αυτή τη στιγμή, έχει πάει για χέ... έέέ, ένα meeting.
_Ιω Χμμμ, μάλιστα, ξέρετε αν θα αργήσει?
_Γρ Μπαααα, δεν πιστεύω, έφυγε κλάνοντας...

Πώς χτίζεται ένα μπουρ..λο;

Πετρούλα Πετρούλα! :D

Το έχω ξαναδεί , επ' ουδενί όμως μπορώ να το δω σαν "αστείο".
Τα ερωτήματα που τίθεται εδώ είναι :

Τον έπιασαν μετά???
Αν δεν τα κατάφεραν το ανέφεραν στην τροχαία???
Τι ποινή πήρε ???(ΑΝ τον έπιασαν.....)

και το κυριότερο .......

Αυτός συνεχίζει να οδηγάει???

Μια επισης πολυ καλη προταση ειναι ο 2-ετης αποκλεισμος του οδηγου απο την οδηγηση γενικα!Ακομα και ποδηλατου!!!!!

Πως το κανει η wada,ετσι να το εκανε και η αστυνομια γιατι ο ανθρωπος απλα... ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ!!!
Ακου ρε τι πηγε και εκανε!!!!!

Ούτε καν όπισθεν, έστω... :wall: :wall:

Ρε παιδια, γιατι σας κανει εντυπωση? Δεν κυκλοφορειτε ολοι καθημερινα στους Ελληνικους δρομους? Δεν βλεπετε ολοι τι Ζ Ω Α πιανουν τιμονι? ΟΚ, ο συγκεκριμενος ειναι εντυπωσιακα μαλάκας, αλλα εντυπωση δεν μου κανει.

Παρα τα ασχημα νεα της μερας..

Η ζωη συνεχιζεται....

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια.

Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος.

Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:

Αγαπημένε μου γιε,

είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.

Σε αγαπώ, ο πατέρας σου.

Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα,

παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ.

Σ' αγαπώ κι εγώ,
Ahmed.

Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.

Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα,

είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.
Σ' αγαπώ,

Ahmed.