Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

• Thread starter Thread starter marinaki2100
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοριτσια μου εγω ειμαι 35....εχουν οριο ηλικιας οι εταιρειες?

Θεωρητικά όχι δεν υπάρχει όριο ηλικίας, αλλά φυσικά αυτό θεωρητικά μόνο .... Φυσικά προτιμούν ηλικίες 20 - 30 (το πολύ 30). Αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία απ οσο ξέρω δε δίνει τόση σημασία στην ηλικία... Εχει άτομα και μεγαλύτερα απο 35 ....

Για Ηράκλειο δε μας ενημέρωσαν για δεύτερη συνέντευξη είπανε μόνο αν είναι θετική η απάντηση θα σας καλέσουμε σε 2 βδομάδες.

Ευχαριστω πολυ οσο αφορα το οριο ηλικιας

Καλημερα κ απο μενα.
Γνωριζει κανεις,επειδη διαβασα οτι στο Ηρακλειο δε καναν 2η συνεντευξη,και οτι θα ειδοποιηθουν μετα απο 2βδομαδες,αν στη Θεσσαλονικη,την Κυριακη ειναι ηδη επιλεγμενες οι κοπελες κ θα παν για τα τελικα χαρτια η οτι αλλο χρειαζεται?Ευχαριστω εκ των προτερων, :D

Στη συνέντευξη της Θεσσαλονίκης δεν ειπωθηκε κάτι τέτοιο όποτε δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όποτε λογικά όχι.

Έχει ειδοποιηθεί καμιά κοπέλα στο Ηράκλειο για θετική απάντηση;

Στο Ηράκλειο ποια ημέρα πήγατε για συνέντευξη όσοι σας κάλεσαν;

Εγώ πήγα 27/01 αλλά έμαθα από άλλη κοπέλα οτι κάνανε και στις 28/01 για αλλη μέρα δε γνωρίζω

thess95":3e1tjpt3 said:
Καλημερα κ απο μενα.
Γνωριζει κανεις,επειδη διαβασα οτι στο Ηρακλειο δε καναν 2η συνεντευξη,και οτι θα ειδοποιηθουν μετα απο 2βδομαδες,αν στη Θεσσαλονικη,την Κυριακη ειναι ηδη επιλεγμενες οι κοπελες κ θα παν για τα τελικα χαρτια η οτι αλλο χρειαζεται?Ευχαριστω εκ των προτερων, :D
Αυτό πάλι πως προκύπτει;;;