Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

• Thread starter Thread starter marinaki2100
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ellinair

Καλήμερα! Οι υποψήφιες-οι που κλήθηκαν ήδη για συνέντευξη είναι για Ηράκλειο μόνο;

Η φίλη σου κλήθηκε για Κρήτη η΄για Θεσσαλονίκη?

AmaliaLed":17gbjqh0 said:
SophiaShant όχι από ότι μου είπε δεν της είπαν τίποτα περί ενδυμασίας παρά μόνο να κρατάει ένα βιογραφικό μαζί της. Αλλά φαντάζομαι δεν πάμε στο πολύ κάζουαλ ντυμένες. Άμα ψάξεις στο google πιστεύω θα βρεις συμβουλές σε όλο το σύνολο για την πρώτη συνέντευξη. Άμα με πάρουν πριν απο εσάς θα σας γράψω τι ζητήσανε και τι συζητήθηκε πάνω κάτω για να πάτε προετοιμασμένη.

Σε ευχαριστώ πολύ και σε εσένα !!!!

Μα κορίτσια για να καταλάβω

Όπως είπε στη σελίδα 1 η Νικολ για την Aegean ότι κάνουν πρώτα ψυχομετρικό τεστ και μετά μετράνε τις αναλογίες

Το ίδιο γίνεται και στην Ellinair ?

Και μετά τη δεύτερη φορά σε ξανακάνουν και κανείς τη συνέντευξη ;

Καλησπέρα ! Σήμερα με καλέσαν κι εμένα για τη βάση της Θεσσαλονίκης!
marinaki2100 απ' όσο ξέρω στην ellinair στην πρώτη φάση είναι μια μικρή συνέντευξη του τύπου "γιατί θες να γίνεις αεροσυνοδός" ή
" πες μας κάποια πράγματα για σένα" και κρατάει το πολύ 5 λεπτά. Στην επόμενη δε ξέρω τι γίνεται...

mordredkd":3w1vsfm6 said:
Καλησπέρα ! Σήμερα με καλέσαν κι εμένα για τη βάση της Θεσσαλονίκης!
marinaki2100 απ' όσο ξέρω στην ellinair στην πρώτη φάση είναι μια μικρή συνέντευξη του τύπου "γιατί θες να γίνεις αεροσυνοδός" ή
" πες μας κάποια πράγματα για σένα" και κρατάει το πολύ 5 λεπτά. Στην επόμενη δε ξέρω τι γίνεται...

Μπράβο! Συγχαρητήρια! Σε πήραν τηλέφωνο ή μέσω κάποιου μέιλ; Εμένα δεν με έχουν καλέσει πάντως! Η προκήρυξη έλεγε και για ιπτάμενους φροντιστές δηλ. για άντρες αεροσυνοδούς, ένας γνωστός μου με είπε ότι παίρνουν μόνο γυναίκες. Τι να πω. Κάποια ειδοποίηση δεν έχω ακόμα και μια κάποια απογοήτευση τη νιώθω.

Άκυρο! Μόλις με πήραν!!!Κι εμένα για το επόμενο Σάββατο 11.30 η ώρα! Ολους την ίδια ώρα μας έχουν; :D :D :D

Συγχαρητήριααααα!! Εμένα μ έχουν στις 10 το πρωι... Η διευθυνση είναι 9ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Μουδανιών έτσι;

Συγχαρητήρια, παιδιά!! Μπράβο!
Σας πήραν τηλέφωνο; Τι σας είπαν;
Εσείς ποτέ περίπου στείλατε το βιογραφικό, πριν πόσες μέρες/βδομαδες;
Εμένα ακόμα να με πάρουν.... :( :cry:

Mπράβο σε όσες δέχτηκαν τηλεφώνημα! Να ρωτήσω, έχετε προυπηρεσία; Αν όχι, έχετε γνώση ρωσικών; Για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα λίγο για τα κριτήριά τους!!!