Φιλε aas59,
Τελευταια μου παρεμβαση και μετα ολοι οι αλλοι ας εχουν την τελευταια κουβεντα. Λες λοιπον:
Κάνεις όμως λάθος συγκρίσεις. Τα παραδείγματα που παραθέτεις δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα μας.
Λαθος, τα χαρακτηριστικα της κομπινας διαφερουν σιγουρα, αλλα σε τελικη αναλυση και οι υπαλληλοι των αλλων εταιριων εβλαψαν:
1. την εταιρια τους, λογω εξοντωτικων προστιμων και δημιουργια αρνητικης εικονας,
2. εβλαψαν αμεσα τους χρηστες των προιοντων της εταιριας τους και δημιουργησαν σχεσεις δυσπιστιας και...
3. εβλαψαν και εμας τους υπολοιπους επειδη εμμεσως πλην σαφως το κοστος απο τα τεραστια προστιμα θα μετακυλιστουν σε μας με την μορφη
πιο ακριβων εισητηριων, προσαυξησεων κλπ.
Αν θες να μου πεις οτι ενα πορτοκαλι ειναι διαφορετικο απο ενα μηλο, το δεχομαι, αλλα σε τελικη αναλυση και τα δυο ειναι φρουτα....
Τελος, δεν παραθεσα τα παραδειγματα ως συγκριση αλλα μαλλον ως αποδειξεις οτι αυτα συμβαινουν (
κακως ), παντου. Και το προβλημα μου ειναι γιατι τοσο ευκολα ξεκατινιαζουμε τις Ο.Α. και τα ριχνουμε ολα στο γεγονος οτι ειναι μια κρατικη εταιρια ( δηλ. η Air France, Singapore Airlines και η Emirates τι ειναι; ) και βριθει απο συνδικαλιστες, και δεν βλεπουμε οτι αυτο ειναι ενα προβλημα που εχει να κανει με συγκεκριμενους ανεντιμους ανθρωπους;; Π.Χ. η Singapore Airlines προσφατα απελυσε εναν αρχιφροντιστη επειδη εκλεβε αντικειμενα ( σαμπανιες και καλυντικα ) απο τα αεροσκαφη. Πριν απο λιγα χρονια απελυσε 2 με 3 ατομα ακομη ( αεροσυνοδους ) επειδη εκαναν διακινηση ναρκωτικων - αυτοι συνεληφθηκαν απο την αυστραλιανη αστυνομια. Πιστευετε πραγματικα, οτι αυτο συνεβη επειδη η Singapore ειναι κρατικη εταιρια, η μηπως επειδη σαν κρατικη εταιρια δεν κανει καλο ελεγχο στο ποιους προσλαμβανει;
Οι αεροπορικες εταιριες με τους χιλιαδες υπαλληλους τους ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας: με τους καλους, τους κακους, τους εντιμους, τους απατεωνες της κλπ.
Γιατι πρεπει οι ΟΑ να ειναι η εξαιρεση, και - επιμενω - τι σχεση εχει η υπεξαιρεση με το γεγονος οτι ειναι ο εθνικος και δημοσιος αερομεταφορεας ;
![question :?: :?:](/community/data/assets/smilies/icon_question.gif)