Annie171190
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- SEH
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
Χαιρετε!Ειμαι τελειως νεα στο φορουμ και για να γραψω χρειαστηκε να ανοιξω θεμα επειδη τα ηδη υπαρχοντα θεματα ειναι κλειδωμενα και αδυνατω να ποσταρω κατι,οποτε ζηταω συγνωμη...Παιδια εχω κανει μια ερευνα σχετικη με το επαγγελμα της αεροσυνοδου και δεν θελω να σας πρηξω με χιλιοειπωμενες ερωτησεις των οποιων τις απαντησεις εντοπισα διαβαζοντας παααρα πολλες σελιδες σε διαφορα θεματα σας(προσεξα πως ειστε λιγο ευεξαπτοι σ'αυτο το θεμα
)...το μονο που δεν καταφερα να εντοπισω καπου ειναι το θεμα της υπηκοοτητας.Οσον αφορα τις ελληνικες αεροπορικες εταιρειες παιζει ρολο η καταγωγη καποιου η αυτο το χαρακτηριστικο δεν λαμβανεται υποψη? Ειδα πως σε καποιες εταιρειες ξενες κυριως χρειαζεται αμερικανικο η αγγλικο η δικο τους διαβατηριο δεν ξερω ομως τι συμβαινει στην περιπτωση των ελληνικων εταιρειων....Και κατι αλλο που δεν καταννοησα καλα.Οσον αφορα την emirates,ο τοπος διαμονης ενος ατομου που θα προσληφθει απ'αυτην που θα ειναι?Κανονικα ελλαδα η αλλου πχ ντουμπαι?..Σας ευχαριστω προκαταβολικα...Και κατι αλλο που θελω να μοιραστω μαζι σας και συγχωρεστε με αν σας κουρασω...Παιδια ειμαι 21 φοιτητρια παιδαγωγικου αθηνων με αγγλικα+ ιταλικα,υψος 1.73 και 61 κιλα.Πραγματικα αισθανομαι πολυ τυχερη που εχω επαρκες υψος γιατι λυπαμαι οταν αλλες κοπελες θελουν τοσο πολυ να γινουν αεροσυνοδοι και το υψος τους εμποδιζει.anyway...Ηθελα να πω πως το επαγγελμα της αεροσυνοδου το ονειρευομαι χρονια και παρα τις σπουδες μου,αυτο που θελω να κανω με το που τελειωσω την σχολη ειναι να πεταξω.Αισθανομαι τρομερη συγκινηση και μονο στην ιδεα αν και ξερω πως λιγο πολυ η δουλεια αυτη χαρακτηριζεται ως σερβιτορα πολυτελειας.Αδιαφορω ομως .Το θελω πολυ και θελω οπωσδηποτε να τα καταφερω.Αυτο που με στενοχωρει ειναι το οτι θα χρειαστει να περιμενω αλλον εναν χρονο ωσπου να παρω το πτυχιο μου.Στενοχωρεθηκα πολυ γιατι ειδα οτι σημερα η emirates διοργανωνει open day και δεν μπορω να παω μιας και εχω δεσμευτει με την σχολη να την τελειωσω....Παρ'ολα αυτα ευχομαι ολοψυχα Καλη Επιτυχια στους συμμετεχοντες.Ευχομαι οσοι το αξιζουν να στελεχωσουν τις θεσεις και οσοι δεν τα καταφερουν να μην στενοχωρηθουν,αλλα να μην αρχισουν να κατηγορουν τους παντες και τα παντα κιολας εκτος του εαυτου τους γιατι αυτο το φαινομενο δυστυχως ειναι συχνο και καθολου αξιοπρεπες.Οφειλουμε να αναλαμβανουμε την ευθυνη του εαυτου μας.Ναι η ζωη δεν ειναι παντα δικαιη αλλα ουτε και τοσο αδικη τελικα.Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν απ'τα 200 ατομα περασουν τα 45,υπαρχει λογος.Ειναι επειδη ανταποκρινονται περισσοτερο σ'αυτο που ζηταει η εκαστοτε εταιρεια.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Γεια χαρα!Τωρα που γραφτηκα στο φορουμ θα σας γραφω συχνα πυκνα!