Internet booking Sites

• Thread starter Thread starter milou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
airtickets

Παρατηρώ ότι η Air tickets δεν βγάζει πλέον εταιρίες όπως RyanAir, Volotea, Astra. Μόνο Aegean. Πχ για Σαντορίνη. Μέχρι πριν λίγες μέρες τις έβγαζε. το θεωρώ μεγάλο μείον, ξέρει κανείς τι έχει συμβεί;

Θελω να κλείσω εισητηρια μεσα απο τo airtickets.gr και επειδή έως τωρα πάντα έκλεινα απο τις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών εχω μια απορία.
Όταν θες να κλείσεις δρομολόγιο το οποίο ειναι με ενδιάμεσο σταθμό, εννοειται οτι οι βαλίτσες πηγαίνουν κατευθείαν στον τελικό προορισμό σωστά; όπως θα γίνονταν αν έκλεινα απευθείας απο την ιστοσελίδα της εταιρείας;

Κανονικα φιλε μην σε ανησυχεί. Θα δημιουργηθεί ενα ενιαίο δρομολόγιο,που οι βαλιτσες θα πανε στον προορισμό τους .

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Αυτή είναι η Ελληνική επιχειρηματικότητα, :mrgreen: αφού μάζεψε ότι μπόρεσε το καλοκαίρι έριξε το κανόνι και όποιον πείρε η μπόρα.

http://www.airnews.gr/2015/09/14/%CE%AD ... sttickets/

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία διαδικτυακή εταιρία εισιτηρίων που βαράει κανόνι. Γι αυτό λέμε και ξαναλέμε να κλείνουμε από τις αεροπορικές εταιρίες κατευθείαν και όχι μέσω τρίτων.

μία ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλού. Κάποια internet booking sites ζητάνε κατά την αγορά εισιτηρίου να συμπληρώσεις αριθμό ταυτότητας/διαβατηρίου.

Επειδή πρόκειται για ταξίδι εκτός ΕΕ, και ο φίλος που θα ταξιδέψει μαζί μου δεν έχει ακόμη διαβατήριο, τι λέτε μπορώ να προχωρήσω και να κλείσω τα εισιτήρια βάζοντας την ελληνική ταυτότητα που προφανώς δεν θα λέει τίποτε στους βραζιλιάνους ή θα έχω πρόβλημα μετά;

Θέλει να ταξιδέψει εκτός Ευρώπης και δεν έχει διαβατήριο;;; Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Ούτε από Αθήνα δεν θα τον αφήσουν να φύγει!!! :doubt:

είπα "δεν έχει ΑΚΟΜΗ διαβατήριο"

για την ιστορία μπορείς να κλείσεις εισιτήριο βάζοντας π.χ την ελληνική ταυτότητα και μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους πεις τον αριθμό του διαβατηρίου όταν αυτό εκδοθεί

Με την προϋπόθεση ότι η ταυτότητα έχει Λατινικά γράμματα και όχι Φ, Π κλπ. Αν θεωρεί ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην έκδοση διαβατηρίου (πχ να μη χρωστάει στην εφορία κλπ) τότε ας προχωρήσει. Αν και το διαβατήριο κάνει μόλις 3 μέρες να εκδοθεί