Important: Charters ths Ethnikis

• Thread starter Thread starter goldfish
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δείτε και θαυμάστε (έχει πέσει και ψηφιακό zoom, γι'αυτό και η φωτο είναι μέτρια):

https://www.airliners.gr/community/album ... pic_id=482
-Τι νά 'ναι αυτό εδώ το σωληνάκι, captain?
-Δεν ξέρω, βγάλε καλύτερα το ψαλίδι να το κόψουμε. Δε μου φαίνεται να χρειάζεται σε τίποτα...
(αυτό δεν το άκουσε ο πύργος)

Για όποιον δεν μπορεί να διαβάσει καλά το τηλέφωνο των κρατήσεων της εταιρίας, μην ανησυχείτε, μπορώ να του το δώσω εγώ. Θα είναι...once in a lifetime εμπειρία!

(έγινα ισοπεδωτικός, αλλά με αυτά που είδαμε τι να σχολιάσω...)

George - Air Greenland (και με Bepanthol και χωρίς, δεν αλλάζω livery για καιρό ακόμα)

Aqaba apo allh optikh gwnia...

Egw o kakomoirhs, kathomoun sto Skyview se strtigika topothetimenh thesh: Eblepa mprosta mou to parathyro pou blepei gefyra, akribws apo panw thn thleorash me to GrandPrix kai gyrnwntas aristera eblepa troxodromo & diadromo.... To frappogalo na idrwnei sto trapezi kai to Canoni apala akoumpismeno sth karekla mprosta mou.

Se kapia fash blepw to en logw B737 na tsoulaei sth gefyra pros ton diadromo. Pernw to Canoni (to ksypnisa to kakomoiro mwre) bgenw eksw kai xalw kana triari frames (Fuji 100ASA film) epanw tou. Yshxos oti ekana to kathikon mou, epistrefw sto ferrarofrappogalo mou.

Kamposh wra meta blepw aristera mou na pernaei pali Aqaba 737 gia diadromo kai apogeiwsh... Ftou! lew ston eayto mou kai to gkarsoni na me koitaei epitimitika (mallon akousthke to "Ftou!"). Eixe kai deytero Aqaba kai egw o blaks ekoimithein skeftika...

Meta afou eftasan kai oi kamenoi, ematha ti eixe symbei...

Kostas
...diatirw to Olympic Ailrines einai-kainourgio-alla-to-gbalame-apo-to-bafeio-gia-na-kanei-dromologio-plin-to-teleisoume white livery

Ένα πράγμα έχω να σας πω αν και το μεταφέρω με μεγάλη επιφύλαξη, γιατί μόλις το άκουσα από το Mega. Το Α300-600 των ΟΑ που έφερε την Εθνική από LIS, έκανε LOW PASS στο Βενιζέλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είπαμε, το λέω με επιφύλαξη, αλλά η δημοσιογράφος που είναι στο LGAV ήξερε και τον τύπο του αεροπλάνου και τι είναι το "χαμηλό πέρασμα"... (φαντάζομαι ότι θα είχε ενημερωθεί από κανένα δελτίο τύπου που θα τους μοίρασαν οι ΟΑ...) Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει;

(είπε και κάτι για water salute, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαμηλή διέλευση...)

Ορίστε και η σχετική φωτοτου ενός από τα δύο Tristar.

Μόλις έμαθα ότι στη ΝΕΤ έδειξαν και το low pass του "Μακεδονία" (γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ).

George":205hz2jb said:
Ένα πράγμα έχω να σας πω αν και το μεταφέρω με μεγάλη επιφύλαξη, γιατί μόλις το άκουσα από το Mega. Το Α300-600 των ΟΑ που έφερε την Εθνική από LIS, έκανε LOW PASS στο Βενιζέλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είπαμε, το λέω με επιφύλαξη, αλλά η δημοσιογράφος που είναι στο LGAV ήξερε και τον τύπο του αεροπλάνου και τι είναι το "χαμηλό πέρασμα"... (φαντάζομαι ότι θα είχε ενημερωθεί από κανένα δελτίο τύπου που θα τους μοίρασαν οι ΟΑ...) Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει;

(είπε και κάτι για water salute, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαμηλή διέλευση...)

Nai ki egw to akousa... na sas pw omws to prwto pou skeftika htan "poio skelos den katebhke ayth th fora?" :lol: :P

Kostas

Αυτό με το Low Pass το ανάφεραν και στη ΝΕΤ, αλλά τελικά δεν είδα κάτι τέτοιο στη τηλεόραση. (εκτός και αν με πείρε ύπνος εκείνη τη στιγμή). Απλά ο κυβερνήτης έκανε κανονικά την προσγείωση αλλά κράτηση τη μύτη και τον μπροστινό τροχό αρκετή ώρα στον αέρα και μετά τον κατέβασε (εκτός και αν εννοούσαν χαμηλή διέλευση του μπροστινού τροχού :D)

Είχαν πάλι και την κλασσική ασπίδα νερού... αλλά στη ΝΕΤ δεν ήξεραν καν με ποια εταιρεία θα έρθουν. Σε μια φάση έδειξαν 737 της Aegean και ο κ. Δούκας από το στούντιο ρωτούσε αν είναι αυτό. Και μόλις πήραν χαμπάρι ότι δεν ήταν αυτό, έδειξαν πλάνα από το αεροδρόμιο... :?

Epivevaiwnw ki egw oti den edeikse tipota apo low-pass stin TV.Twra,einai 2 ta tina:
A)Den ekane low-pass
B)Ekane low-pass kai oi reporters den piran grammi...

Episis,itan to SX-BEK (apo ekeina pou tou katevainoun kanonika oi troxoi,Phixer :lol: ),kai to water cannon salute itan omologoumenws entypwsiako!

PS:George,wraia i foto tou LDN! Ki as exei "horizon" :lol:

Για να το λέτε όσοι το είδατε, μάλλον δεν έγινε low pass ή...δεν το πήραν χαμπάρι... Εμένα μου το μετέφεραν άλλοι, άσχετοι με το άθλημα.

ALX, μάλλον πρέπει να συνηθίσουμε να κρατάμε τη φωτογραφική στραβά :wink: