Idiwtikopoihsh OA

• Thread starter Thread starter sxoaa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
H δουλειά του κράτους φίλε είναι ακριβώς να δημιουργήσει συνθήκες ώστε η ... κρατική Coca-Cola και η ιδιωτική Έψα να μπορούν να ανταγωνίζονται. Γιατί μια κρατική Coca-Cola είναι ακριβώς όργανο διαφθοράς, μέσο υλοποίησης διαφόρων άλλων σκοπών, κλπ κλπ. Άρα γιατί να της δώσουμε και ένα μονοπώλιο από πάνω;;;

george_a":myk5sln0 said:
H δουλειά του κράτους φίλε είναι ακριβώς να δημιουργήσει συνθήκες ώστε η ... κρατική Coca-Cola και η ιδιωτική Έψα να μπορούν να ανταγωνίζονται. Γιατί μια κρατική Coca-Cola είναι ακριβώς όργανο διαφθοράς, μέσο υλοποίησης διαφόρων άλλων σκοπών, κλπ κλπ. Άρα γιατί να της δώσουμε και ένα μονωπόλιο από πάνω;;;

Για άλλη μία φορά, ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει μονοπώλιο αλλά όχι και να συρρικνώνουμε την Ολυμπιακή για να απλωθεί η Αιγαίου! Αυτά μόνο ο Βασιλάκης τα σκέφτεται (μήπως είσαι συγγενής του; :wink: )
Αφού μπήκε στο παιχνίδι ας ανοίξει νέες γραμμές! Αλήθεια γιατί στις γραμμές που πετάνε και οι δύο το επάνω χέρι το έχει η Ολυμπιακή;

Blade":14sk15s7 said:
(μήπως είσαι συγγενής του; :wink: )
Καλό αυτό... Το άλλο με τον Τοτό στο έχουνε πεί;

Blade":14sk15s7 said:
Αφού μπήκε στο παιχνίδι ας ανοίξει νέες γραμμές! Αλήθεια γιατί στις γραμμές που πετάνε και οι δύο το επάνω χέρι το έχει η Ολυμπιακή;

Για μια ακόμα φορά κάνεις λάθος. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Δεν ξέρω αν έχεις δεί ότι όπου υπάρχει ανταγωνισμός ο κόσμος, το επιβατικό κοινό διαλέγει κάτι άλλο από αυτό που νομίζεις.
Έψα και πάλι Έψα...
(όχι, δεν είμαι συγγενής του ιδιοκτήτη της Έψα...)

Έχει καταντήσει παιδική χαρά το thread... :bash:

:5: :5: :5: :5: :5:

ΥΓ: Έχουμε ελεύθερη οικονομία, οποτε αφήστε τα κομπλεξικά!!!!

:stupid: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:

Κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια.. :?

george_a":on8aaamm said:
Για μια ακόμα φορά κάνεις λάθος. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Δεν ξέρω αν έχεις δεί ότι όπου υπάρχει ανταγωνισμός ο κόσμος, το επιβατικό κοινό διαλέγει κάτι άλλο από αυτό που νομίζεις.
Έψα και πάλι Έψα...
(όχι, δεν είμαι συγγενής του ιδιοκτήτη της Έψα...)

Φίλε δεν στα έχουν πει καλά τα παιδιά εκεί στη Παλλήνη! Για ξαναρώτα τους και πες τους να σου δώσουν και στοιχεία.
Δεν ξέρω αν έχεις επαγγελματική σχέση με τον αεροπορικό χώρο αλλά καλό θα ήταν να δεις τις πληρότητες.

Εξ' ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.

Λυπάμαι. To ότι αρνείσαι να διαπιστώσεις την αλήθεια δεν είναι λόγος να συνεχίσω να σε διορθώνω. Μήπως πρέπει να ...προσγειωθείς στην πραγματικότητα;;;

Η συζήτηση έχει πάρει λάθος δρόμο... Έχεις κάτι να μας πεις για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής;

Προς τα υπόλοιπα μέλη:

Ζητώ συγνώμη που παρασύρθηκα σε συζήτηση εκτός του topic.

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σε πολλα σημεια η συζητηση παιρνει χαρακτηρα προσωπικης κοντρας....κουβεντα κανουμε.Η διαφωνια μπορει να εχει πιο κοσμιο υφος....και οχι επιθεση επι προσωπικου.........ας το κοιταξουμε λιγο.......

Αρκετά το κουράσαμε το θέμα ... βάζω για την ώρα κλειδαριά και όταν υπάρξει κάποιο νέο συνεχίζουμε την συζήτηση. :wink:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.