jj_lgkr
First-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- SAA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDH
satcorfu":2p7v6w97 said:Εγω, αναφέρομαι -και το γράφω- στα κεντρικά μεγάλα ΜΜΕ.
[...]
Υ.Γ Οταν μιλάει το άρθρο για υπαλληλο της εταιρείας, εννοεί της handling ή της Fraport ?
Έχεις δίκιο, ανακαλώ. Τα κεντρικά μεγάλα ΜΜΕ κάνουν ότι τους λένε, το ξαναείπαμε αυτό.
Το άρθρο φαντάζομαι εννοεί τους Ambassadors της Fraport που γυρνάνε και βοηθάνε τον κόσμο, δεν έχω δει σχεδόν ποτέ Handler να παίρνει ή να αφήνει κάποιον από το curbside.
Επειδή λοιπόν τυχάινει να γνωρίζω αρκετούς και έχω μιλήσει μαζί τους, δουλεύουν 8ωρο αυστηρό. Νέο terminal δε θα γίνει στην Κέρκυρα ούτε νομίζω υπήρξε ποτέ κανένας που ήλπιζε σε Ioannis Kapodistrias Terminal 2. Επέκταση θα γίνει του παρόντως terminal προς τα νότια, και με κάποιες έξτρα επεκτάσεις σε άλλα σημεία θα φτάσει σε διπλάσια τετραγωνικά σε 4 χρόνια (τουλάχιστον αυτό λέει το σχέδιο). Για φέτος το χειμώνα έχει ζητηθεί από την ΥΠΑ να εγκρίνει να αλλάξουν όλες οι τουαλέτες, να προστεθεί Hold Baggage Screening, και να γίνει αλλαγή της διαρρύθμισης (κατάργηση του τμήματος πτήσεων Εσωτερικού, που θα γίνει όλο Arrivals και αύξηση της αίθουσας transit, για όποιον ενδιαφέρεται).sujepo":2p7v6w97 said:Σιγά μη δουλεύουν μόνο 8ωρο. Δε χρειάστηκε να μιλήσω μαζί τους. Φαίνεται ότι είναι εξαντλημένοι και ότι τους ταράζουν στη δουλειά.
[...]
Οπότε μας λες ότι στην Κέρκυρα δε θα γίνει το νέο τέρμιναλ? Μόνο τις τουαλέτες θα φτιάξουν σε 40 χρόνια?
Παρεπιπτόντως διάβαζα πριν λίγες σελίδες αναρωτιόμασταν από που προέκυψαν τα 70εκ€ που ζητάει η Φραπορτ (κάπου τόσα δεν ήταν; δε με βοηθάει η μνήμη μου) και λέγαμε για την αυστηρή καταμέτρηση που έκανε η Φράπορτ πριν αναλάβει (τότε που έβαζε αυτοκόλλητα και στους ανεμιστήρες). Ε, τα 70εκ προέκυψαν όταν δεν παρέλαβε αρκετά πράγματα, και όταν πολλά πράγματα που παρελήφθησαν ως "σε πλήρη λειτουργία" από την ΥΠΑ τελικά δεν δούλευαν.
Τυχαίο παράδειγμα: στην καταμέτρηση προ-παραλαβής ας πούμε ότι μετρήθηκαν 16 υπολογιστές, επί 700€ ο καθένας (είπαν στην καταμέτρηση ένα περίπου). Τα έβαλαν κάτω μαζί με τα υπόλοιπα όλων των αεροδρομίων και είπαν, άντε να κάνουμε πρόταση 1,2 δις €. Έλα όμως που ανέλαβαν τα αεροδρόμια και όταν παρέλαβαν τους υπολογιστές που λέγαμε οι μισοί δεν άνοιγαν, και αντί για υπολογιστές 2ετίας τους βγήκαν Pentium4 εποχής του Νώε αξίας 30€ στο ebay. Ε βάλε τα PC, βάλε έπιπλα, βάλε λάμπες, βάλε αεροδιαδρόμους που αντί για PCI 70+ έχουν 50, βάλε βάλε... ε μαζεύτηκαν.