Καλησπέρα,
είμαι ο μικρός Ιωάννης (ο γιος του Φώτη).
Είμαι τεσσάρων μηνών και οι γονείς μου έχουν αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να πάμε ταξίδι στη γιορτή μου και στη γιορτή του μπαμπά μου.
Θυμάμαι, όταν ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου, τους άκουγα που κανόνιζαν αυτό το ταξίδι.
Θυμάμαι επίσης , όταν το έλεγαν σε άλλους, οι άλλοι τους αποκαλούσαν τρελούς.
"Πού θα το πάτε το παιδί τόσο μικρό, θα πάθει τίποτα, δεν πάτε καλά, εκεί κάνει κρύο, να κάτσετε στα αυγά σας" κλπ κλπ.
Ευτυχώς, στους γονείς μου ή δεν αρέσουν τα αυγά ή πρέπει να είναι αρκετά βαρεμένοι και τους αγνόησαν όλους.
Εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά, αλλά σκεφτόμουν ότι αφού όλοι οι άλλοι φοβούνται, σημαίνει ότι θα περάσουμε καλά.
Δεν ξέρω πού πέφτει αυτό το Μόναχο, ξέρω όμως ότι εκεί γεννήθηκε ο μπαμπάς μου. Επίσης έχω καταλάβει ότι η μαμά μου το λατρεύει αυτό το μέρος, άρα συμβαίνει κάτι από τα εξής:
α) το μέρος είναι super,
β) το λατρεύει γιατί εκεί γεννήθηκε ο μπαμπάς ή
γ) της έχει γυαλίσει κάποιος άλλος μπαμπάς σ' αυτό το Μόναχο.
Ότι και να συμβαίνει πάντως εγώ γουστάρω πολύ που θα ταξιδέψω εκεί.
Άσε που δεν έχω μπει ποτέ στη ζωή μου(!) σε αεροπλάνο και είμαι περίεργος.
Απ' όσο ξέρω θα φύγουμε στις 5 Γενάρη και θα μείνουμε 4 μέρες στο Μόναχο, μετά θα φύγουμε οδικώς για Αυστρία όπου θα μείνουμε 2 μέρες στο Ζάλτσμουργκ, 3 στο Ζέελ αμ Ζέε και κατόπιν θα πάμε οδικώς άλλες τρεις μέρες στην Ελβετία.
Από εκεί επιστρέφουμε στο Μόναχο για την πτήση της επιστροφής στις 17 Γενάρη.
Για να μη σας πολυζαλίζω λοιπόν,
το πρώτο μου ταξίδι:
ATH-MUC 05.01.2009 LH3391
MUC-ATH 17.01.2009 LH3390
Σημείωση:
α) Μπορεί να μην ξέρω ακόμα να γράφω, αλλά απ' όσο καταλάβατε, ξέρω να πληκτρολογώ... άρα,
μόλις γυρίσω θα σας γράψω trip report
.
β) Χρόνια πολλά σε όλους σας (και παρακαλώ ανακυκλώστε και κάτι από τα σκουπίδια σας. Αφήστε λίγο χώρο και λίγες πρώτες ύλες για εμάς τους νεότερους)