Η Ελλαδα μας με τα ματια των Ρωσων

• Thread starter Thread starter Georgi1964
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
νομιζω οτι το θεμα εδω δεν ειναι ουτε η περιληψη, ουτε η μεταφραση ουτε τιποτα απο ολα αυτα. ο φιλος απλα θελησε να μοιραστει καποια sites και καποια links που παρακολουθει και τα βρισκει ενδιαφεροντα.
δεν προκειται ουτε για trip report (και απο εκει ξεκινησε το θεμα, δηλ. οτι κακως το εβαλε αρχικα στην κατηγορια trip reports), ουτε για τιποτα σχετικο με τα υπολοιπα θεματα του φορουμ, ειναι απλα μια παραθεση ιστοσελιδων και μαλιστα σε ξενη γλωσσα.

συμβουλη μου προς το Georgi, εαν μου επιτρεπεται θα ηταν η εξης. να αφησει τα trip reports των αλλων και τα link που του αρεσουν και να προσπαθησει να παρουσιασει κατι δικο του. ο καθενας απο εμας διαβαζει ενα σωρο sites θα ηταν ασκοπο να τα παραθετουμε εδω και μαλιστα ατακτα και σωρηδον. αυτο που θα ενδιεφερε πραγματικα θα ηταν τα ΔΙΚΑ του ταξιδια, οι δικες του εμπειριες και οι φωτογραφιες που εβγαλε ο ιδιος στα μερη που εζησε και ταξιδεψε. αλλωστε πιστευω οτι ενας ανθρωπος που εχει ζησει διαφορετικες χωρες εχει να πει αρκετα πραγματα, ειναι περιττο να ποσταρει τις εμπειριες αλλων ενω εχει να μοιραστει τις δικες του.

συμβουλη μου προς το Georgi, εαν μου επιτρεπεται θα ηταν η εξης. να αφησει τα trip reports των αλλων και τα link που του αρεσουν και να προσπαθησει να παρουσιασει κατι δικο του .
Συμφωνω ,τοτε να το κλεισουμε η να το σβησουμε τελειως.

αλλωστε πιστευω οτι ενας ανθρωπος που εχει ζησει διαφορετικες χωρες εχει να πει αρκετα πραγματα, ειναι περιττο να ποσταρει τις εμπειριες αλλων ενω εχει να μοιραστει τις δικες του.
Τωρα για τις εμπειριες νομιζω οτι μπροστα στις δικες σας εγω δεν ξερω τιποτα.
Για μενα καλυτερα να διαβαζω τις δικες σας εμπειριες . :)
Απο συμβουλες καλυτερα τα καταφερνω με τους ρωσους.Αυτοι εχουνε πιο πολυ ανανγκη.Τωρα οτι δεν γνωριζω θα σας ρωταω.