Καλημέρα ,σας ευχαριστώ που είδατε το πρόβλημα μας.
Καταρχήν θέλω να πώ ότι έχω ταξιδεύσει με την skyeurope άλλες 8 φορές στο παρελθόν από τις οποίες στις 6 είχα αλλαγή ώρας αλλα δεν με πείραξε διότι ήμουν ενημερωμένος αρκετά πρίν και όχι ελάχιστες ώρες πριν.Θα μπορούσα μάλιστα σε αρκετές να ζητήσω αποζημίωση αλλά δεν το έκανα είχα πάντα κατανόηση.
Δεύτερον θέλω να πω ότι στο συγκεκριμένο ταξίδι μου ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ και επιστροφή μου κόστισε χρόνο και χρήμα χωρίς να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ολόκληρο.
Τρίτον ,τα γεγονότα που σας περιέγραψα είναι ακριβώς όπως έγιναν.δεν έχω εκδηκιτικές τάσεις από την εταιρία,καταλαβαίνω ότι περνάει δύσκολες στιγμές αλλά με την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια μου δεν παίζω.
menelaos δίκαιο έχεις,δεν έφτασα μέχρι εκεί,περίμενα να ισχύει κάποιο δίκαιο πολίτη-καταναλωτή.ακόμα menelaos ότι γράφω το γράφω για να αξιολογηθεί.
teris3 τραβήξαμε πολλά,φαντάζεσαι όμως να ταξιδεύαμε και να μας αρνούνταν την επιστροφή?άντε γύρνα μετά με ΑΟΥΣΤΡΙΑΝ και πλήρωσε 800 € για 2 εισιτήρια και ζήτα τα μετά από τους χρεωκοπημένους....
Akis ,θενκς που το έκανες ξεχωριστό θέμα μήπως και βρεθεί καμία άκρη...
makedonas ,χαρτιά δεν έδινε κανείς.ζήτησα από την συγκεκριμένη κυρία και μου είπε αφού διαμαρτύρεσαι ψάξε και βρες το δίκαιο σου....θα σου συμβούλευα να μην πετάξεις συμπλήρωσε μετά και αφού ήμασταν στο γραφείο της ΥΠΑ .
tnick το είπες'''Οχυρωμένοι πίσω από τη σιγουριά οτι ο πελάτης δεν προκειται να βρει το δικιο του, συμπεριφέρονται με απιστευτη ειρωνια.'''
spotterakis η υπεύθυνη θύμωσε που σιγά-σιγά ξυπνούσαμε και τους άλλους.για την μεταβολή της πτήσεις κατά 4,5-5 ώρες θα μπορούσε ο κάθε επιβάτης να ζητήσει αναψυκτικά,φαγητό και αποζημίωση τουλάχιστον 200€.γιαυτό μας έδιωξε...
oneiro πιστεύω να σε κάλυψαη
rouho θένκς,στην υπηρεσία της ΥΠΑ μου έδωσαν ένα χαρτί ότι η πτήση θα έχει 4,5 ώρες καθυστέριση. Στο Συνήγορο του Καταναλωτή έκανα έγγραφη καταγγελία και περιμένω...έκανα και στο ΚΕΠΚΑ αλλά μου είπαν ότι πρέπει να γίνω μέλος τους για να το προχωρίσουν.ο δικηγόρος μου ,μου είπε να γράψω ένα χαρτί με τα γεγονότα και να το στείλω συστημένο στα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα και όχι στην συγκεκριμένη κυρία στο αεροδρόμιο Μακεδονία γιατί αυτή θα το σκίσει.
ξέρει κανεις που είναι τα γραφεία?
1 Υ.Γ Η πτήση τελικά δεν έγινε με αεροπλάνο της εταιρίας αλλά με ένα παλιό της ΣΛΟΒΑΚΙΑΝ ΑΙΡ από ότι μου είπαν.
2 υ.γ σε 2 μήνες έχω άλλες 5 πτήσεις με την skyeurope που πάνω της έχω κτίσει τις καλοκαιρινές διακοπές μου.ΤΙς έκλεισα 28Η ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2008 και φυσικά στις 4 μου έστειλε να αλλάξω μέρες.............