HLF

• Thread starter Thread starter papas2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μην ξεχνας οτι η HLF αλλα και η Βritannia λειτουργουνε στο ευρυτερο πνευμα της ΤUI προσαρμοσμενες στο τοπικο πνευμα και αναγκες

KATA TH DIKH MOY APOPSH AYTES OI 2 PREPEI NA EINAI IDIES OS PROS TH FILOSOFIA ME THN OPOIA DIEPONTAI.
H MIA PETAEI APO DIAFORA U.K AIRPORTS PROS HILIDAY DASTINATIONS ENO H ALLH APO GERMANIKA AIRPORTS.

Η Hapag Lloyd είναι κατά την άποψη μου μία πολύ αξιόλογη εταιρία με πλήρες service. Έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και την πώληση μεμονωμένων θέσεων.

Εχέτε υπ'όψη ότι βγάζει στο ιντερνέτ καλές προσφορές. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι τελευταία φορά περίπου τέλη Ιουνίου ένα εισητήριο FRA-ATH-FRA 20.08.04-10.09.04 κόστιζε 138 ΕUR με τους φόρους !!! Και εγώ χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου που το αγόρασα το Μάιο γιατι πίστευα ότι δεν θα βρω φτήνοτερο λόγω 2004.

Τα 3 Α-310 της εταιρίας έχουν 9 θέσεις ανά σειρά (3-3-3) και είναι λίγο στενάχωρα, ενώ τα 737-800 για ψηλούς όπως εγώ είναι οριακά.

H HLF EINAI MIA CHARTER ETAIRIA H OPOIA MOIAZEI ME FULL H LOW FRILLS EKSETIAS TOY OTI DINEI KAPOIES DIKES TIS THESEIS DHLADH ENA MEROS THESEON POLEITE OPOS KAI SE MIA KANONIKH ETAIRIA.
GIAYTO EXEI KAI EKDOTHRIA SE ATHINA THESSALONIKI STA YPOLOIPA AERODROMIA DEN EXEI TIPOTA KAI AYTO EINAI POY ME KANEI NA EPIMANO
OTI H HLF KAI OXI MONO EINAI ETAIRIES CHARTER KAI DOYLEYOYN GIA POLY MEGALOYS T.O OPOS O TUI KAI NECKERMANN GIA THN DE.