Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κι εγω ειδα την Αγγλικη εκδοση και ελεγε τα ακολουθα(τα μεταφερω γιατι αν δε τα δει καποιος δε του βγαινει τοσο ευκολα το γελιο!!):
Hellenic Imperial Airways is an airline based in Athens, Greece. It operates charter flights.[2]

As of December 2008, the airline has been grounded by the Greek civil aviation authority for three months. As a result, it has been forced to suspend planned Hajj operations on behalf of Air Niamey, Med-View Airline and Meridian Airlines between Africa and Jeddah. Hellenic Imperial Airways is one of the biggest airlines in Greece(!!!!!!!!). Hellenic Imperial Airways is owned by Nikos and Nasos Thanopoulos.

Fleet
As of December 2008 the Hellenic Imperial Airways fleet consists of the following aircraft:[3]

4 Boeing 747-200
2 Boeing 747-200 Stored

:shock: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ????? :shock:

Πού είδατε ακριβώς ότι γράφει η μεγαλύτερη?
Λέει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες...
Ε ναι λοιπόν, μετά την ΟΑ και την Αιγαίου είναι η τρίτη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία... :lol: :lol: (τώρα με βάση ποιο κριτήριο δεν μπορώ να σας πω ακριβώς...)

Σωστοοοος!!

Δε ξερω,ακομα και η νεοσυστατη ZF ειναι πιο "μεγαλη" (απο αποψη εργου και οχι αεροπλανων...!) απο την ΗΙΑ!Ακομα και η sky express θα ελεγα!

Αυτοι που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ισως εχουν να μας πουν κατι... Βαση της ερευνας μου στο ιντερνετ βρηκα οτι ο ιδιοκτητης Νικος Θανοπουλος ειναι ο προεδρος της ΑΕΚ??? Τι γνωριζουμε για τον κυριο???

Η έκπληξη… δεν έγινε και Νίκος Θανόπουλος, έως τώρα διευθύνων σύμβουλος, ανέλαβε από το μεσημέρι της Τετάρτης την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η επιλογή έγινε ομόφωνα από το δ.σ. της εταιρείας, υπό τις… ευλογίες του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά.
Ο τελευταίος, μετά το τέλος της συνεδρίασης, διατράνωσε την πρόθεσή του να στηρίξει οικονομικά της ΠΑΕ: «Παρά την οικονομική κρίση θα στηρίξουμε την ομάδα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξη στην προσπάθειά μας. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα και θα τη στηρίξουμε όσο μπορούμε».
Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Είναι επίσης μεγάλη η ευθύνη απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ. Αισθάνομαι δυνατός και έτοιμος, δεδομένης της στήριξης των μετόχων. Η καθημερινότητα η δική μου δεν θα αλλάξει, ασχολούμαι ήδη καθημερινώς με την ομάδα και έχω αναπτύξει μια σχέση με τον προπονητή και τον κ. Μανωλά. Πλέον θέλω να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια».

Τη καημενη την αεροπορικη σου θα τη στηριξεις ποτε???

Επισης απο αλλο αρθρο(κομματι μονο):
Βγαίνουν μπροστά Νίκος Νοτιάς και Νάσος Θανόπουλος

Όσο για το ποιος θα πληρώσει τι, θα διαπιστωθεί από το κρίσιμο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Όπως φαίνεται, οι Νίκος Νοτιάς και Νάσος Θανόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ πληροφορίες θέλουν και τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηιωάννου να βοηθούν στη χρηματοδότηση.

Αρα τα δυο αδερφια ειναι μεσα και στην ΑΕΚ.

Και ενα μινι βιογραφικο του Νασου:
Πολλές φορές οι ενδελεχείς (επ)εξηγήσεις περιττεύουν… Ετος 1997. Κουβαλώντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιογραφικό (απόφοιτος του City Guildhall University με BSc στα Οικονομικά και κάτοχος Ανώτατου Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης), το… δελτίο Τύπου δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών! Η οικογένεια της Morgan Stanley είχε μόλις υποδεχτεί ένα δικό μας τέκνο: τον Νάσο Θανόπουλο. Ηλικίας τότε μόλις 30 ετών (γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967). Οι συσχετισμοί που μπορούν να γίνουν σχετικά και με τον δικό του ρόλο στην εξασφάλιση του περιβόητου ομολογιακού δανείου, αυτονόητοι, για να επεκταθεί η δική μας πένα. Στο πλευρό του Ντέμη ήταν απ’ τους πρώτους που τάχθηκαν, από την εποχή ακόμη των πρώτων επαφών με την ENIC. Είναι (όλα αυτά) ένα αξιόπιστο αντίβαρο στο γεγονός πως, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, το δικό του οικονομικό υπόβαθρο μοιάζει κάποια «κλικ» πιο κάτω. Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου (απ’ τα 15 του) απολαμβάνει (και) τον τίτλο του επικεφαλής της ελληνικής και βαλκανικής Κεφαλαιαγοράς, ενώ έχει έναν αδελφό, τον Νίκο, ο οποίος τοποθετήθηκε (πέρσι) σε ρόλο εκτελεστικού διευθυντή.

Δεν αναφερει πουθενα τη ΗΙΑ...Βεβαια δε πιστευω να ειναι λαθος ατομο γιατι εχει και τον αδερφο του μεσα!

Το επομενο σας το κραταω εκπληξη..Απλα διαβαστε στη σελιδα της ΗΙΑ τους στοχους της!
http://www.hellenicairways.com/vision.asp
Πουθενα ομως τα ονοματα του διοικητικου συμβουλιου-προεδρος...

cabincrew4ever":ql4eaosa said:
Αυτοι που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ισως εχουν να μας πουν κατι... Βαση της ερευνας μου στο ιντερνετ βρηκα οτι ο ιδιοκτητης Νικος Θανοπουλος ειναι ο προεδρος της ΑΕΚ??? Τι γνωριζουμε για τον κυριο???

Cabincrew4ever, Ή δεν τα άκουσε καλά τα νέα αυτός που τα μετέφερε ή κάτι άλλο σκεπτόταν κατά την συγγραφή ή θα ήθελε να του οφείλει ο Θανόπουλος μια άδεια σακούλα γεμάτη αέρα ή έχει χιούμορ ή αν του πω πως έρχομαι από τον πλανήτη PAX32%% θα με πιστέψει ή εμένα μου είπαν ψέματα και έχει δίκιο (οπότε του ζητώ συγνώμη προκαταβολικά)… Έμαθα πάντως πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει…

φιλε ξαδερφε οσα εγραψα δεν τα πληροφορηθηκα απο κανεναν και ουτε τα εβγαλα απο το μυαλο μου ... τα διαβασα οπως και ολοι στη βικιπεδια ... δες και εσυ ... οχι μονο στο Hellenic Imperial Airways, αλλα και στο Nikos Thanopoulos ...

Το βικιπεδια μολις διορθωθηκε. :mrgreen:

Εγω δεν βλεπω τιποτα διορθωμενο στη wikipedia ...