Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΕΤΕΡΙΑ ΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΓΜΑ!!!!! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΕΡΑΣ!!!!!
ΛΟΙΠΑΜΕ

Πόλεμος σε όλα τα θέματα... Κακοπροαίρετη κριτική από όλους μας..
Τι είναι αυτο το πράγμα κύριοι διαχειριστές? Επαναπροσδιορίστε....
WE FLY GREECE όχι WE F_ _ K GREECE

Που βλέπεις τον πόλεμο????!!!
Δηλαδή αν κάποιος δεν βλέπει συνέχεια σε κάτι που καταγγέλλεται ανωνύμως και ζητά περισσότερη ενημέρωση (από ενδιαφέρον η ιδιοτέλεια , καλόβουλα η κακόβουλα δεν έχει σημασία ο λόγος) κάνει κάποιο ατόπημα???

Για αυτό τον λόγο υπάρχει αυτή η συζήτηση , για ενημέρωση , νέα , πληροφορίες κλπ.

Η συσκότιση δεν είναι προς το συμφέρον ΚΑΝΕΝΟΣ.

Προς τους(τις) administrators και διαχειριστες και διαχειριστριες του AIRLINERS.GR
Θερμη παρακλησις!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ!!! ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!
WE dont f....k Greece, we fly Greece BUT NOT PIRATES!!!!!
Να εισαστε καλα

Αναρωτιεμαι για μερικους στο φορουμ απο που παιρνουν καποιες πληροφοριες , γιατι , για αεροπειρατεια εγω δεν γνωριζω τιποτα. Ισα-ισα με τους συναδελφους Ιορδανους που εχω επικοινωνια ξερω οτι ολα πηγαν καλα.
Εμεις ειχαμε λιγο φασαρια με τους Φιλανδους επιβατες λογο μεθης και φωτια σε ενα galley.

Οι χαρακτηρισμοί όπως τέρας αλλά και οι προαναφερόμενοι στις προηγούμενες σελίδες του θέματος δεν είναι δημιουργικοί αλλά ούτε και έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα!
Ναι στη διαφορετικότητα απόψεων, όχι όμως στη κακοπροαίρετη κριτική που σε όλους μας είναι πανεύκολο..

Ενταξει,ο ορος αεροπειρατεια ειναι οντως βαρυς.Ισως ο σωστος ορος να ειναι "επιταξη" αεροσκαφους.
Το νιγηριανο πληρωμα εκανε επιταξη αεροσκαφους(δεν επετρεπαν την απογειωση) με τη βια επειδη ηταν απληρωτοι.
Δηλαδη:αεροσκαφος της ΗΙΑ-ναυλωμενο στην Mangal για το οπερεσιον της τζεντα,πληρωμα της ΗΙΑ μισοι ελληνες μισοι ιορδανοι μισοι νιγηριανοι.
Ζητω συγνωμη για την ορολογια μου.Ισως συγκεντρωνετε το ενδιαφερον σας σε λαθος σημεια.
Γιατι δηλαδη πρεπει να ψαχνεστε για το τι ουσιαστικα χρησιμοποιω για την περιγραφη της,και δεν κοιτατε μηπως εχω δικιο?
Εργασιακα καποιες εταιριες ειναι τερατα.Αυτο ειναι γεγονος.Ισως να μην ειναι για ολους.Για πιλοτους σιγουρα μερικες φορες.
Οταν περιγραφουμε σε πιλοτους της εταιριας μας το εργασιακο status μας μενουν λιγο αφωνοι.Δεν το περιμενουν.

hellenicincompetence":2ruqdazm said:
πληρωμα της ΗΙΑ μισοι ελληνες μισοι ιορδανοι μισοι νιγηριανοι.
Ζητω συγνωμη για την ορολογια μου.Ισως συγκεντρωνετε το ενδιαφερον σας σε λαθος σημεια.

Οχι φιλε μου, καθε αλλο. Εσυ μας ανοιγεις τα ματακια και τελικα δεν εχουμε ιδεα τι γινεται εδω (ΗΙΑ)

:thx:

Στην προηγουμενη σελιδα η αεροπειρατεια αναφερθηκε για τις πτησεις που εγιναν για την Αfriqiyah Airways, ( η απο την ελλειψει οξυγονου εχω χαζεψει??? )
Στην Τζεντα οσες φορες μειναμε στο εδαφος ηταν για προβληματα του αεροσκαφους και παντα αποφασει του κυβερνητη. Στην Νιγηρια καθηστερηση στην απογειωσει ειχαμε, απ'οτι θυμαμαι , επειδη καθε φορα ενας αρχηγος καποιας φυλης επρεπε να ανεβει στο αεροσκαφος για ελεγχο και να δωσει της ευχες η για λογους catering, κτλ.

Η Mangal κ το cabin crew μας δημιουργουσε αρκετα προβληματα αλλα δεν θα επιτρεπαμε να μας κανουν κ κουμαντο επειδη ηταν απληρωτοι!

Ισως η αναφορα για επιταξη, ειναι για καποια πτηση που δεν γνωριζω.... ολο το operation της τζεντας παντως ειναι κατι που σιγουρα θελω να ξεχασω!

αύριο το τέταρτο αεροπλάνο (SX-DIE) θα είναι εδώ με τα άλλα αεροπλάνα