Hellenic Imperial Airways

majic":30tjtfs3 said:
θα κανω.... αλλα μετα .
και αυριο το τριτο θα δοθμε εδω στην Αθηνα

Για να το πιασω και εγω: Αυριο ερχεται στην ΑΤΗ ενα τριτο Β742??? :shock:

makedonas":28mbxvx7 said:
majic":28mbxvx7 said:
θα κανω.... αλλα μετα .
και αυριο το τριτο θα δοθμε εδω στην Αθηνα

Για να το πιασω και εγω: Αυριο ερχεται στην ΑΤΗ ενα τριτο Β742??? :shock:

B747 προφανως...

επισης να ρωτησω: τωρα που η μαντσεστερ αποκλειστηκε απο τον τελικο, προς τα που θα γινουν οι πρωτες πτησεις της HIA???(γιατι για μαντσεστερ ειχαν προγραματιστει...)

μπορειτε να μας κατατοπισετε tskiad, majic, και λοιποι????

Το Β742 δεν ειναι Β747 δηλαδη?

:wall:

Συγνώμη δηλαδή, για ποιο τρίτο μιλάμε? Το δεύτερο της ΗΙΑ ποιο είναι? Μη μου πείτε το Air Universal! :doubt:

GP707":19u79rcd said:
Συγνώμη δηλαδή, για ποιο τρίτο μιλάμε? Το δεύτερο της ΗΙΑ ποιο είναι? Μη μου πείτε το Air Universal! :doubt:

Μαλλον ναι. Αν υποθεσουμε οτι η HIA προερχεται απο την Air Uni

γιατί δεν βάφοντε και τα υπόλοιπα αεροσκάφοι της εταιρίας ρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος!!!!????
μήπως γιατί δεν μπορούν να πάρουν την εμπορική άδεια?
παίζει μήπως η χρήση της λέξης...................................................
..................................ΧΙΛΙΟΜΠΑΛΩΜΕΝΑ!!????? :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :(

@ newoneCCM

Τι εννοεις χιλιομπαλωμενα? Λοιπον επειδη βαρεθηκα με κατι τετοιες φρασεις και χαρακτηρισμους που λεγονται εδω περα και οχι μονο για αυτην την εταιρια. Και καποια MD-80 μιας αλλης ενας βγηκε και ειπε οτι ειναι σαραβαλα επειδη του το ειπε καποια... Πιστευω οτι το airliners.gr ειναι σοβαρο site και για αυτο ασχολουμαι με το να ειμαι μελος. Παρακαλω τετοια σχολια να μην λεγονται. Απο την στιγμη που οποιαδηποτε εταιρια μπορει και περνει αδεια πτησης με JAR-EASA appr. ειναι ασφαλης. Εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο ασφαλειας αρκετα καλο. Ας σταματησουν καποιοι να πιστευουν οτι ζουν σε μια χωρα ''μπανανια''.

δεν ειναι τιποτα αερολογιες......ο κατηενας λεει εδω πραγματα που ακουει.....δεν διαφωνω μ'αυτο
ΑΛΛΑ.......ολες οι charter εταιριες εχουν ξεκινησει να πετανε αυτη γιατι ακομα?
αφου εχει τα παντα και αεροπλανα και πληρωματα και γραφεια τα παντα!!!!
που κολλαει λοιπον?
και το οτι ειναι καινουρια OK το σεβομαι ...αλλα καινουρια ειναι εδω και κατι μηνες για να μην πω χρονο/ια.....
ατομα λοιπον που γνωριζω στην εταιρια που εχουν παει ως
πληρωματα τα εχουν δει ολα και τα εχουν ακουσει ολα.....
αρκετα λοιπον καναμε υπομονη με την νεα αεροπορικη εταιρια με εδρα την ελλαδα.......τους καλουσ μισθουσ και δεν κσερω εγω τι αλλο ακουσαμε
μεχρι λεει και ο ιδιωσ ο ιδιοκτητης τους μιλησε......σαν να λεμε οτι πηγε ο Βαρδινογιαννης να μιλησει σε meeting στισ καθριστριες του......
ας σοβαρευτουμε λιγο λοιπον και αςδουμε καποια πραγματα οπως εχουν!!!!εγω προσωπκα με τοσα που ακουγοντε εχω αρχισει να αμφιβαλω για την κατασταση των αεροσκαφων και τιποτα αλλο.......δεν βρισκω διλ καποιο αλλο λογο που θα επρεπε να καθυστρησει τοσο πολυ πια να πεταξει.....!!!!ευχαριστω!!!!