Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πέταξε ο αδερφός μου για JFK με Hellenic Imperial, με το 747 και μου είπε ότι ήταν μόλις 80 άτομα μέσα στη πτήση. Επίσης έχουν αλλάξει τα δρομολόγια από 3 σε 2 JFK

Μάλιστα,άρχισε δηλαδή σιγά-σιγά η "εκφούσκωσις" (που έλεγε και ένας καθηγητής μου στο σχολείο).....

Σε λίγο θα τά κάνουν από 2 σε 1 και μετά θα κάνουν "ανασχεδιασμό τών δρομολογίων",οπότε τό σκίαστρο θα επανέλθη στην πίστα τού LGAV........

Το υπερσύγχρονο SX-DIE θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ομογένεια, τουλάχιστον μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Με την προϋπόθεση πως το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα υφίσταται μέχρι τότε.

Αλλωστε τόν Σεπτέμβριο αρχίζουν και τα Hadj,στα οποία οι Αυτοκράτορες έχουν ιδιαίτερη εξειδίκευση.Εκτός άν κι'εκεί αρχίσανε τα κεσάτια.

Οσο γιά τα 340,φαίνεται ότι ο Ταλαλάκος δέν τα βρήκε με τους μπογιατζήδες.

Μεταξυ σοβαρου και αστειου... Εχει αφησει κανενα αεροδρομιο η ΗΙΑ χωρις να "λιαστει" ενα αεροπλανο με το σημα της? :roll:

Σκεφτόμουν το εξής, μήπως η HIA περιμένει να βαφτεί ολοόκληρος ο στόλος των A340 ώστε να προσγειωθούν στο LGAV όλα μαζί (το ένα μετά το άλλο :mrgreen: );

:lol: Καλές Διακοπές :lol:

Αρχίσαμε πάλι την γκρίνια.. καλά ήταν 2 μέρες χωρίς ούτε ένα ποστ σ'αυτο το θέμα... :wink:

Σας ευχαριστώ για τα post και τις απαντίσης σας!!!

Χάρικα ειδικά για το λινκ και το video του φίλου μας MD-11ER. :thx:

Κρίμα έτσι να τα βλέπω τα αεροπλάνα αραγμένα... Μου θυμίζουνε τα 4 Α340 τις Ολυμπιακής... Στεναχοριέμαι ετσι να βλέπω αυτήν την κατάσταση...
Εδώ στην Γερμανία έχουν τα κανάλια τρελαθεί στην διαφήμηση για την Turkish airlines...Πός τα καταφέρνουν αυτή και τα δικά μας αεροπλάνα να είναι μόνο αραγμένα? (Συγνώμη / δεν έχει θέμα με την Hellenic imperial παρόλα με καίει...) :cry:

Γιά πιόν λόγο πιστεύετε δεν τα παρελαμβαίνει η Hellenic Imperial :?: Λύπουνε χρήματα :?:

Χαιρετίσματα Τάσος

Επίσης το αεροσκάφος που φαίνεται πίσω από το jumbo της Ocean δεν είναι άλλο από το ημέτερο SX-FIN